Ben geçen ay aşırı belirti yaşamıştım göğüs ağrısı kasık bel ağrısı hatta uyuyakalmalar falan dedim yani ben kesin hamileyim falan sonra tabiki adetYani burada biz belirti yazıyoruz da acaba biz hamile miyizbelki adet belirtisi yaşiyoruz. Hem herkeste belirti aynı olmaz. Pütür konusunu bilemedim enfeksiyon falan olabilir mi acaba
Hahaha eşine söyle saklasın testleri sendenawoxu kullanırken direkt akışa tutacaksan 10 sn kaba batıracaksan 20 sn tut. Akışa tutarken çubuğu nasıl tutman gerektiği içindeki talimatta yazıyor ona dikkat et. Sonra kapağını kapatıp düz bir yere koy 2 ila 5 dk arası sonucuna bak. 5 dkdan sonra test sonucu yanlış çıkabilir diyor talimatında ama ben dün yarım saat sonra bile baktım hala bembeyazdı
Canım 30 temmuzda yumurtladıgına eminmisin. Ben ovullasyonla takip ettm uygulamalarda hep yanlış çıkartıyorYarın dpo 10 olacak yine de erken değil dimi yapsam şimdi awox çok erken olanları çıkarmıyormuş yasen hangi testle yapacaksın canım
Canım döngüm 26-27 gün bazen 28 bende uygulamayla takip ettim valla ovulasyon testleri falan kullanmadım. 30 Temmuz olduğunu şurdan düşünüyorum aslında şu yumurtlama akıntısı dedikleri varya. Hani hafif şeffaf uzayan bir akıntı. O akıntım 30 temmuzda geldi. Sonrasında da kuruluk yaşadım. Yani biraz araştırınca yumurta çatladığı gün böyle oluyormuş. İlk uzayan akıntı sonra kuruluk. O yüzden de ben 30 temmuzu baz aldım valla bilmiyorum ki belki daha erken de olmuş olabilir mi acabaCanım 30 temmuzda yumurtladıgına eminmisin. Ben ovullasyonla takip ettm uygulamalarda hep yanlış çıkartıyor
29 temmuz da olabilir yumurtlama sonrası akıntı azalarak devam edebiliyor ama o bünyeye göre değişiyor işte.Canım döngüm 26-27 gün bazen 28 bende uygulamayla takip ettim valla ovulasyon testleri falan kullanmadım. 30 Temmuz olduğunu şurdan düşünüyorum aslında şu yumurtlama akıntısı dedikleri varya. Hani hafif şeffaf uzayan bir akıntı. O akıntım 30 temmuzda geldi. Sonrasında da kuruluk yaşadım. Yani biraz araştırınca yumurta çatladığı gün böyle oluyormuş. İlk uzayan akıntı sonra kuruluk. O yüzden de ben 30 temmuzu baz aldım valla bilmiyorum ki belki daha erken de olmuş olabilir mi acaba
Evet aslında aynı akıntı 29 da da geldi. Oda olabilir. Şuan sadece su gibi ve bazen yoğun olan akıntım var başka bir şey yok. Awox yaktı beni29 temmuz da olabilir yumurtlama sonrası akıntı azalarak devam edebiliyor ama o bünyeye göre değişiyor işte.
Bakalım her şey zamana kaldı şimdi. İnşallah hayırlı haberler verirsinEvet aslında aynı akıntı 29 da da geldi. Oda olabilir. Şuan sadece su gibi ve bazen yoğun olan akıntım var başka bir şey yok. Awox yaktı beni
İnşallah Rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı bir şekilde tabikiBakalım her şey zamana kaldı şimdi. İnşallah hayırlı haberler verirsin
Sen pazar günü sabahı yap testini canım ben dayanamıcam sanırım yarın yapıcam. Duramam sanırım bir gün daha. prodoctor almıştım 5 tane 3 ünü yaptım zaten diğer ayada kalır diye düşünüyodum eğer olmazsa ama sürekli boş boş harcıyorumİnşallah Rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı bir şekilde tabiki
Canım ben şimdi chatgbtye sordum awox hassasiyeti daha yüksekmiş gerçekten Novacheckden birde prodoctor sorayım mı senin için ? Yani en düşük betayı bile algılayabilir mi diye şuan sana anlatabildim mi bilmiyorum daSen pazar günü sabahı yap testini canım ben dayanamıcam sanırım yarın yapıcam. Duramam sanırım bir gün daha. prodoctor almıştım 5 tane 3 ünü yaptım zaten diğer ayada kalır diye düşünüyodum eğer olmazsa ama sürekli boş boş harcıyorum
Canım ben şimdi chatgbtye sordum awox hassasiyeti daha yüksekmiş gerçekten Novacheckden birde prodoctor sorayım mı senin için ? Yani en düşük betayı bile algılayabilir mi diye şuan sana anlatabildim mi bilmiyorum da
