Bat 11-12-13-14 Ekim olup hamilelik isteyenler

Herkese merhaba biz de diğer ay denedik maalesef şu an adet oldum bu ay soğan kürü denemek istiyorum aranızda deneyiniz var mı acaba

Herkese merhaba biz de diğer ay denedik maalesef şu an adet oldum bu ay soğan kürü denemek istiyorum aranızda deneyiniz var mı acaba
Bende bugun adet oldum soğan kürü ve incir kürünü denemek istiyorum bakalım. Adetiniz kaç gün?

Biraz araştırdım da soğan suyu yazılmış çoğunlukla. Folik asit zaten kullanıyorum biraz daha bakacağım
Evet bende bu ay 5 gün gecikme oldu adet oldum dün adet bitsin soğan kürü başlayacağım ben iki çocuğuma onla hamile kaldım

Ben denedim cnm 11 yıl önce oğlumda onla kaldim hamile denedigim ilk ay tuttu ikinci de 7 yıl önce kızıma hamile kaldım yine soğan kürü ile ama onda ikinci ayında kaldım hamile

Bu arada soğan kürünü nasıl yapıyorsunuz soğanın içini 1.5 su bardağı suyla kaynatıp sabah aç karnına için diye videolar izledim ama doğru mu sizce

Bu arada soğan kürünü nasıl yapıyorsunuz soğanın içini 1.5 su bardağı suyla kaynatıp sabah aç karnına için diye videolar izledim ama doğru mu sizce
Sabah aç karnına Bir buçuk bardak içme suyu kaynarken bir kahverengi soğanın ince kabuğunu soyun 4 bölüp kaynayan suya atın ağzını kapatın tencerenin 5 dk kaynasın altını kapatın süzüp ılık ama çok soğuk değil hafif sıcağa yanın şekilde için akşamda aynı şekilde aç karnına taze yapikacak her seferinde 15 gün yapılacak sonra ara verilecek hamilelik olmazsa diğer ay 10 gün yaparsiniz

Teşekkür ederim inşallah bu ay sağlıcakla bebişlerimiz bizlere nasip olur. İnşallah içebilirim

Bende deneyeceğim incir kürünü de çok duydum o nasıl bilginiz var mi

Kızlar stres yapmamaya çalışacağız benim doktorum hani bana ovülasyon testini bile yapma dedi Yani bütün süreç yani herhangi bir sağlık sorunumuz yoksa stres çok etkiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…