Amin hayır olsun inşallahHayra yoralım hiç düşünme öyle benimde çok ilginç bi şekilde dün gece kötüydüm ya yazmıştım buraya gece sağ kaşık sızlamasıyka falan uyandım ama bugün hiç ağrı hiçbişeyim yok
Bizzat bu ay bu durum bende de aynı. Bat 12 ağustos. Ancak şimdilik tek belirtim buKızlar adet günümdeymişim gibi ağrı yaşadım resmen, adete bir iki gün kalmış olsa kesin adet oldum derdim. Yumurtlama üstünden ya 5 ya 6 gün geçti bu kadar erken belirti olur mu ya?
Benimde 13 Ağustos güzel haberlerini yaz canım burayaBizzat bu ay bu durum bende de aynı. Bat 12 ağustos. Ancak şimdilik tek belirtim bu
Umarım birbirimize güzel haber veririzBenimde 13 Ağustos güzel haberlerini yaz canım buraya
Benim bir de akıntı başladi ama su gibi, herhalde gebelikte kıvamlı oluyormuş o yüzden heveslenemedimBizzat bu ay bu durum bende de aynı. Bat 12 ağustos. Ancak şimdilik tek belirtim bu
Regle kaç gün vardı sizinBenim bir de akıntı başladi ama su gibi, herhalde gebelikte kıvamlı oluyormuş o yüzden heveslenemedim
Canım hiç öyle deme o ay hiç yumurtlama zamanı değerlendirmeyip değerlendirmeyip yumurtlamadan önce ya da sonra olan ilişkiden gebe kalan varMerhabalar benimde bat 11 ağustos. Uygulamaya göre yumurtlama 28 temmuz 27 Temmuzu değerlendirebildim sadece. Pek umudum yok aslında ama Allah'tan ümit kesilmez umarım gruptaki herkes sağlıkla sağlıklı gebelikler elde eder kızlar
Ay inşallah canım bir de ilk deneme ve tek ilişki oldu öyle denk geldi o yüzden biraz umutsuz biraz heyecanlı farklı duygular içerisindeyim hayırlısı bakalımCanım hiç öyle deme o ay hiç yumurtlama zamanı değerlendirmeyip değerlendirmeyip yumurtlamadan önce ya da sonra olan ilişkiden gebe kalan var
Bir gün öncesi de zamanlama olarak gayet iyi bence. Benim de sanırım 27 Temmuzda oldu yumurtlamam öyle ise BAT tarihlerimiz aynıAy inşallah canım bir de ilk deneme ve tek ilişki oldu öyle denk geldi o yüzden biraz umutsuz biraz heyecanlı farklı duygular içerisindeyim hayırlısı bakalımsenin bat ne zamandi canım
Evet ya inşallah, belirgin bir belirti olursa da yazalımAynıyız o zaman daha da var beklemek zormuş gerçektenİnşallah hayırlı haberler vermek nasip olur o zaman birbirimize
Sen de mi yenisin bu yolculukta canımEvet ya inşallah, belirgin bir belirti olursa da yazalım
Yumurtlamadan önceki gün öneriliyor zaten ertesi gün yumurta geldiğinde sperm hazır olsun diyeMerhabalar benimde bat 11 ağustos. Uygulamaya göre yumurtlama 28 temmuz 27 Temmuzu değerlendirebildim sadece. Pek umudum yok aslında ama Allah'tan ümit kesilmez umarım gruptaki herkes sağlıkla sağlıklı gebelikler elde eder kızlar
Uygulama 12 ağustos gösteriyor ama yumurtlama gününü ben 1 gün erken diye tahmin ediyorum o yüzden büyük ihtimalle 11 ağustostur.Regle kaç gün vardı sizin
Öyle mi şansım varmış o zman sevindimmYumurtlamadan önceki gün öneriliyor zaten ertesi gün yumurta geldiğinde sperm hazır olsun diye
Sanırım aynıyız evet, ben yumurtlama 28i diye tahmin ediyorum. İnşallah hepimiz güzel haberlerle devam ederizÖyle mi şansım varmış o zman sevindimmsizinle de aynıyız sanırım inşallah güzel haberi alırız bu ay
Aminn inşallahSanırım aynıyız evet, ben yumurtlama 28i diye tahmin ediyorum. İnşallah hepimiz güzel haberlerle devam ederiz
Mayıs'ta başladık. Nisan'da aslında karar vermiştik fakat yumurtlama çoktan geçmiş onu o yüzden saymadım. Sizin ne kadar oldu?Aminn inşallahsiz ne kadardır deniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?