Insallah belki sizde hamilesinizdir cok garip seyler okuyorum burda gec dollenme mi dersiniz betanin idrara 15 gun gecikmeyle gecmesi mi neler nelerBenim belirtim yoktu , geçen aydan kalan bu test vardı ben de adetime 7 gün kala yapmıştım , silik çizgiyi görünce şaşırdım . Silik çizgiyi gördükten sonra göğüslerde kaşıntı , kasık ağrıları hissettim pozitif olduğumu düşündüm ama adete 2 gün kala yani bugün 3 farklı marka test yaptım ve negatif . Siz mutlaka bi kaç gün sonra kontrol edin belki hamilesinizdir :)
Testin fotoyu ekliyorum
Açıkçası hamile olmayı beklediğim bi ay değildi yumurtlama günlerini değerlendirmedik bile , ama artimed de çift çizgi görünce bi Ümit olmuştu , o yüzden kırmızı çizgiyi tam görene kadar emin olmamak lazım sanırımInsallah belki sizde hamilesinizdir cok garip seyler okuyorum burda gec dollenme mi dersiniz betanin idrara 15 gun gecikmeyle gecmesi mi neler nelerZaten insan tedirgin ve stresli oluyo bide bu meseleler var. Tabi nasipten ote degil hicbiri ama sabirda sart
Surelab diye bi test var elimde onu yapayim şimdi , yine hayali bi çizgi görür müyüm bilemiyorum adetime 1 gün kaldıInsallah belki sizde hamilesinizdir cok garip seyler okuyorum burda gec dollenme mi dersiniz betanin idrara 15 gun gecikmeyle gecmesi mi neler nelerZaten insan tedirgin ve stresli oluyo bide bu meseleler var. Tabi nasipten ote degil hicbiri ama sabirda sart
Bunu da şimdi yaptım ve böyle çıktı çok zorlayınca sanki yine görüyorum belki de kuruma çizgisiInsallah belki sizde hamilesinizdir cok garip seyler okuyorum burda gec dollenme mi dersiniz betanin idrara 15 gun gecikmeyle gecmesi mi neler nelerZaten insan tedirgin ve stresli oluyo bide bu meseleler var. Tabi nasipten ote degil hicbiri ama sabirda sart
Senin için negatifleştirdim ama o kuruma çizgisiymis malesefBunu da şimdi yaptım ve böyle çıktı çok zorlayınca sanki yine görüyorum belki de kuruma çizgisi
Hay Allah yaa bu bebelerin nazida oldurcek beni gelene kadar bi turlu buyuyene kadar bi turluAçıkçası hamile olmayı beklediğim bi ay değildi yumurtlama günlerini değerlendirmedik bile , ama artimed de çift çizgi görünce bi Ümit olmuştu , o yüzden kırmızı çizgiyi tam görene kadar emin olmamak lazım sanırım
Bu nasil bir teskilat yahu ahahah bayildimSenin için negatifleştirdim ama o kuruma çizgisiymis malesef
Ahaha sağol canmBu nasil bir teskilat yahu ahahah bayildim
Merhaba benimde artımed marka ama bakar mısınız kızlar ikinci çizgi böyle dağınık çıktı. Daha önce böyle bişey başına gelen var mı peki :)Benim belirtim yoktu , geçen aydan kalan bu test vardı ben de adetime 7 gün kala yapmıştım , silik çizgiyi görünce şaşırdım . Silik çizgiyi gördükten sonra göğüslerde kaşıntı , kasık ağrıları hissettim pozitif olduğumu düşündüm ama adete 2 gün kala yani bugün 3 farklı marka test yaptım ve negatif . Siz mutlaka bi kaç gün sonra kontrol edin belki hamilesinizdir :)
Testin fotoyu ekliyorum
İdrarı çok damlatmış olabilirsin ama o kısım baya pembe kafam karıştı :) , mutlaka bi test daha yapMerhaba benimde artımed marka ama bakar mısınız kızlar ikinci çizgi böyle dağınık çıktı. Daha önce böyle bişey başına gelen var mı peki :)
Hayırlısı olsun vakti zamanı gelinceHay Allah yaa bu bebelerin nazida oldurcek beni gelene kadar bi turlu buyuyene kadar bi turluInsallah gonlunden gectigi gibi olur hamile kalirsin Valla bizde pek dikkat etmiyoruz acikcasi ne ovulasyon takibi gunu munu hicbirine bakmiyorum 3 aydir deniyoruz zaten. Sadece kendimi bildim bileli yumurtlama gunu saglam agrim oluyo onu degerlendiriyoruz o kadar. Anladigim kadariyla biseye kafayi ne kadar takar ne kadar cok istersen olmuyo. Su test isi olmasa keyifli bi surec aslinda
Bu sabah bi test daha yaptım onda silik çizgi yoktu bile , bu silik çizgileri çok ciddi almamalıyız sanırım. İlk 5 dakika da çıksa bileSenin için negatifleştirdim ama o kuruma çizgisiymis malesef
Kesinlikle varsa var yoksa yok bu kadar basit aslinda gormek istedigimizi goruyoruzBu sabah bi test daha yaptım onda silik çizgi yoktu bile , bu silik çizgileri çok ciddi almamalıyız sanırım. İlk 5 dakika da çıksa bile
Çok yanıltıcı oluyor gerçekten bnde yaşadımBu sabah bi test daha yaptım onda silik çizgi yoktu bile , bu silik çizgileri çok ciddi almamalıyız sanırım. İlk 5 dakika da çıksa bile
Yarın yapcam artık tekrar, teşekkürler cevap için :)İdrarı çok damlatmış olabilirsin ama o kısım baya pembe kafam karıştı :) , mutlaka bi test daha yap
Çok yanıltıcı oluyor gerçekten bnde yaşadım
Çok yanıltıcı oluyor gerçekten bnde yaşadım
Bugün de böyle çıktı , çizgi var mi sizceÇok yanıltıcı oluyor gerçekten bnde yaşadım
Malesef canım yokBugün de böyle çıktı , çizgi var mi sizcebugün adet olmam gerekiyor henüz olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?