Ayyy öyle mi canım Darısı diğer aya hemen hemen boşver yeni umutlarrr ahahahhaVeee adet oldumaçık pembe akıntı gelmeye başladi kendimi biliyorum bu noktadan sonra iflah olmam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy öyle mi canım Darısı diğer aya hemen hemen boşver yeni umutlarrr ahahahhaVeee adet oldumaçık pembe akıntı gelmeye başladi kendimi biliyorum bu noktadan sonra iflah olmam
Hahaha tamam o zaman anlaştıkkYarın sabah yaparız o zaman bakalım![]()
Fazla mıydı? Benim ilk gün baya baya hassasti şimdi o kadar değil ama karincalasma ve sızlama oluyor ara araTabiki sorabilirsiniz. Insallah en kısa zamanda sağlıkla sizin de güzel haberlerinizi alirizyumurtlamadan 4 5 gün sonra başladı meme hassasiyeti. Ben ovulasyon testi hiç kullanmadım. Uygulamadan takip ettiğim kadarıyla soyluyorum size, tahmini yumurtlama tarihi yani bu. Benim reglim çok düzenlidir. Ben kahverengi lekeyi gördükten sonra test yapmaya karar verdim ama meme hassasiyeti de normal regl dönemine göre farklıydı.
1 yıl olacak 31 yaşındayım ama Kasım ayında 20 cmlik kist ameliyati oldum resmen bir bebek kadar kist çıkardılarHahaha tamam o zaman anlaştıkkne kadarlık evlisiniz ve yaş kaç
![]()
Valla öyle kahrolsam ne yazar önümüzdeki maçlara bakıcazAyyy öyle mi canım Darısı diğer aya hemen hemen boşver yeni umutlarrr ahahahha![]()
Canım dünkü lekelenme implantasyon ise leke üstüne en azından bir iki gün beklemen gerek algılanacak kadar hormon birikmesi içinKızlar merhaba bata 3 gün kaldı dün çok hafif lekelenmem oldu regl oluyorum herhalde dedim ama şu an devam etmiyor dün ve 3 gün önce test yapmıştım negatif çıktı yerleşmeden sonra hcg üretilmeye başlıyormuş sanırım yerleşme mi yaşadım acaba ben
Fazla mıydı? Benim ilk gün baya baya hassasti şimdi o kadar değil ama karincalasma ve sızlama oluyor ara ara
İnşallah regle dönmez ya bir yanım diyor herhalde bu ay oldu diğer yanım yok kesin regl olucam diyorCanım dünkü lekelenme implantasyon ise leke üstüne en azından bir iki gün beklemen gerek algılanacak kadar hormon birikmesi için
Nasil bir leke geldi canım?İnşallah regle dönmez ya bir yanım diyor herhalde bu ay oldu diğer yanım yok kesin regl olucam diyor![]()
Hayır yani ilk gunlere göre bat zamanı yaklaşınca hafifleme oldu mu?Evet çok fazlaydı. Ağrıyordu baya
Benim de 1 yıl oldu 30 oluyorum 1 ay sonra da1 yıl olacak 31 yaşındayım ama Kasım ayında 20 cmlik kist ameliyati oldum resmen bir bebek kadar kist çıkardılaro yüzden sanki hiç hamile kalmayacağım gibi geliyor
senin ne kadar oldu yaş kaç
Benimki biraz sıkıntılıydı ya aslında her ay gayet olumlu başlıyorum sonlara doğru gidiyor enerjimBenim de 1 yıl oldu 30 oluyorum 1 ay sonra daöyle düşünme bana diyorsun kendin olumsuz düşünüyorsun arkadaşımda aynı ameliyattan oldu
Biraz azaldı ama tamamen geçti diyememHayır yani ilk gunlere göre bat zamanı yaklaşınca hafifleme oldu mu?
Benim aynı ya şuan bata 5 var. İnşallah gebeyimdir. Dua et bana da nolurBiraz azaldı ama tamamen geçti diyemem
Dün bu saatlerde sadece sildikçe gelen 2-3 kerelik pembe açık kahverengi akıntım oldu bugün de yine az önce sadece silince gördüğüm günlük pedde 1 damla şeklinde kahverengi lekelenmelerim oluyorNasil bir leke geldi canım?
İşte aynen adetse de sökülsün olsun bitsin böyle olunca insan umutlanıyorBenim akıntı yine devam etmiyor 5 saat olduikilemde kalmaktan beynim yanıyor artık adetse sökülsün gitsin
Fotosu var mı canım atar mısın bana özelden? Karşılaştırmak istiyorum beninkiyle ne kanama ne kahve ikisi arasında birşey geldi bendeDün bu saatlerde sadece sildikçe gelen 2-3 kerelik pembe açık kahverengi akıntım oldu bugün de yine az önce sadece silince gördüğüm günlük pedde 1 damla şeklinde kahverengi lekelenmelerim oluyor
Of gerçekten ya. Az önce ne güzel kabullenip devam ediyordum hayatıma. Normalde böyle akıntı ile başlıyor adetim zaten ama durmuyor hiç bir kaç saat veya ertesi gün sabaha kadar akıntı şeklinde yaprak ped yeterli olarak devam ediyor sonra tam sökülüyor. Ama bu devam etmiyor çok sinirim bozuk. Zaten pede de geçmemişti silince gelmişti :/İşte aynen adetse de sökülsün olsun bitsin böyle olunca insan umutlanıyor![]()