• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar benim bat program da 9 şubattı ben 10 şubatta olurum diye bekliyordum hep bir gün geriye gidiyordu ama daha olmadım testlerde hep negatif moralim bozuldu iyice ya 😒

Günaydın kızlar benim bat program da 9 şubattı ben 10 şubatta olurum diye bekliyordum hep bir gün geriye gidiyordu ama daha olmadım testlerde hep negatif moralim bozuldu iyice ya 😒
benimde bu ay 13 şubattı ama geç yumurtlamam olduğu için 17sine uzadı belki seninde geç yumurtlama olmuştur

Benim gordugumu sizde goruyor musunuzzzz napicagimi bilmiyorum kizlar dogru mu bu

Eklentiler

• 694CD9BC-2F93-49BD-B363-5C9A840427F7.webp
    694CD9BC-2F93-49BD-B363-5C9A840427F7.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 103
Valla ben de.. Ama sonuca bakıyorum artık Bi süre stres yapmak istemiyorum rahatladım çok şükür 98 görünce. Bikaç gün sonra yükselişi de görürüm inşallah 🙏🏻 ❤️
Hayırlı uğurlu olsun inşallah gebeliğiniz benim de Bat 13 şubattı 25 ocakta yumurtlama gördüm dün de gebe oldugumu öğrendin beta 367 çıktı erken yumurtlama olduğu için sanırım fazla çıktı 🧡😍 sizin buraya gebelik haberinizi yazdıgınız görmüştüm dua ettim herkese kendime bana da nasip oldu benim de ortalama doğum zamanı 23 ekim inş sağlıkla ilerler gebeliklerimiz 🤲🧡

Merhaba arkadaşlar, hamile anneleri tebrik ediyorum Rabbim sağ sağlim kucağınıza almak nasip etsin. Rabbim isteyenlere de tez vakitte müjdeli haberi almak nasip etsin inşallah.19 ocak adetimin ilk günüydü. 26-28-30 ocak 1-2-5 şubatı degerlendirdik. Akabinde son bir haftadır geçmeyen bel ağrısı hafif kasık ağrısı ve az ama kıvamı yoğun beyaz akinti yasıyorum. Adetime 1 hafta kaldı. Normalde hiç bu kadar yoğun beyaz akinti yaşamamıştım bilemiyorum bu neyin habercisi acaba. Aranizda bunları yaşayan hamile arkadaşlar sizce bu ay umutlanmali miyim

Back
X