Kahverengi canim ve normalden farkli yani hissediyorum regl degil sanirimRengi kahverengi ya da pembe tonlarında olursa yerleşmeymis ve fazla yoğun değilse bence yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsiniz
Rengi parlak kırmızı ya da parlak açık kırmızı olmadıkça adet diyemeyiz canım takip et umarım yerleşmedir, bana yerleşme gibi geliyorKahverengi ve yaprak yani gunluk ped kadar ancak canim su an belki o kadar bile degil.
Ay bence sen yerleşme yaşıyorsun gibi canım inşallah öyledirKahverengi canim ve normalden farkli yani hissediyorum regl degil sanirim
Mutlaka yaz canım dualarım seninleAy oyle ise yazicam kizlar buradan gene bakalim yerlesme mi bana bir umut verdiniz
Ay allah razi olsun canim, allah isteyen herkese versin insallahMutlaka yaz canım dualarım seninle
Evettt, ilginc sekilde o kisa lekelenme sonrasi kasik agrim neredeyse bitti, bu da normal belki de yerlesme sebepli.Öyle bir mevsimdeyiz ki regl neden gecikti veya neden kısaldı hep ister istemez gebeliğe yorumluyoruz neyse pozitif düşünelimm inşallah hepimiz güzel haberler alırızz
İnşallah sökülmez kafandan az da olsa atmaya calış çok düşününce bu kez stres yapıyoruz iyi şeyler olmuyorEvettt, ilginc sekilde o kisa lekelenme sonrasi kasik agrim neredeyse bitti, bu da normal belki de yerlesme sebepli.
Evet canim simdi regl gunune kadar bekleyecegim bakalimİnşallah sökülmez kafandan az da olsa atmaya calış çok düşününce bu kez stres yapıyoruz iyi şeyler olmuyor
İnşallah yerleşmedir çok sevinirim sizin adınızaAy oyle ise yazicam kizlar buradan gene bakalim yerlesme mi bana bir umut verdiniz
Insallah canim tesekkur ederim, en kisa zamanda istiyor iseniz sizin de saglikla gelsin insallahİnşallah yerleşmedir çok sevinirim sizin adınıza
Ben umutluydum senden canım ya üzüldüm. İmkanın varsa bi acile git istersen netlestirirsin için rahat ederKizlar yerlesme degil sanirim dusuk, normal kanamaya dondu, ve pihtilar var ilk defa yasiyorum asiri moralim bozuk ne yapmam lazim bilmiyorum
Bende umutlanmistim:) ilk aydan olmasi dusuk ihtimaldi ama galiba oluyormus sonunda olmadi:/ agustosta tekrar deneyebilir miyim yine bir doktora gidicem yarin:/Ben umutluydum senden canım ya üzüldüm. İmkanın varsa bi acile git istersen netlestirirsin için rahat eder
Erken gebelik testi de yapabilirsinKızlar bat 12 ağustos yarın 6 gün kalıyor
Sabahtan kan testi yaptırsam mi diyorum
Ya benim inanılmaz sırt ağrım var yani neden bilmiyorum üşütmüş de olamam kocam sağolsun yatak odasında cam açtırmaz anlamadım sırtım ağrıyorİlk aydan kalanlarda varmis canım nasip meselesi artık inşallah diğer aya olur diye dua edelimbenim de ilk denemem batı bekliyorum şimdilik bakalim. Aslında kışın başlayacaktık engeller sorunlar derken bu aya kısmetmiş çok degendiremedim ben de ama bir umut işte Allah hakkımızda en hayırlısını versin inşallah moralini bozma daha çok başındayız hayırlı haberlerle gel inşallah
Daha garanti olsun istiyorum isyerime çok yakın yaptirabilecegim bir yer var aslındaErken gebelik testi de yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?