gelişmiş kaç yumurtan varken iğne yaptırdın canım boyutları neydi ?Selam kızlar hayırlı günler..
Benim bat 18
22.23.24 menogon iğnesi vuruldum
22.28 arası femara kullandım.
28de kontrole gittim 6 yumurtam oluşmuş.
28.2 arası femaraya devam ettim.
28.29.30 menogon kullandım.
3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum ve bugün 7 .gün
Kasık batmalarım oluyor sol tarafımda battımı biraz uzun sürüyor ve ayağımada vuruyor , sağ kasığım fazla batmıyor battığında belimede vuruyor.
2 gündür sabah uyanmak istemiyorum uyanınca yorgun hissediyorum kendimi ve sol kasığımın orası hafif şiş.
Kontrole gittiğimde 6 taneydi kontrolden sonra ilaçlara çatlatma iğnesini vurdurana kadar devam ettim sonra bıraktım.gelişmiş kaç yumurtan varken iğne yaptırdın canım boyutları neydi ?
hayırlısı olsun canım bnmde bat 17si ovülasyon ayın 3üydü test yaptım yapmasam da artık anlıyorum bu bebek istedigimizin 4. ayı inş güzel haberler alırız. benim hiç bir belirtim yok acıkcası kasık ağrım falan olmadı
6 yumurtaya genelde iğne yapmıyolar canım cogul gebelik riskinden dolayı ondan sordum iğneden sonra gidip yumurtaların kaçı çatlamış baktırdın mı kist için bişe demedi mi doktor;?Kontrole gittiğimde 6 taneydi kontrolden sonra ilaçlara çatlatma iğnesini vurdurana kadar devam ettim sonra bıraktım.
Kaç boyutta olsuğunu hiç sormadım boyutunun iyi olduğunu güzel geliştiklerini söyledi doktorum
Selam kızlar hayırlı günler..
Benim bat 18
22.23.24 menogon iğnesi vuruldum
22.28 arası femara kullandım.
28de kontrole gittim 6 yumurtam oluşmuş.
28.2 arası femaraya devam ettim.
28.29.30 menogon kullandım.
3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum ve bugün 7 .gün
Kasık batmalarım oluyor sol tarafımda battımı biraz uzun sürüyor ve ayağımada vuruyor , sağ kasığım fazla batmıyor battığında belimede vuruyor.
2 gündür sabah uyanmak istemiyorum uyanınca yorgun hissediyorum kendimi ve sol kasığımın orası hafif şiş.
Bundan öncede 2 kez çatlatma vuruldum kist oluşmadı 1 kez klomen kullandım onda da olmadı 6 yumurtam oluştu ama ben zaten çopul gebelik istiyorum doktorumda ikizleriniz olsun o zaman diyor6 yumurtaya genelde iğne yapmıyolar canım cogul gebelik riskinden dolayı ondan sordum iğneden sonra gidip yumurtaların kaçı çatlamış baktırdın mı kist için bişe demedi mi doktor;?
Allahım yardımcımız olsun inşallah bu ay yüzlerimiz güler bolca dua edelim..Canım benim sadece sağ kasığım ağrıyor ve bu ağrı ilişkiden beri devam ediyor. İlişki olduğu günden itibaren başladı ve geçmek bilmedi. Ben ağrıya sızıya razıyım yeter ki bebiş olsun. Benim sağ kasığımın da üzerinde sertlik var gergin. Yürürken bacağımı kasıyor ve aynı yönde yine bel ağrım var. Bakalım umutluyum. İnşallah vakitlice güzel haberler veririz birbirimize
Allahım yardımcımız olsun inşallah bu ay yüzlerimiz güler bolca dua edelim..
Ben böyle kendimi değişik hissediyorum şuan hep yatasım var birşey yemek bile istemiyorum sanki miğdem bulanacak gibi geliyor. bazen vücut ısım fırlıyor yanıyorum bazen bianda donuyorum.Vücudum soğuk olsada sıcak hissediyorum.
