- 14 Ocak 2019
- 228
- 299
- 33
- Konu Sahibi Minikfaremmm
Günaydın kızlar benim bat program da 9 şubattı ben 10 şubatta olurum diye bekliyordum hep bir gün geriye gidiyordu ama daha olmadım testlerde hep negatif moralim bozuldu iyice ya 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde bu ay 13 şubattı ama geç yumurtlamam olduğu için 17sine uzadı belki seninde geç yumurtlama olmuşturGünaydın kızlar benim bat program da 9 şubattı ben 10 şubatta olurum diye bekliyordum hep bir gün geriye gidiyordu ama daha olmadım testlerde hep negatif moralim bozuldu iyice ya![]()
Bilmiyorum canım bende anlamadımbenimde bu ay 13 şubattı ama geç yumurtlamam olduğu için 17sine uzadı belki seninde geç yumurtlama olmuştur
Ben yapmadım adet başladı yavaştan az öncegünaydın kızlar var mı test yapan
Hayırlı olsun canımBenim gordugumu sizde goruyor musunuzzzz napicagimi bilmiyorum kizlar dogru mu bu
kuzum çok korkuyorum ya kimyasalsa diye adete daha 6 gün var inşallah değildir Rabbim sizide daha fazla bekletmeden sevindirsin inşallahHayırlı olsun canım![]()
Hayırlı olsun sağlıklı ilerlesin inşallahKaset testte boyle
inşallah Rabbim hepinize nasip etsinnHayırlı olsun sağlıklı ilerlesin inşallah![]()
Hayırlı olsun canım masallahBenim gordugumu sizde goruyor musunuzzzz napicagimi bilmiyorum kizlar dogru mu bu
Allah razı olsun canım Rabbim sizede tez zamanda nasip etsin inşallahhhHayırlı olsun canım masallah![]()
Amin kuzum beklemekten çok sıkıldım ne regl geldi ne de testte bsey çıktı yaAllah razı olsun canım Rabbim sizede tez zamanda nasip etsin inşallahhh![]()
kuzum benim kalbini karartma dediğim gibi bende geç yumurtladım herşey Allah'tan 7 ay sonra geldi mucizem seninde zamanını bekliyor olacak inşallahAmin kuzum beklemekten çok sıkıldım ne regl geldi ne de testte bsey çıktı ya![]()
Hayırlı uğurlu olsun inşallah gebeliğiniz benim de Bat 13 şubattı 25 ocakta yumurtlama gördüm dün de gebe oldugumu öğrendin beta 367 çıktı erken yumurtlama olduğu için sanırım fazla çıktıValla ben de.. Ama sonuca bakıyorum artık Bi süre stres yapmak istemiyorum rahatladım çok şükür 98 görünce. Bikaç gün sonra yükselişi de görürüm inşallah![]()
![]()
Benimde bugun gunum. Test negatif offffffGünaydın kızlar benim bat program da 9 şubattı ben 10 şubatta olurum diye bekliyordum hep bir gün geriye gidiyordu ama daha olmadım testlerde hep negatif moralim bozuldu iyice ya![]()
İnşaallah çok sağolkuzum çok korkuyorum ya kimyasalsa diye adete daha 6 gün var inşallah değildir Rabbim sizide daha fazla bekletmeden sevindirsin inşallah![]()
Gayet netBenim gordugumu sizde goruyor musunuzzzz napicagimi bilmiyorum kizlar dogru mu bu
sağol canım darısı başınıza inşallahGayet nethayırlısı olsun canım
![]()