Kuruma gibi canımİki kez üst üste netleştirince böyle oldu , ilk 5 dakika ama çok zor görülüyor gerçekte
Cok ince bi cizgi gorunuyo sanki ama emin olamadimİki kez üst üste netleştirince böyle oldu , ilk 5 dakika ama çok zor görülüyor gerçekte
Cok ince bi cizgi gorunuyo sanki ama emin olamadim
İlk 5 dakika da çıktı ama dediğim gibi bu ay pek ihtimal vermiyorum hamileliğe bakalım sonucu sizle paylaşırım kizlarKuruma gibi canım
Bnde de öyle çıkmıştı ama kan verdim negatifti bu çizgilere çok güvenmiyorumİlk 5 dakika da çıktı ama dediğim gibi bu ay pek ihtimal vermiyorum hamileliğe bakalım sonucu sizle paylaşırım kizlarsiz de durumlar nasıl yeniden test yaptınız mi
Kaç tane testte çıkmıştı canım bi de markası neydiBnde de öyle çıkmıştı ama kan verdim negatifti bu çizgilere çok güvenmiyorum
2-3 olması lazım bebe time vardı zaten ona hiç güven olmuyor diğerini hatırlamıyorumKaç tane testte çıkmıştı canım bi de markası neydi
Hayirlisi hakkinda gonlunden gectigi gibi olsun insallahİlk 5 dakika da çıktı ama dediğim gibi bu ay pek ihtimal vermiyorum hamileliğe bakalım sonucu sizle paylaşırım kizlarsiz de durumlar nasıl yeniden test yaptınız mi
Hayirlisi hakkinda gonlunden gectigi gibi olsun insallahBen yapmadim tekrar adeti bekliyorum artik
Birini koyulaştırdım2-3 olması lazım bebe time vardı zaten ona hiç güven olmuyor diğerini hatırlamıyorum
Ben hala adet olmadım kızlar test yaptim , siz de ki programdan bakabilir misiniz? Yine kimyasal olacak diye korkuyorum. Tahminimce yumurtlamamın üzerinden 14 gün geçti bugün
Birini koyulaştırdım
Çok teşekkür ederim baktığın içinÇok hafif var ama tam emin olamadm
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim baktığın için
canım ben göremedimm belki erken yaptıgın içindir adet gununde tekrarlarsn insallah vardırMerhabalar adetime 10 gun kala test yaptim yorumlayabilirseniz sevinirim. Istedigim icin mi goruyorum yoksa var mi gercekten ayirt edemiyorum cok coook silikte olsa bi cizgi goruyorum lutfen beni bi kendime getirin
Artimed testte sanırım herkeste böyle çıkıyormuş :) , adetim 2 gün geçti farklı marka bi test yaptım canım onu üste ekledim yine hayali bi çizgi var gibicanım ben göremedimm belki erken yaptıgın içindir adet gununde tekrarlarsn insallah vardır
.canım ben göremedimm belki erken yaptıgın içindir adet gununde tekrarlarsn insallah vardır
Sonraki yaptığım testler de silik bile çıkmadı adet olmayı bekliyorumCok inceden var gibi degil mi ?Kan versen
Bende ayni durumdayimSonraki yaptığım testler de silik bile çıkmadı adet olmayı bekliyorum
Adetin geçti mi canım kaç gün geçtiBende ayni durumdayimBugun test yaptim 25 30 dk sonrasinda silik bi cizgi cikti ama eczaneden aldigim testin markasina bakmadim big kit diye bi marka 20dkya kadar sonucu degerlendirebilirsiniz diye yazmislar ama dandik biraz sanirim
Gunaydin :) Yok henuz gecmedi 3 gun var beklemedeyim adet olayim diye dua ederdim hep simdide olmayayim diye ediyorumAdetin geçti mi canım kaç gün geçtiHiç belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?