Bat 11-12-13-14 Ekim olup hamilelik isteyenler

Selamlar. Benim de 13-15 ekim arası bat. Bu ay ne ovulasyon yapacağım ne özel bir takviye.

Benimde bat 10 ekim.2.cocuk için 1.5 yıldır istiyoruz 2 ay önce kimyasal olmustu. Bu ay hayıt kullanıyorum bakalım

Esma nasılsın canım uzun zamandır yoktun

Tesadüfen gördüm . Muhtemelen onunuzdekı ay bende burda yerımı alırım . Alıştık zaten

Aiiiyyyy sende mi burdasıııınn evet uzun zamandır yoktum ama tekrar geldim buralaraaaa hahahaaua sen nasılsııınnn ne durumdasın
Aşkım ben aynı bildiğin gibi herhangi bir gelişme yok. Tüp bebek denedik bir kez olmadı şimdi bir süre bıraktım. Sen naptın?

Biz ocaktan beri değişmeyen kadro

Aşkım ben aynı bildiğin gibi herhangi bir gelişme yok. Tüp bebek denedik bir kez olmadı şimdi bir süre bıraktım. Sen naptın?

Ben bi kaç aydır denemiyordum bu ay Ovülasyon testiyle denedim ve piki beklerken kaçırdım sanırım şuan çok gerginim buraya da atmıştım ama sanırım dün pikti ve bugün catladı kaçırdım yani değerlendirmeyip

Şuraya bak şaka gibi dün attım herkes henüz pik değil dedi bende değerlendirmedim ve bugün de catladı sanırım 19 Eylül olan baya koyuydu daha da koyulaşmış keşke en azından dünü değerlendirseydim 1 ayım boşa gitti

Eklentiler

• 07612593-FB94-4E18-8DDD-C7389AB6C11B.webp
    37 KB · Görüntüleme: 11
Bugünü değerlendir sen yine de. Testlerin markası ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…