- 18 Mart 2025
- 559
- 201
- 18
Pozitif canım gayet sen dinlen yorma kendiniEki Görüntüle 3628831 Eki Görüntüle 3628832
İkisini aynı anda yaptım ama dediğim gibi erken hem de su regl sancısı gibi alt karnım beni korkutuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif canım gayet sen dinlen yorma kendiniEki Görüntüle 3628831 Eki Görüntüle 3628832
İkisini aynı anda yaptım ama dediğim gibi erken hem de su regl sancısı gibi alt karnım beni korkutuyor
Allah gönlüne göre verir insallahPozitif canım gayet sen dinlen yorma kendini
Kaç gün gecikti regliniz. İlk poziitifi ne zaman gördünüz.Allah gönlüne göre verir insallahyarın gidicem bakalım nasip
Darısı başımıza dua et bizeArkadaslar benim gebeligim gerceklesti kan testi ve normal idrar testi ikisindede cikti.Rabbimden ilk diledigim butun evlat isteyen annelere nasip olsun.mevlam kucaginizi doldursun guzel keyifli bir gebelik nasip etsin![]()
İnsallah gercekten herzaman dua ediyorum umarim en kisa zamanda nasip olsunDarısı başımıza dua et bize
Geçikme varmiydi senin canım? Bende bugün yaptırdım 3 gün var ama ne yazık ki negatif kandaİnsallah gercekten herzaman dua ediyorum umarim en kisa zamanda nasip olsun
Çatlamanın 9. Gününde silik çıkmıştı bugün 12. Günü ve sonuç 41,39Kaç gün gecikti regliniz. İlk poziitifi ne zaman gördünüz.
Sen haklıydın İnşallah güzel haberlerini bekliyor olucam bugün 12. Gün sonuç 41,39Pozitif canım gayet sen dinlen yorma kendini
Cok tesekkur ederim.gercekten cok icten dua ediyorum.grupta gebe ciksada mutlu olsak demistik ondan dolayi yazmak istedim.gecikmem vardi biraz sabirliyimdir bekledimGeçikme varmiydi senin canım? Bende bugün yaptırdım 3 gün var ama ne yazık ki negatif kanda
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhayırlı olsun çok sevindim İnan
böyle güzel şeyler duymak heyecan ve mutluluk veriyor
![]()
Yaaaa superrr bak demistimmmm sanaSen haklıydın İnşallah güzel haberlerini bekliyor olucam bugün 12. Gün sonuç 41,39![]()
Bana çok çok umut verdin Rabbim kucağını boş bırakmasınYaaaa superrr bak demistimmmm sanatebriklerrrr
Amin canım hiçbirimizin insallahBana çok çok umut verdin Rabbim kucağını boş bırakmasın![]()
Sonuç kaç cıktı hayırlı olsun buarada :)Cok tesekkur ederim.gercekten cok icten dua ediyorum.grupta gebe ciksada mutlu olsak demistik ondan dolayi yazmak istedim.gecikmem vardi biraz sabirliyimdir bekledimherseyin vakti zamani var en guzel vakitte nasip olacaktir eminim
![]()
Tesekkur ederim canim sat a gore 3+4 haftalik beta degerim 2120 cikti.düsükmu acaba diye dusundum ama biraz arastirdim normal deger buymus.cuma gunu tekrar gidecegim bakalimSonuç kaç cıktı hayırlı olsun buarada :)
Kaç gün gecikti benim ki düşük mü acaba ya :/Tesekkur ederim canim sat a gore 3+4 haftalik beta degerim 2120 cikti.düsükmu acaba diye dusundum ama biraz arastirdim normal deger buymus.cuma gunu tekrar gidecegim bakalim
Canım ne dusugu yüksek bilee hatta ikiz mi acabaTesekkur ederim canim sat a gore 3+4 haftalik beta degerim 2120 cikti.düsükmu acaba diye dusundum ama biraz arastirdim normal deger buymus.cuma gunu tekrar gidecegim bakalim