Benimde 6 gün vardı. Ama rengi Cook açıktı. Sizin rengi koyumuydu? Sarı kahve ara miBat a 5 gün vardı. Sadece camasirimda cok az kahverengi leke vardı. Devamlı bisey değildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 6 gün vardı. Ama rengi Cook açıktı. Sizin rengi koyumuydu? Sarı kahve ara miBat a 5 gün vardı. Sadece camasirimda cok az kahverengi leke vardı. Devamlı bisey değildi
Ayyy hadi İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Diger aylardan farklı olarak çok fazla meme hassasiyeti vardı. Koltuk altıma doğru şiddetli, ağrı diyebileceğim sekildeydi. Akıntı da sarı filan değildi. Kahverengiydi baya. Bat a 3 gün kala belirgin çift çizgi gördüm. Bat günü de betahcg 648 çıkmıştıAyyy hadi İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Belirtilerin nelerdi?
Beta çok güzel çıkmış hayırlı olsun tekrar.peki bu göğüs hassasiyeti yumurtlamadan sonra mi başladı adete yakın mi. Bende yumurtlamadan 1 gün sonra basladj hala devam ediyor bat 15 Ağustos.bunun yanı sıra adet dönemi olmayan kasık ve bel ağrısı oluyorDiger aylardan farklı olarak çok fazla meme hassasiyeti vardı. Koltuk altıma doğru şiddetli, ağrı diyebileceğim sekildeydi. Akıntı da sarı filan değildi. Kahverengiydi baya. Bat a 3 gün kala belirgin çift çizgi gördüm. Bat günü de betahcg 648 çıkmıştı
Ben de o tam silikleşmeyi görmedim işte ondan emin olamadım ikiz olması imkansız gibi bir şeyKullandım canım bak benim testlerde şöyleydi 1 ağustos pik 2 ağustos ctlama 3 ağustos 1 dpoya senin testlerde benimde dikkatimi çekti tekrar koyulasmisti falan bir bakmışsın ikiz geliyor
![]()
Test yaptım canim negatifBen de o tam silikleşmeyi görmedim işte ondan emin olamadım ikiz olması imkansız gibi bir şeysen naptın?
Pardon görmedim mesajı ya zaten erken belli olmaz o işler işte diyorum ya bak şimdi kuruma çizgisi yok dedin ya umut oldu bi tık ama ikilemdeyimBu arada duramadım test yaptım kalbimden daha temiz çıktı maşallahbir yanım burkuldu ama helal olsun kuruma çizgisi bile yok ya
Canım seninki bariz pozitif ya böyle düşünmePardon görmedim mesajı ya zaten erken belli olmaz o işler işte diyorum ya bak şimdi kuruma çizgisi yok dedin ya umut oldu bi tık ama ikilemdeyimkanda da cıkmıyormus bir de
Belirti şart değil bakkkTest yaptım canim negatifhenüz erken gerçi hala ihtimal var biliyorum ama pek belirtide olmayinca muhtemelen bu ay da olmadı
Ay inşallah be iki mutlu oldum bu kez hevesim kursağımda kalmasınCanım seninki bariz pozitif ya böyle düşünme![]()
Öyle de olabilir yarın tekrar deneyeceğim bakalim dua et banaBelirti şart değil bakkk
Ederim tabi Rabbim bizim gibi çok isteyenlere de verir inşallahhÖyle de olabilir yarın tekrar deneyeceğim bakalim dua et bana![]()
Tabiki sorabilirsiniz. Insallah en kısa zamanda sağlıkla sizin de güzel haberlerinizi alirizBeta çok güzel çıkmış hayırlı olsun tekrar.peki bu göğüs hassasiyeti yumurtlamadan sonra mi başladı adete yakın mi. Bende yumurtlamadan 1 gün sonra basladj hala devam ediyor bat 15 Ağustos.bunun yanı sıra adet dönemi olmayan kasık ve bel ağrısı oluyor
Test yapmak için gosguslerde hassaslık mi tesfik etti sizi?
Çok soru sordum hakkınızı helal edin
Şuan seninki kaset testte de cikar canim tahminim betan 20 nin uzerindedir ama bence hiç kafanı bulandirmaEderim tabi Rabbim bizim gibi çok isteyenlere de verir inşallahhNormalde baska testlerde cıkar mı acaba ?
Bir gideyim o zaman bana da yürüyüş olur hemŞuan seninki kaset testte de cikar canim tahminim betan 20 nin uzerindedir ama bence hiç kafanı bulandirma
E hadi git bari sonra da paylaş bizimde gözümüz gönlümüz açılsınBir gideyim o zaman bana da yürüyüş olur hem![]()
Awox bulursan yarına da onu al koyulasmaya bakalimBir gideyim o zaman bana da yürüyüş olur hem![]()
Ay yok uzakmış hiç uğraşamam yarın alırım artıkE hadi git bari sonra da paylaş bizimde gözümüz gönlümüz açılsın![]()
Yarın alırım daha mantıklı olur gece 4bucuk gibi yaptım cünküAwox bulursan yarına da onu al koyulasmaya bakalim
Yarın sabah yaparız o zaman bakalımYarın alırım daha mantıklı olur gece 4bucuk gibi yaptım cünkü