Benim çok yakın olduğum birine senin asla bebeğin olmaz olması mucize dediler kızın şu anda 5 aylık bebesi var inanma böyle şeylere doktorlar hemen arkasından test yapalım mu diyorCok dogru bir karar asla bir doktora bagli kalmamak gerektigini bu zor donemlerimde anladim.pcos bile cogu zaman gebe kalmaya engel degilken insanlar korunurken baglattiklari halde hamile kalabiliyorken bir doktorun bukadar net gebe kalamazsin demesi gercekten aptalca.sizde deseydinizki millet uzaya atletle cikacak nerdeyse senin tiptan ilerlemeden haberin varmi.cok kiziyorum ozellikle hamile ve anne olmak iateyen kadinlara karsi doktorlarin daha nazik olmalari gerekir.ilmin yaninda nezaket derside alsalar keske.
Dün kan verdim regle 6 gün vardı iğne üstünden de 10 gün geçmişti 2.5 çıktıEvett öyle düşünebiliriz tabii ki, daha adet görmeden hiçbir şey bitmezben testi yapıp da sonuç görünce rahatladım belirsizlik zihnimi çok yoruyormuş
Mesela benim hep 1.2 çıktı hiç farklı bir değer görmedim belki yükselirDün kan verdim regle 6 gün vardı iğne üstünden de 10 gün geçmişti 2.5 çıktı
İnaşllahMesela benim hep 1.2 çıktı hiç farklı bir değer görmedim belki yükselir
Canım daha çok var senin de bata, biraz daha bekle 10. günde yerleşme daha yeni olabiliyorDün kan verdim regle 6 gün vardı iğne üstünden de 10 gün geçmişti 2.5 çıktı
İnşallah öyledir ya gerçekten o kadar ihtiyacım var ki güzel bi habere Allahım en çaresiz olduğum zamanda bana bu zamanda nasip etsinCanım daha çok var senin de bata, biraz daha bekle 10. günde yerleşme daha yeni olabiliyor
Yok yok ben bu konularda hemen umutsuzluğa kapılıp ah vah etmem. Şimdi bi tatil sürecimiz olacak ondan sonra bir iki doktora daha görünürüm mutlakaBenim çok yakın olduğum birine senin asla bebeğin olmaz olması mucize dediler kızın şu anda 5 aylık bebesi var inanma böyle şeylere doktorlar hemen arkasından test yapalım mu diyor
Çizgi net duruyor baya, sağlık ocağında haftasonu sonuç çikmaz diye biliyorum ama siz kapanmadan bir gidin e nabza gece sonucu düşenler oldu burada daha önce.e nabız sonucundan da tüm forum anlıyoruz maşallah yorumlarızKızlar günlerdir sizi takip ediyorum mutlu haberlerinizi görmek için bugün kendim üye oldum. Adetime 3 veya 4 gün var yumurtlama sonrasında 9 gün geçti az önce Novacheck markası ile test yaptım ve şu şekilde çıktı bi bakar mısınız lütfen ne yapmayalım sağlık ocağına gitsem cumartesi pazar sonuç çıkar mı ?
Benim de öyle ya. Adete 3 gün var. Bu kahverengi damlamanın devamı gelmedi o umuda sıkı sıkı tutundumBen hala adet olmadim ama o gunlerdeyim agrim falanda olunca her lavoboya kalbim agzimda gidiyorum.ister istemez.ama uzulmeyin bidahaki ay yine bekleriz hep birlikte olmazsa eger.bazen dusunuyorumda ozellikle ilk bebegi olacaklar icin.herkezin bebegi bir kiymetliyse sizinkiler on kiymetli olacak.beklemeniz bile sabir gerektiriyor igneler ilaclar umutlar.Rabbim sizi mukafatlandirsin biran once
Sağlık ocakları öğlene kadar kan testi alıyormuş şimdi gidip awox testi alıp bide onla denicemÇizgi net duruyor baya, sağlık ocağında haftasonu sonuç çikmaz diye biliyorum ama siz kapanmadan bir gidin e nabza gece sonucu düşenler oldu burada daha önce.e nabız sonucundan da tüm forum anlıyoruz maşallah yorumlarız
Hadi bakalım haberdar et mutlakaSağlık ocakları öğlene kadar kan testi alıyormuş şimdi gidip awox testi alıp bide onla denicem
Hadi bakalım haberdar et mutlaka
Normalde bat 11-12 Ağustos şuan gittim awox test aldım şuan denemeyip yarın mı denesem o zaman ayy çok kararsız kaldım ya çok heyecan yaptımHadi bakalım haberdar et mutlaka
Yazdım sizeHadi bakalım haberdar et mutlaka
Bir de hiçbir hamilelik belirtim yok. Normalde adet öncesi mesela geçen ay 1 hafta öncesinden göğsüm aşırı ağrımaya bel ağrım karın ağrım başlardı ama şuan adetime az kalmasına rağmen ne hamilelik ne adet belirtisi var sadece dün akşama kadar akıntım oldu o kadar o yüzden ihtimal veremiyorum pek testi yaptım çünkü en azından negatifi görürsem aklımdan atarım demiştim şimdi daha da takıldım allahımHadi bakalım haberdar et mutlaka
canım benimle aynısın 11-12 agustos bat. Ve hiç bir belirtim yok ne adet belirtim ne hamilelik benimde gögüslerim fena şişerdi adet olacagım zaman . Ama tık yok .Bir de hiçbir hamilelik belirtim yok. Normalde adet öncesi mesela geçen ay 1 hafta öncesinden göğsüm aşırı ağrımaya bel ağrım karın ağrım başlardı ama şuan adetime az kalmasına rağmen ne hamilelik ne adet belirtisi var sadece dün akşama kadar akıntım oldu o kadar o yüzden ihtimal veremiyorum pek testi yaptım çünkü en azından negatifi görürsem aklımdan atarım demiştim şimdi daha da takıldım allahım
Dün hangi marka test yaptın canım ayyy bilmiyorum bende yalancı pozitif mi gördüm acaba ya ? Yumurtlama ne zaman oldu canım benim 30 Temmuz tahminime görecanım benimle aynısın 11-12 agustos bat. Ve hiç bir belirtim yok ne adet belirtim ne hamilelik benimde gögüslerim fena şişerdi adet olacagım zaman . Ama tık yok .dün test yaptım negatifti benim erken dediler bakalım yarın sabah ilk idrarla deniyeceğim.
30 temmuzsa batını onun üzerine 14 gün sayman lazım. adet öyle hesaplanıyor. Ben 27 Temmuzda ovulasyonum oldu. Dünki yaptıgım test Prodoctor du erken gebelik testi diye geçiyodu. DPO 11 de yapmış oldum. Ama erken dediler bilmiyorum ya . hiç bişeye güvenemiyorum artık.Dün hangi marka test yaptın canım ayyy bilmiyorum bende yalancı pozitif mi gördüm acaba ya ? Yumurtlama ne zaman oldu canım benim 30 Temmuz tahminime göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?