Bukadar erken hissedilirmi bilmiyorum
Benim koca alıştığı için arada kasıklarım arıdıkca ağrıyo bak diyorum fazla umursamıyor gülüyor banaaYY ben de öyleyim işte. İnanır mısın 1 haftadır elimi ne temizliğe ne başka bir şeye sürüyorum. Eşim de sağolsun akşamları bulaşıkları falan makineye koyuyor. SÜrekli yatma halindeyim ben de. Arada bir şeyler tıkınmak için kalkıyorum. Bata 6 gün var. Bat bile demek istemiyorum :) Satta kalırız inşallah :))))
Canım benim de bata 6 var herhangi bir belirtin varmıaYY ben de öyleyim işte. İnanır mısın 1 haftadır elimi ne temizliğe ne başka bir şeye sürüyorum. Eşim de sağolsun akşamları bulaşıkları falan makineye koyuyor. SÜrekli yatma halindeyim ben de. Arada bir şeyler tıkınmak için kalkıyorum. Bata 6 gün var. Bat bile demek istemiyorum :) Satta kalırız inşallah :))))
Canım benim de bata 6 var herhangi bir belirtin varmı
Bende şubat ayında vücudumu çok iyi tanıyorum kesin hamileyim diyodum adet zamanında kahverengi lekem olmuştu amaaaaa hüsran hüsranTatlım bendeki belirtiler belirti ötesi :)))) İlk ilişkimden beri sağ kasığımda ağrı, batma ve yanma var. Kasık bölgem çok sıcak. Sağ bacağımı gerdiriyor yürürken bacağım kasılıyor gibi. 3 / 4 gündür tek taraflı belimin sağ tarafı ağrıyor ve hafif bir kuyruk sokumu ağrısı mevcut. Akıntım var bazen iç çamaşırımı ıslatacak şekilde bazen de renkli hafif kahvemsi sarımsı gibi bir akıntım var. Göğüslerimde ağrı yok sadece uçlarında hafif bir acı var sıkınca oluyor o acı. Canım ekşi, tuzlu çekiyor sürekli. Tatlı şeyleri görmek bile istemiyorum. Daha da var yani.. Ben mi çok abartıyorum diyorum ama abartı değil. Vücudumu çok iyi tanıyorum. Yaşamadığım belirtiler bunlar. Bakalım son 6 gün. Sende var mı belirti canım?
Benim koca alıştığı için arada kasıklarım arıdıkca ağrıyo bak diyorum fazla umursamıyor gülüyor bana
Bende öyleyim neredeyse tüm gün yatıyorum işlerimi yavaşca yapıyorum.Dün rüyamda bir bahçede bir ağaca bağlı meyveler gördüm onları topladım yeşil erik yedim.
Yeşil erik,armut,elma,yeşil büyük kayısı ,çilekevin bereketinin artmasına maddi durumun yükselmesini.
Muz rahimde oluşan bebeğe işaretmiş. Hadi inşallaaaahhh :)
Eşim eve gelirken gördüklerimden almış bolca muz yede bebeğim kendini göstersin iyice tutunsun diyor ahahhh
Bendede bel ağrısı var hafif hafif kasık ağrısı da oluyor geçen hafta çok sık acıkıyorum eşim yeter artık yeme diye kızıyordu şimdi tam tersi bi tabak çorbayla doyuyorum fazlası midemi bulandırıyor başka sivilcelenme başladı normalde sivilcem hiç olmaz birde çok üşüyorum ama en fazla bel ağrısı hissediyorum ama bakalım hayırlısı pek ümidim yokTatlım bendeki belirtiler belirti ötesi :)))) İlk ilişkimden beri sağ kasığımda ağrı, batma ve yanma var. Kasık bölgem çok sıcak. Sağ bacağımı gerdiriyor yürürken bacağım kasılıyor gibi. 3 / 4 gündür tek taraflı belimin sağ tarafı ağrıyor ve hafif bir kuyruk sokumu ağrısı mevcut. Akıntım var bazen iç çamaşırımı ıslatacak şekilde bazen de renkli hafif kahvemsi sarımsı gibi bir akıntım var. Göğüslerimde ağrı yok sadece uçlarında hafif bir acı var sıkınca oluyor o acı. Canım ekşi, tuzlu çekiyor sürekli. Tatlı şeyleri görmek bile istemiyorum. Daha da var yani.. Ben mi çok abartıyorum diyorum ama abartı değil. Vücudumu çok iyi tanıyorum. Yaşamadığım belirtiler bunlar. Bakalım son 6 gün. Sende var mı belirti canım?
Ahahahh ilahi bizimkilerde tam şebek yaHahahaha eşlerimize Allah uzun ömürler versin.. Bizde öncelikle sağlıklı sıhhatli olsun ama kız düşünüyoruz. Benimki de dün marketten tuzlu ekşi ne varsa almış. Ye ekşiyi çıkar ayşeyi diyor :)))))))Bende 4 gün üst üste hamile olduğumu, doğum yaptığımı ve emzirdiğimi gördüm. Sol göğsümden süt akıyordu... Hayır olsun inşallah rüyalarımız canım benim
Bendede bel ağrısı var hafif hafif kasık ağrısı da oluyor geçen hafta çok sık acıkıyorum eşim yeter artık yeme diye kızıyordu şimdi tam tersi bi tabak çorbayla doyuyorum fazlası midemi bulandırıyor başka sivilcelenme başladı normalde sivilcem hiç olmaz birde çok üşüyorum ama en fazla bel ağrısı hissediyorum ama bakalım hayırlısı pek ümidim yok
Ahahahh ilahi bizimkilerde tam şebek yaeşlerimizde çok istiyorda bizler kadar belli edemiyorlar , eşimle bazen oturup şunu şunu alırız diye konuşuyoruz ben yatak odası istiyorum yok almam ayrı odadamı yatırıcaksın yanımdan ayırmam diyor deli adam
İnşallah rüyalarımız hayırlısıyla tutar canjm rabbim büyük bolca dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?