Cok istedigimz icin görüyoruz o ikinci cizgileriMerhabalar adetime 10 gun kala test yaptim yorumlayabilirseniz sevinirim. Istedigim icin mi goruyorum yoksa var mi gercekten ayirt edemiyorum cok coook silikte olsa bi cizgi goruyorum lutfen beni bi kendime getirin
bence çok net hamilesin tebriklerrr :)))kızlar selam lütfen benide tecrubeniz varsa bilgilendirin resimde tek olan testi yapar yapmaz böyle çizgi gösterdi
diğer yan yana olan teste de bi 10 dakika içerisinde ufacık bi çizgi gösterdi sizce hamilemiyim
Belirtilerin var mıydııadetime 1 gün kaldı içimden test yapmak geldi bi anda karşımda bu sonucu gördüm çok heycanlandım ama kendimi ümütlendirmek te istemedim
birinci teste bi anda o kırmızı çizgiyi gördüm ama ikinci testi deneyince daha silik çıktı çizgi
5inden üstünde olması gerekiyor. Insallah vardır gebelikyok kuzum çok belirgin belirtiler yoktu yani kasıklarımda gece yatarken çok batma oluyordu hala oluyor yani bu sabah işte testi yapmak için lavobaya gittiğim zaman biraz kahve bi akıntı olmuş iç çamaşırıma bi onu gördüm birde miğde bulantısı oldu ama sabah kahvaltı yaptım 1 saat sonra felan bi anda miğdem bulandı kan verdim sonucu takip ediyorum e nabızdan ama hiç bilmiyorum kaç olması gerekiyor
İkinci resimde çok ince ve çok silik gözüküyor tabi kaç dakikada çıktığıda önemli kuruma çizgisi değilse
Baya baya cikmis cizgi insallah hamilesinizdirinşallah sonuç çıkınca atıcam size yorumlarmısınız
Markası artimed mi?Merhabalar adetime 10 gun kala test yaptim yorumlayabilirseniz sevinirim. Istedigim icin mi goruyorum yoksa var mi gercekten ayirt edemiyorum cok coook silikte olsa bi cizgi goruyorum lutfen beni bi kendime getirin
Evet artimed baska marka mi onerirsiniz?Markası artimed mi?
Merhabalar adetime 10 gun kala test yaptim yorumlayabilirseniz sevinirim. Istedigim icin mi goruyorum yoksa var mi gercekten ayirt edemiyorum cok coook silikte olsa bi cizgi goruyorum lutfen beni bi kendime getirin
Ben de geçen hafta yaptım bu testi ve silik çizgi gördüm ama başka testler yaptım negatif çıktıEvet artimed baska marka mi onerirsiniz?
Ilginc yaa cogu yerde okudugum kadariyla yanlis negatif alirsiniz ama yanlis pozitif alma ihtimaliniz yok yaziyo. Testi tekrarladiniz mi yakin zamanda? Elimde yine artimed test var bikac gun sonra tekrar yapicam bel ve kasik agrilarim var en azindan hamile degilsemde bu agrilar niye onu cozerim diye dusunuyorum baska marka testle birlikte yapayim bari. Sizin belirti veya normalden farkli semptomlariniz var mi ?Ben de geçen hafta yaptım bu testi ve silik çizgi gördüm ama başka testler yaptım negatif çıktı
Evet artimed baska marka mi onerirsiniz
Benim belirtim yoktu , geçen aydan kalan bu test vardı ben de adetime 7 gün kala yapmıştım , silik çizgiyi görünce şaşırdım . Silik çizgiyi gördükten sonra göğüslerde kaşıntı , kasık ağrıları hissettim pozitif olduğumu düşündüm ama adete 2 gün kala yani bugün 3 farklı marka test yaptım ve negatif . Siz mutlaka bi kaç gün sonra kontrol edin belki hamilesinizdir :)Ilginc yaa cogu yerde okudugum kadariyla yanlis negatif alirsiniz ama yanlis pozitif alma ihtimaliniz yok yaziyo. Testi tekrarladiniz mi yakin zamanda? Elimde yine artimed test var bikac gun sonra tekrar yapicam bel ve kasik agrilarim var en azindan hamile degilsemde bu agrilar niye onu cozerim diye dusunuyorum baska marka testle birlikte yapayim bari. Sizin belirti veya normalden farkli semptomlariniz var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?