bat 10 gun kala test

Insallah belki sizde hamilesinizdir cok garip seyler okuyorum burda gec dollenme mi dersiniz betanin idrara 15 gun gecikmeyle gecmesi mi neler neler Zaten insan tedirgin ve stresli oluyo bide bu meseleler var. Tabi nasipten ote degil hicbiri ama sabirda sart

Açıkçası hamile olmayı beklediğim bi ay değildi yumurtlama günlerini değerlendirmedik bile , ama artimed de çift çizgi görünce bi Ümit olmuştu , o yüzden kırmızı çizgiyi tam görene kadar emin olmamak lazım sanırım

Surelab diye bi test var elimde onu yapayim şimdi , yine hayali bi çizgi görür müyüm bilemiyorum adetime 1 gün kaldı

Bunu da şimdi yaptım ve böyle çıktı çok zorlayınca sanki yine görüyorum belki de kuruma çizgisi

Eklentiler

• E164D38C-EEE1-47DA-BEB0-DBBE320901D2.webp
    8 KB · Görüntüleme: 137
Bunu da şimdi yaptım ve böyle çıktı çok zorlayınca sanki yine görüyorum belki de kuruma çizgisi
Senin için negatifleştirdim ama o kuruma çizgisiymis malesef

Eklentiler

• Negative Image_cae54128-c03c-4d3c-91b0-b2cb2abd5551.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 138
Hay Allah yaa bu bebelerin nazida oldurcek beni gelene kadar bi turlu buyuyene kadar bi turlu Insallah gonlunden gectigi gibi olur hamile kalirsin Valla bizde pek dikkat etmiyoruz acikcasi ne ovulasyon takibi gunu munu hicbirine bakmiyorum 3 aydir deniyoruz zaten. Sadece kendimi bildim bileli yumurtlama gunu saglam agrim oluyo onu degerlendiriyoruz o kadar. Anladigim kadariyla biseye kafayi ne kadar takar ne kadar cok istersen olmuyo. Su test isi olmasa keyifli bi surec aslinda

Kızlar merhaba benim testimde 2 3 saat sonra böyle oldu aynı markayla dünde yapmıştım hiç bir şey çıkmamıştı saatler sonra bile tek çizgiydi. Bu marka çok mu hatalı pozitif veriyor? Kuruma çizgisimi yoksa yeni yeni öi artıyor bhcg

Eklentiler

• D910ABDD-B004-42E7-8ED4-02576FE26A03.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 128
Merhaba benimde artımed marka ama bakar mısınız kızlar ikinci çizgi böyle dağınık çıktı. Daha önce böyle bişey başına gelen var mı peki :)

Eklentiler

• 5ACBB4CD-7E5F-477E-BE1D-217EED28F41B.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 113
Merhaba benimde artımed marka ama bakar mısınız kızlar ikinci çizgi böyle dağınık çıktı. Daha önce böyle bişey başına gelen var mı peki :)
İdrarı çok damlatmış olabilirsin ama o kısım baya pembe kafam karıştı :) , mutlaka bi test daha yap

Hayırlısı olsun vakti zamanı gelince

Bu sabah bi test daha yaptım onda silik çizgi yoktu bile , bu silik çizgileri çok ciddi almamalıyız sanırım. İlk 5 dakika da çıksa bile
Kesinlikle varsa var yoksa yok bu kadar basit aslinda gormek istedigimizi goruyoruz

Eklentiler

• 868BE6AE-A14B-41CB-9140-1A7A1590BA09.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 98
Böyle daha net

Eklentiler

• 39DB3410-DFFA-4E10-8994-C00B9CF30B89.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 101
İki kez üst üste netleştirince böyle oldu , ilk 5 dakika ama çok zor görülüyor gerçekte

Eklentiler

• 0851F599-6241-45DC-BBAC-C24AA21E7DF3.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…