bat 10 gun kala test

İlk 5 dakika da çıktı ama dediğim gibi bu ay pek ihtimal vermiyorum hamileliğe bakalım sonucu sizle paylaşırım kizlar siz de durumlar nasıl yeniden test yaptınız mi
Bnde de öyle çıkmıştı ama kan verdim negatifti bu çizgilere çok güvenmiyorum

İlk 5 dakika da çıktı ama dediğim gibi bu ay pek ihtimal vermiyorum hamileliğe bakalım sonucu sizle paylaşırım kizlar siz de durumlar nasıl yeniden test yaptınız mi
Hayirlisi hakkinda gonlunden gectigi gibi olsun insallah Ben yapmadim tekrar adeti bekliyorum artik

Ben hala adet olmadım kızlar test yaptim , siz de ki programdan bakabilir misiniz? Yine kimyasal olacak diye korkuyorum. Tahminimce yumurtlamamın üzerinden 14 gün geçti bugün
Hayirlisi hakkinda gonlunden gectigi gibi olsun insallah Ben yapmadim tekrar adeti bekliyorum artik
2-3 olması lazım bebe time vardı zaten ona hiç güven olmuyor diğerini hatırlamıyorum
Birini koyulaştırdım

Eklentiler

• 0EBA5CCC-C074-4156-A9CA-C8B678AEA70D.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 94
  • 0A3DFBAD-E3DC-49BF-9246-9674CE8C1E3E.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 100
Ben hala adet olmadım kızlar test yaptim , siz de ki programdan bakabilir misiniz? Yine kimyasal olacak diye korkuyorum. Tahminimce yumurtlamamın üzerinden 14 gün geçti bugün

Birini koyulaştırdım

Eklentiler

• Negative Image_ad53e79c-5169-4b3a-9711-cfed9984216c.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 86
  • Negative Image_e32c7bc6-386a-454e-ba33-b270f545137d.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 84
Merhabalar adetime 10 gun kala test yaptim yorumlayabilirseniz sevinirim. Istedigim icin mi goruyorum yoksa var mi gercekten ayirt edemiyorum cok coook silikte olsa bi cizgi goruyorum lutfen beni bi kendime getirin
canım ben göremedimm belki erken yaptıgın içindir adet gununde tekrarlarsn insallah vardır

canım ben göremedimm belki erken yaptıgın içindir adet gununde tekrarlarsn insallah vardır
Artimed testte sanırım herkeste böyle çıkıyormuş :) , adetim 2 gün geçti farklı marka bi test yaptım canım onu üste ekledim yine hayali bi çizgi var gibi

Cok inceden var gibi degil mi ? Kan versen

Sonraki yaptığım testler de silik bile çıkmadı adet olmayı bekliyorum
Bende ayni durumdayim Bugun test yaptim 25 30 dk sonrasinda silik bi cizgi cikti ama eczaneden aldigim testin markasina bakmadim big kit diye bi marka 20dkya kadar sonucu degerlendirebilirsiniz diye yazmislar ama dandik biraz sanirim

Bende ayni durumdayim Bugun test yaptim 25 30 dk sonrasinda silik bi cizgi cikti ama eczaneden aldigim testin markasina bakmadim big kit diye bi marka 20dkya kadar sonucu degerlendirebilirsiniz diye yazmislar ama dandik biraz sanirim
Adetin geçti mi canım kaç gün geçti Hiç belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…