Bat 12/18 mayıs Tarihleri Arasında Olanlar Buraya

Teşekkür ederim canım çok güzel yazmışsın Allah razı olsun biraz olsun içimi açtın sabrediyorum canım Allahin bildiği vardır diyorum ama işte bazen oluyo böyle depresif zamanlarım inş en kısa zamanda anne oluruz canım

Amin canım tez vakitte inşallah... Hiç canını sıkma oluruna bırak

Kızlaaar limon testi doğru sonuç veriyormuş biraz önce okudum bir topikte hamile olduğunu öğrenmiş limonu denedikten sonra

Limonu yaptım şimdi 2 kere 2 sinde de dibe çöktü ama ne kadar doğru bilemem :) yarımında yarısını yaptım ben nette yazıyordu

Kızlar hamile olmadığına emin olan biri aslında limon testini yapsa daha emin oluruz varmı yanınızda biri felan

ben tekim evde evet yaaa birisi denesinnnnnn

Kızlar yakın tanıdığınız kız kardeşiniz felan yokmu ben anneme söylesem heralde dalga geçeeeeer

Kızlaaar limon testi doğru sonuç veriyormuş biraz önce okudum bir topikte hamile olduğunu öğrenmiş limonu denedikten sonra
Allah iyiliğini versin canım bende şimdi denedim dibe çöktü hayırlısı artık 2 gündür kalça kemiğim bel bölgeö çok agrıyor ilk bebeğimde de 5. Aylarında böyle agrım oluyordu inşallah hamişimdir allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

İnşallah canım bakalım bende denicem hamile olmayan biri denese tam emin olurduk bakalım hayırlısı rabbim büyük

Merhaba kızlar
Bat tarihi 19 mayıs yani 9 gün var
Dünden beri sol bacağıma kramp girmiş gibi ağrı var yürürken falan bayağı rahatsız edici yine sol tarafımdan belime inceden inceye ağrı dokunup dokunup gidiyo göğüslerimde ağrı bugün başladı
Sanki hamile olacakmışım gibi hissediyorum.
Sizce bu saydıklarım hamilelik belirtisi olabilir mi özelliklede bacağa kramp girmesi cevap beklyrm

Canim olabilir. Benim bat 15 mayis ve iliski gununden beri ayni agrilari yasiyorum.. insallah hamisizdir ☺

Canım göğüs belirtisi hariç herşeyimiz aynı benim batda 18

Benimde sağ bacağıma iğne batırıyorlar sanki pazardan beri ateş basıyor vücuduma vücut ısım yükseldi süreklide bişey yiyesin var
Kasıklardaki ağrıda çok değil onlarda batıyor ovulasyondan 5-6 gün geçti kasık batması başladı sanki döllenme işareti gibi geldi bana geçen hamileliğimde yine döllenmeden 5-6 gün sonra bulantı ve fenalaşma olmuştu kasıklarda batma ve ovulasyondan 5-6 gün geçince olması işkillendirdi beni inşallah çocuğum yerleşiyordur

İlk gebeliğinde tam nasıl oldu ne zaman belirtilerin başladı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…