• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 11 12 13 14 olanlar beraber bekleyelim mi 🦚

Sabah onda kan verdim e nabizdan cikar ona gore tekrar gep dediler bu saat oldu e nabizda gorunmuyor bu kadar gec olmasi normalmi hanimlar

Merhaba adetime 2 gün kaldı comfort test yaptım gölge gibi çıktığı için karartma yaptım gebelik olsaydı daha net mi çıkardı yoksa bu kadar çok silik olması normal mi

Eki Görüntüle 3628976
IMG_2892.webp

İnsallah gercekten herzaman dua ediyorum umarim en kisa zamanda nasip olsun
Geçikme varmiydi senin canım? Bende bugün yaptırdım 3 gün var ama ne yazık ki negatif kanda 🥺
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 hayırlı olsun çok sevindim İnan 🥹 böyle güzel şeyler duymak heyecan ve mutluluk veriyor 🥰❤️

Geçikme varmiydi senin canım? Bende bugün yaptırdım 3 gün var ama ne yazık ki negatif kanda 🥺
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 hayırlı olsun çok sevindim İnan 🥹 böyle güzel şeyler duymak heyecan ve mutluluk veriyor 🥰❤️
Cok tesekkur ederim.gercekten cok icten dua ediyorum.grupta gebe ciksada mutlu olsak demistik ondan dolayi yazmak istedim.gecikmem vardi biraz sabirliyimdir bekledim☺️ herseyin vakti zamani var en guzel vakitte nasip olacaktir eminim ♥️

Back
X