Bat 11 12 13 14 olanlar beraber bekleyelim mi 🦚

Kızlar adet günümdeymişim gibi ağrı yaşadım resmen, adete bir iki gün kalmış olsa kesin adet oldum derdim. Yumurtlama üstünden ya 5 ya 6 gün geçti bu kadar erken belirti olur mu ya?
Bizzat bu ay bu durum bende de aynı. Bat 12 ağustos. Ancak şimdilik tek belirtim bu

Merhabalar benimde bat 11 ağustos. Uygulamaya göre yumurtlama 28 temmuz 27 Temmuzu değerlendirebildim sadece. Pek umudum yok aslında ama Allah'tan ümit kesilmez umarım gruptaki herkes sağlıkla sağlıklı gebelikler elde eder kızlar

Canım hiç öyle deme o ay hiç yumurtlama zamanı değerlendirmeyip değerlendirmeyip yumurtlamadan önce ya da sonra olan ilişkiden gebe kalan var

Canım hiç öyle deme o ay hiç yumurtlama zamanı değerlendirmeyip değerlendirmeyip yumurtlamadan önce ya da sonra olan ilişkiden gebe kalan var
Ay inşallah canım bir de ilk deneme ve tek ilişki oldu öyle denk geldi o yüzden biraz umutsuz biraz heyecanlı farklı duygular içerisindeyim hayırlısı bakalım senin bat ne zamandi canım

Ay inşallah canım bir de ilk deneme ve tek ilişki oldu öyle denk geldi o yüzden biraz umutsuz biraz heyecanlı farklı duygular içerisindeyim hayırlısı bakalım senin bat ne zamandi canım
Bir gün öncesi de zamanlama olarak gayet iyi bence. Benim de sanırım 27 Temmuzda oldu yumurtlamam öyle ise BAT tarihlerimiz aynı

Aynıyız o zaman daha da var beklemek zormuş gerçekten İnşallah hayırlı haberler vermek nasip olur o zaman birbirimize

Evet ya inşallah, belirgin bir belirti olursa da yazalım
Sen de mi yenisin bu yolculukta canımbenim dün sağ kasigimda hafif girip çıkan tatlı ağrılar oldu bide 3 gündür aşırı iştahım açık bunlar belirti mi psikolojik mi bilmiyorum ama sende var mı peki bir şey

Yumurtlamadan önceki gün öneriliyor zaten ertesi gün yumurta geldiğinde sperm hazır olsun diye

Öyle mi şansım varmış o zman sevindimm sizinle de aynıyız sanırım inşallah güzel haberi alırız bu ay
Sanırım aynıyız evet, ben yumurtlama 28i diye tahmin ediyorum. İnşallah hepimiz güzel haberlerle devam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…