Bat 11 12 13 14 olanlar beraber bekleyelim mi 🦚

Ayyy hadi İnşallah sağlıkla kucağına alırsın 🥰
Belirtilerin nelerdi?
Diger aylardan farklı olarak çok fazla meme hassasiyeti vardı. Koltuk altıma doğru şiddetli, ağrı diyebileceğim sekildeydi. Akıntı da sarı filan değildi. Kahverengiydi baya. Bat a 3 gün kala belirgin çift çizgi gördüm. Bat günü de betahcg 648 çıkmıştı

Diger aylardan farklı olarak çok fazla meme hassasiyeti vardı. Koltuk altıma doğru şiddetli, ağrı diyebileceğim sekildeydi. Akıntı da sarı filan değildi. Kahverengiydi baya. Bat a 3 gün kala belirgin çift çizgi gördüm. Bat günü de betahcg 648 çıkmıştı
Beta çok güzel çıkmış hayırlı olsun tekrar.peki bu göğüs hassasiyeti yumurtlamadan sonra mi başladı adete yakın mi. Bende yumurtlamadan 1 gün sonra basladj hala devam ediyor bat 15 Ağustos.bunun yanı sıra adet dönemi olmayan kasık ve bel ağrısı oluyor
Test yapmak için gosguslerde hassaslık mi tesfik etti sizi?
Çok soru sordum hakkınızı helal edin

Kullandım canım bak benim testlerde şöyleydi 1 ağustos pik 2 ağustos ctlama 3 ağustos 1 dpo 😁 ya senin testlerde benimde dikkatimi çekti tekrar koyulasmisti falan bir bakmışsın ikiz geliyor 🤣🤣
Ben de o tam silikleşmeyi görmedim işte ondan emin olamadım ikiz olması imkansız gibi bir şey 😂 sen naptın?

Bu arada duramadım test yaptım kalbimden daha temiz çıktı maşallah 🤣🤣 bir yanım burkuldu ama helal olsun kuruma çizgisi bile yok ya
Pardon görmedim mesajı ya zaten erken belli olmaz o işler işte diyorum ya bak şimdi kuruma çizgisi yok dedin ya umut oldu bi tık ama ikilemdeyim 😂 kanda da cıkmıyormus bir de

Beta çok güzel çıkmış hayırlı olsun tekrar.peki bu göğüs hassasiyeti yumurtlamadan sonra mi başladı adete yakın mi. Bende yumurtlamadan 1 gün sonra basladj hala devam ediyor bat 15 Ağustos.bunun yanı sıra adet dönemi olmayan kasık ve bel ağrısı oluyor
Test yapmak için gosguslerde hassaslık mi tesfik etti sizi?
Çok soru sordum hakkınızı helal edin
Tabiki sorabilirsiniz. Insallah en kısa zamanda sağlıkla sizin de güzel haberlerinizi aliriz 🌸 yumurtlamadan 4 5 gün sonra başladı meme hassasiyeti. Ben ovulasyon testi hiç kullanmadım. Uygulamadan takip ettiğim kadarıyla soyluyorum size, tahmini yumurtlama tarihi yani bu. Benim reglim çok düzenlidir. Ben kahverengi lekeyi gördükten sonra test yapmaya karar verdim ama meme hassasiyeti de normal regl dönemine göre farklıydı.

Back
X