Bat 11 12 13 14 olanlar beraber bekleyelim mi 🦚

Aaaa canım hangi şehirdesin sen ankaradaysan sana bi doktor öneriyim o doktora bir kere git bidaha asla başka doktora gitmezsin

Aaaa canım hangi şehirdesin sen ankaradaysan sana bi doktor öneriyim o doktora bir kere git bidaha asla başka doktora gitmezsin
Mardin'deyim canım ama bu nasıl profesör anlamadım ultrasonla bakma süresi 5 saniyeyi geçmedi hemen teşhis koydu maşallah

Şüphem varsa da yoksa da ona göre hareket etmeyeceğim hayır öyle bir kist varsa bile insan gebe kalamazsın der mi ya .. ve hic soru sormadı o kadar hormon testi o kadar hsg o kadar muayene
Bi de hsg yemi çekilmişsin yani orda da gözükürdü öyle bişey varsa

Game of thrones basladim ucuncu sezona geldim.belki yapsam test cikar yada cikmaz bilmiyorum.adette olabilirim.kafamda deli sorular.yarin sabah gidip kanmi versem beklesemmi

Cok dogru bir karar asla bir doktora bagli kalmamak gerektigini bu zor donemlerimde anladim.pcos bile cogu zaman gebe kalmaya engel degilken insanlar korunurken baglattiklari halde hamile kalabiliyorken bir doktorun bukadar net gebe kalamazsin demesi gercekten aptalca.sizde deseydinizki millet uzaya atletle cikacak nerdeyse senin tiptan ilerlemeden haberin varmi.cok kiziyorum ozellikle hamile ve anne olmak iateyen kadinlara karsi doktorlarin daha nazik olmalari gerekir.ilmin yaninda nezaket derside alsalar keske.

Lütfen farklı hastane ve doktora görün. Böyle buna benzer yaşayan bir kaç tanıdığım vardı insanı sağlıklıyken sağlıksız bir moda sokuyorlar

Bat ne zamandı bende Dexter in yeni serisini izliyorum kafayı boşaltmak lazım biraz da
Aslinda on agustos ama bu uc gun onemli.bazen agrilar zorlayinca adet olcam diyorum bazende heralde gecti diyorum en iyisini zaman gosterecek.insallah on agustosta sonra hepimiz guzel haberler veririz

Aslinda on agustos ama bu uc gun onemli.bazen agrilar zorlayinca adet olcam diyorum bazende heralde gecti diyorum en iyisini zaman gosterecek.insallah on agustosta sonra hepimiz guzel haberler veririz
İnşallah canım 3 gün kalmış seninde hadi inşallah olmazsın az kaldı ya artık ağrılar yokluyor hep benimde gelip gidiyor a

İnşallah canım 3 gün kalmış seninde hadi inşallah olmazsın az kaldı ya artık ağrılar yokluyor hep benimde gelip gidiyor a
Her agrim oldugunda gunlerim yaklastigi icin adet olcam diye duaunuyorum biraz fazla negatifim agrilarin cogalmasi normalmi

Gerçekten çok haklısınız bizlere Umut lazimken tam tersine emin olmadan net bir şekilde böyle söylemesi çok kiriciydi. Ben inanıyorum olacak

Lütfen farklı hastane ve doktora görün. Böyle buna benzer yaşayan bir kaç tanıdığım vardı insanı sağlıklıyken sağlıksız bir moda sokuyorlar
Hiç üstüme alınmadım inanki geçen aylardaki ben olsa oturup bir güzel ağlardı. Hiç oralı bile olmadım ilaç verdi onu bile almadım

Gerçekten çok haklısınız bizlere Umut lazimken tam tersine emin olmadan net bir şekilde böyle söylemesi çok kiriciydi. Ben inanıyorum olacak
Gecen yil.doguma yakin bircok doktorla muhattaptim.bitanesi alenen yuzume karsi bebegin ölebilir dedi.okadar kotu olmustumki ordan cikip baska ozel bir hastaneye gidip bana iyibirsey soylesinler diye yalvarmistim.netice dedigi gibide oldu.ama ne olurdu sanki baska kelimeler secseydi.onu hic unutamiyorum.nezaket herseyden once gelir bir doktorun uslubu hosuma gitmiyorsa kendisine soyleyip tedavisini kabul etmiyorum

Ya bana doktor sen hiç gebe kalamazsın değil de, kist varmış hani kist varken zaten hamile kalamazsın 7 aydır denemişsin bundan olmuyor anlamına gelen bir şey söylemiş gibi geldi. Kötü bir şey dememiş bence tabii siz oradaydınız üslup her şeydir. Siz umutsuzluğa düşmeyin böyle bir şey demek istemiş olabilir.

Kızlar adete 4 gün var yumurtlamadan sonraki 10. gün, bu sulu akıntım hiç geçmedi iki gündür de ufaktan krem rengine dönüyordu şimdi tam dönmüş. Daha önce adet gelirken akıntım olmazdı ama insan vücudu işte ne yapacağı belli olmuyor sizce ihtimal var mıdır? Bir iki gün arayla gelen kasık ağrım oluyordu ama devamlı yüksek seviyede değildi adete yaklaştıkça artmadı yani. Of bilemiyorum, yarın kargodan test gelecek yapsam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…