Bat 12/18 mayıs Tarihleri Arasında Olanlar Buraya

Güzel düşünelim. Olumsuzluğa yer vermeyelim. Olmazsa da sonraki ay deneriz. Olana kadar devam. :)
Haklısın canım öylede napıyım ya iki sene oldu nerdeyse benden sonra evlenenler doğurdu ben hamile bile değilim psikolojim bozulmaya başladı iyice sürekli somurtuyorum kaynanam sıkıştırıyor bi yandan eşime laf anlatamıyorum olmuyo işte aşılama yapalım diyorum bekleyelim biraz daha diyo sabahlara kadar uyuyamadığım oluyo düşünmekten Allah yardimcimiz olsun hepimizin yüzümüzü güldürsün artık inşallah

Bunca belirtiye ve hislerim sonucunda 6 gün sonra kırmızıları görürsem eğer kendimi şizofren ilan edeceğim
Heralde ben oturur ağlarımm 8 günüm var bu ay çok ümitliyim çünkü kırmızı görmekten yoruldummmmmm

İnşallah kırmızıları görmicezzz sen bir tedavi gördünmü iğne felan vuruldunmu hiç ?

Şubatta 4 ayın içindeki bebeğimi kaybettim pıhtılaşmadan bu ay erken ovulasyon oldu onuda rasgele farkettim ama şükür çalışmalar tamdı :) ovulasyondan 5-6 gün sonra yani Cuma gününden beri kasık batması ve sivilcelenme var geçen gebeliğimde de aynı şekilde olmuştu 2 gece öncede rüyama girdi sarı mavi bir bebeğin olacak dedi içimde gebe olduğuma dair de kuvvetli bir his var Cumartesi kan vericem regle 7 gün kalmış oluyor inşallah yanılmıyorumdur

Amin tatlım tez vakitte güzel haberler veririz birbirimize inşallah. Umutsuzluğa kapılma. Benim bir arkadaşım 3 sene uğraştı tedaviler gördü vs olmadı. Tedaviyi bıraktı. 2 tane peş peşe nur topu gibi kızları oldu. Biri daha emerken 2.ye hamile kaldı. Her şeyin zamanı var. Rabbim kararlamıştır zamanını. Sen kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Kayınvalideni falan takma. Eski kafalı oluyorlar genelde. Evlilik ertesi çocuk yaptınız mı diye soran var yani. Tedavi olabilirsin. Ya da zamana bırakabilirsin ama Allahtan ümidi kesme sakın ! Bende eylülde 3 sene olacak evliliğim ama ilk çocuk denememdi. Doğum kontrol hapı falan içmedim. Eşim korunuyordu. Bakalım hayırlısı gülüm. Bak ne güzel profilinde de yazıyor. Allah nasip ettirmeyeceği şeyi hayal ettirmez. Unutma sakın tamam mı gülüm?

Cidden rüyasına giriyor sanırım insanın hamile olduğu :)) çok geçmiş olsun canım pıhtılaşma oluyorsa önceden önlemlerini al derim..

Bende de kasık batması halsizlik ,ıslak akıntı vsr inşallah bu ay hepimiz hamişiz inşallah

İnşallah görmeyiz canım.. Yok ben eylülde 3 sene bitcek evliyim. Ama doğum kontrol hapı falan içmemdim. Eşim korunuyordu. 2 ay önce genel bir muayene oldun kadın doğuma. Her şey çok yolunda dedi. Mercimek tanesi kadar bile kist falan yok. Gebe kalmak kolay olur engelin yok çok şükür dedi. ilk denememiz belki çok erken ümitleniyorum ama içimde bedenimde tuhaf belirtiler var. Hayırlısı canım 6 gün kaldı. Kırmızısız bir ay diliyorum hepimize

Tatlım benim bata 6 gün var bugün. Ama gidip kan falan vermeyi düşünmüyorum. 15 mayısı bekleyeceğim. O gün regl olmazsam 16sında hoooop bir sağlık merkezine :) Erken tahliller insanı yanıltabiliyor. Kimyasal vs olabiliyor. En güzeli 1/2 gün gecikmesini beklemek. Hakkımızda hayırlısı Kaybın içinde üzüldüm canım. Allah kucaklarımızı doldursun tez vakitte

Benim rüyalarım çıkıyor ona güveniyorum açıkçası bide o gün çok şüphe etmeye başlamıştım uyumadan dua ettim bişey varsa işaret göster bana diye bilemiyorum artık şuan kan sulandırıcı kullanıyorum Cumartesi inşallah gebelik varsa hemen iğne

Canım bende 2 yıl olcak evleneli hiçbir sorunum yok allaha şükür eşiminde öyle ilk 2 ay bekledik sonra hsg çekimi yapıp klomen kullanıp oviterelle vurdumdum olmadı buayda menogon femara işte 6naydır istiyoruz bakalım

Ohh ohh inşallah canım adet günün ne zaman olumsuz gebelikten hemen sonra hamile kalma oranı daha yüksek oluyor

Kızlar şu limon ve çamaşır suyu testine göre hamileyim :))))))) limon tortuları anında dibe çöktü çamaşır suyu köpürdü... saçma ama bekleyip göreceğiz :)

Kızlar şu limon ve çamaşır suyu testine göre hamileyim :))))))) limon tortuları anında dibe çöktü çamaşır suyu köpürdü... saçma ama bekleyip göreceğiz :)
Çamaşır suyu gerçek çıkmıyor limon nasıl oluyor ?

Çamaşır suyu gerçek çıkmıyor limon nasıl oluyor ?

Nette gördüm bu sabah... Bir kabın içerisine idrarını yapıyorsun üstüne yarım limonu sıkıyorsun. Limon tortuları dibe çökerse hamileymişsin. Üstte kalırsa hamile değilsin. Ben inandığımdan değil merakımdan yaptım. Yapanlarla dalga geçerim normal de :)))

20 sinde 11 gün var ama 7 gün kala yani Cumartesi kan vericem önceki gebeliğimide 3 gün kal öğrenmiştim yerleşme lekelenmesiyle
Benimde 18 i c.tesi test yapıcam bakalım inşallah bu ay pozitifi görücez allaaaaaahhhh

yaaa kızlar bende hevesleniyorum. Cumartesi günü hep birlikte mi tahlil yaptırsak?

Bende yapıcammmmm çamaşır suyu yalnış oluyor ama limonu bilmiyorum

Yapalım kıxlar toplu idrar testi resimleri paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…