Bu lekenin devamı gelmedikçe ben iyice umutlanıyorum ya, normalde böyle olunca arkasına iki üç saate artar sonra da regle dönerdi şimdi neredeyse 24 saattir tık yok, arada karnım ağrıyor korkuyorum
Merhaba bende ayın 11 inde bekliyorum reglimi. 5 yıldır deniyorum arada bi düşük var. Düşükten beri 2 yıl oldu ne denediyse olmadı bu ayda çok umudum yok ama inşallah olmuşturKızlar ben bu ay 18 inde klomene başladım 23 ünde kontrolüm vardı yeterli olgunlukta değildi 28 ime kadar ilacı uzattık 28 inde tekrar gittiğimde 26 mm sağ 24 mm soldu ovitrelle vurundum o gün saat 16.35 de
yani şöyle anlatıyım
18 Temmuz klomen başlamgıç adet 5. Güm
23 Temmuz ikinci doz Klomeni başlangıç 5 gün daha devam
28 Temmuz ovitrelle 16.35
29 Temmuz 21.42 ilişki
30 Temmuz 21.50 ilişki
31 Temmuz ilişki olmadı
Benim sürecim bu şekilde bugün ki hissiyatlarımı belirtecek olursam da inanılmaz baş dönmesi göz kararması yaşıyorum ateş basması özellikle baş boyun ve sırt kasıklarda gerginlik alt karın şişlik ve sertlik
13 Ağustos regl günüm inşallah olmam sizlerde durum ne birbirimize destek olalım mı ?
Ayyy hadi deneyelimmmm valla gece bile deneyebilirim kendimi 4 5 saat tutup lavaboya gitmeden allahımmmm bence sizlerde de var hele yerleşme kanaması yaşamışsın kız senAy hadi kızlar ozaman yarın sabah idrarla hepimiz test yapıyoruzz. Bari bu grubun hamişleri biz olalım yahu
ayy kızlar şimdi baktım bat 12-13 Ağustosmuş benim yani daha sizden sonra bideeee daha varrrAy hadi kızlar ozaman yarın sabah idrarla hepimiz test yapıyoruzz. Bari bu grubun hamişleri biz olalım yahu
canım sabrett yarın sabah yapman lazım seninde daha dpo 10 daysa çıkma ihtimali biraz daha artsın bekleeAyyy hadi deneyelimmmm valla gece bile deneyebilirim kendimi 4 5 saat tutup lavaboya gitmeden allahımmmm bence sizlerde de var hele yerleşme kanaması yaşamışsın kız sen
olabilir ben 11 de negatif aldım çokta üzüldüm acıkcasıayy kızlar şimdi baktım bat 12-13 Ağustosmuş benim yani daha sizden sonra bideeee daha varrryarın dpo 10 büyük ihtimalle bende pazara kadar bekleyeyim ya bence kendimi tutup yarın bile negatif çıkabilir bence demi
Canım senin belirtilerin var mı ovulasyonu testlerle falan mı takip ettinolabilir ben 11 de negatif aldım çokta üzüldüm acıkcası
İnsallah diyelim.gercekten gruptan bir iki kisi gebe ciksa cok guzel olur.sevinirdik valla.ben sabredip pazar gecesi yapacagim test pazar gunu evlilik yildonumum eger adet olmazsam pazarteside kan veririm artik beklemek gercekten yipratici agrim oluyor aha adet oldum diyorum yok.acaba hamilemiyim diyorum test yapayim onuda beklemek daha akillica.ben biraz sabirliyimdir pazar gecesi dedimya pazar gecesi yapilacakBenim de öyle ya. Adete 3 gün var. Bu kahverengi damlamanın devamı gelmedi o umuda sıkı sıkı tutundum
evet ovulasyon testiyle takip ettim canım. Ovulasyon günümdede belirti yaşamadımCanım senin belirtilerin var mı ovulasyonu testlerle falan mı takip ettin
Canım inan öyle gerçekten yani insan pozitif test görse bile emin olamıyor ki valla hevesin kursağında kalacağına bekle canım bu daha kötüymüşevet ovulasyon testiyle takip ettim canım. Ovulasyon günümdede belirti yaşamadımşuanki belirtilerim biraz vucudumu dinlediğim için elle tutulur bişey yok ama huzursuzluk var çalışıyorum masada oturamıyorum ayaklarım agrıyor karnım agrıyor gibi adet oldum sandım bi kaç kez lavoboya gittim bişey yoktu. Normalde gögüslerim ağrır ama bu ay aksine yumuşak onada anlam veremedim. adet döngüm arada şaşırabiliriyor. tamamen düzenli döngülerim var diyemeyeceğim. Oda beni düşündürüyor. Şu gün adet kesin olcam diyede bişey söyleyemiyorum :) ay tek ilacımız zaman elden bişey gelmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?