Bat 11 12 13 14 olanlar beraber bekleyelim mi 🦚

Canım dünkü lekelenme implantasyon ise leke üstüne en azından bir iki gün beklemen gerek algılanacak kadar hormon birikmesi için
IMG_6189.webp

Gözlerim şaşı oldu benimde hayali bir gölge görüyorum resmen beynimden çiziyorum galiba 😅😅😅

5 gün önce adet olmuştum şimdi ovulasyon testlerin 2.ci günündeyim perde ameliyatı sonrası ilk ovulasyon denemem olcak daha önce 2 yıl denemiştim olmamıştı bakalım hayrlısı 🤲

Arkadaşlar aşırı idrara çıkma var mı ben neredeyse 2 saatte bir idrara çıkıyorum

Arkadaşlar aşırı idrara çıkma var mı ben neredeyse 2 saatte bir idrara çıkıyorum
Bende var canım aynı durumdayim. Sanki baskı yapiyo idrara çıkmazsam. Yanma yok ama asla belim ağrıyor belkide idrar yolu enfeksiyonu oldum 🥺
Bat ne zaman senin?

Bende var canım aynı durumdayim. Sanki baskı yapiyo idrara çıkmazsam. Yanma yok ama asla belim ağrıyor belkide idrar yolu enfeksiyonu oldum 🥺
Bat ne zaman senin?
Adetim bugün başlaması gerekiyor ama hiç bir şey yok şu an yanma yok bende sadece idrar

Adetim bugün başlaması gerekiyor ama hiç bir şey yok şu an yanma yok bende sadece idrar
Yumurtlama takip ettin mi canım? Ben yapmadım tahmini olarak takvime göre bat 15 Ağustos. Bugün randevum var bakalım Dr ne diyecek korkuyorum İnan🥺 hamilesin desin bana ya yoruldum artık 🥺🥺🥺

Yumurtlama takip ettin mi canım? Ben yapmadım tahmini olarak takvime göre bat 15 Ağustos. Bugün randevum var bakalım Dr ne diyecek korkuyorum İnan🥺 hamilesin desin bana ya yoruldum artık 🥺🥺🥺
Rabbim nasip etsin yumurtlama takip etmedim ama sürekli gazımın olması ve sürekli idrara çıkmak beni çok şüpheye düşürdü gece asla idrara kalmazdım gece bile uykumdan kaldırıyor

Ben az önce çok değişik bir şey yaşadım. Şimdi biz 7 aydır bebek düşünüyoruz iki hafta önce hsg çektirdim ve bu 7 ayda ben belki 7 ayrı doktora gittim. Bugün gittiğim doktor da profesör . Ve bana ne dedi biliyor musunuz sağ overda 3 cm kist var sen zaten gebe kalamazsin 😱 ben şok. Tabiki ona bağlı kalmicam ama bu ay sabırla bekleyeceğim ve sonra gerekirse başka bir doktora gideceğim
Bi tanıdığıma bu şekilde kist var alalım dediler. O bebek kesesiymiş. O yüzden hamile olmadığına emin olmadan böyle şeyler yaptırma. Çok büyük bi hastanenın çok profesyonel bi doktoru yaptı bunu

Rabbim nasip etsin yumurtlama takip etmedim ama sürekli gazımın olması ve sürekli idrara çıkmak beni çok şüpheye düşürdü gece asla idrara kalmazdım gece bile uykumdan kaldırıyor
Ben gece derin uyuduğum için kalkmiyorum çise yani coook nadir uyanirim. Ama gün içinde sürekli gidiyorum çok suda içmiyorum sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum

Back
X