Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de sağ tarafımda bi sızı hissediyorum yeni mi çatladı acaba , anında lh hormonu düşmeye başlar mı ?Kızlar bugün 12.30 da çektiğim pikti şimdi daha silik , yani çatlamış ve geç mi kaldım acaba yaa . Ne çabuk oldu
Benimde bat 15/16 canım çatlatma iğnesi oldum 5 gün oldu daha bir belirtileri yokBat 14/15 ekimle yerimi alayım buradaYumurtlama sonrası yaşadığım göğüs şişliği ve sızlaması dpo5 olmama rağmen daha başlamadı şuanlık tek belirtim bu
![]()
sorun yok değerlendirinBir de sağ tarafımda bi sızı hissediyorum yeni mi çatladı acaba , anında lh hormonu düşmeye başlar mı ?
Çok iyi. Bende sın üç ay kendiliğinden yumurtladım ama olmadı bir türlü en son artık hsg çektireyim belki tüpler tıkalıdır dedim hsgden sonra yine yumurtladım ama yine olmadı. Bu sefer doktor letuya başlattı bakalım inşallah bu ay olurhayır ben tedavi görmüyorum
ben daha 2 seferdir deniyorum. biri kimyasal oldu. bu ikinci denemem. Daha yolun başındayımÇok iyi. Bende sın üç ay kendiliğinden yumurtladım ama olmadı bir türlü en son artık hsg çektireyim belki tüpler tıkalıdır dedim hsgden sonra yine yumurtladım ama yine olmadı. Bu sefer doktor letuya başlattı bakalım inşallah bu ay olur
Sizin iyi maşallah. Ben 10 aydır deniyorum olmuyor canım ilk başta yumurtlama olmuyprdu şimdi yumurtluyorum yine olmuyor bakalım hayırlısı vakti var demekkiben daha 2 seferdir deniyorum. biri kimyasal oldu. bu ikinci denemem. Daha yolun başındayım![]()
Kızlar ben elendim bat 13 Ekim kan testi verdim negatif
Eğer yumurtanın çatladığı zamana denk gelmişse tek ilişkiyle hamile kalınır ki bu şekilde çok fazla hamile kalan var.Tek ilişkiyle yüzde kaç ihtimalle hamile kalınır bilemiyorum
Çatladığı gün , yani pik olduğunu gördüm baktım birkaç saate silikleşti o akşamı değerlendirebildim sadeceEğer yumurtanın çatladığı zamana denk gelmişse tek ilişkiyle hamile kalınır ki bu şekilde çok fazla hamile kalan var.
Yumurta çatladıktan sonra 12-24 saat arası canlı kalabiliyormuş. Sizinki o döneme denk gelmiş gibi bu da gebe kalma ihtimalinin yüksek olduğu dönem olduğu anlamına geliyor. İnşaAllah gerçekleşmiştirÇatladığı gün , yani pik olduğunu gördüm baktım birkaç saate silikleşti o akşamı değerlendirebildim sadece
Ne bileyim griptim eğer bişey varsa ilaç falan içmiyim diye ama olsa çıkardı zaten. Senin ne zaman batkız daha varmış bat'a niye acele ettin.