Prodoctor yazan erken hamilelik testi var o güvenlimi kesin sonuç içinLoboquick deneyebilirsiniz trendyolda 20 li paket 4 adet gebelik testi mevcut içinde ben de bu ay onunla çıktım yola daha öncede denemiştim umarım şans getirir
Evet awox ya da prodoctor gayet güvenilirProdoctor yazan erken hamilelik testi var o güvenlimi kesin sonuç için
Canim ben denemeye karar verince doktoruma gittim elenatal 1 basladi, 2 aydir kullaniyorum memnunumÖnerebileceginiz folik asit varmı
Esma nasılsın canım uzun zamandır yoktunbende şöyle yerimi alayım kızlarııııımmm, bu ay tekrar denemeye karar verdik bat 6 Ekim, bugün yarın diğer gün yumurtlama dönemlerim bugün tahlil verdim tüm tahlillerim iyi çıktı umarıım bu ay buraya güzel haberleri verebiliriz
Aiiiyyyy sende mi burdasıııınnEsma nasılsın canım uzun zamandır yoktun
Of evetTesadüfen gördüm . Muhtemelen onunuzdekı ay bende burda yerımı alırım . Alıştık zaten
Aşkım ben aynı bildiğin gibi herhangi bir gelişme yok. Tüp bebek denedik bir kez olmadı şimdi bir süre bıraktım. Sen naptın?Aiiiyyyy sende mi burdasıııınnevet uzun zamandır yoktum ama tekrar geldim buralaraaaa hahahaaua sen nasılsııınnn ne durumdasın
Ben bi kaç aydır denemiyordum bu ay Ovülasyon testiyle denedim ve piki beklerken kaçırdım sanırım şuan çok gerginimAşkım ben aynı bildiğin gibi herhangi bir gelişme yok. Tüp bebek denedik bir kez olmadı şimdi bir süre bıraktım. Sen naptın?
Biz ocaktan beri değişmeyen kadro
Şuraya bak şaka gibi dün attım herkes henüz pik değil dedi bende değerlendirmedim ve bugün de catladı sanırım 19 Eylül olan baya koyuydu daha da koyulaşmış keşke en azından dünü değerlendirseydim 1 ayım boşa gittiAşkım ben aynı bildiğin gibi herhangi bir gelişme yok. Tüp bebek denedik bir kez olmadı şimdi bir süre bıraktım. Sen naptın?
Biz ocaktan beri değişmeyen kadro
Bugünü değerlendir sen yine de. Testlerin markası neŞuraya bak şaka gibi dün attım herkes henüz pik değil dedi bende değerlendirmedim ve bugün de catladı sanırım 19 Eylül olan baya koyuydu daha da koyulaşmış keşke en azından dünü değerlendirseydim 1 ayım boşa gitti
Laboquick şu an çok üzüldüm gerçekten yaBugünü değerlendir sen yine de. Testlerin markası ne
Sen değerlendir yine deLaboquick şu an çok üzüldüm gerçekten ya
Tek ve geç kalınmış bi değerlendirmeden ümidim 0 gerçekten fazla üzüldüm bu ay tüm değerlerim de güzel çıkmıştı ve ümitliydim yaniSen değerlendir yine de
Doktora gittin mi canım kontrol içinTek ve geç kalınmış bi değerlendirmeden ümidim 0 gerçekten fazla üzüldüm bu ay tüm değerlerim de güzel çıkmıştı ve ümitliydim yani
Dün gittim bir sürü tahlil verdim hepsi temiz çıktı değerlerimin hepsi normal çıktıDoktora gittin mi canım kontrol için
Sen nasılsın neler yaptın benim bu ay da boş geçecek anlaşılan hiç ümitlenmeye bile gerek kalmadıDoktora gittin mi canım kontrol için
Ben de doktora gittim dün adetin 3. günüydü. Takviye falan verdi canımSen nasılsın neler yaptın benim bu ay da boş geçecek anlaşılan hiç ümitlenmeye bile gerek kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?