- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.878
- 133
Teşekkür ederim canım çok güzel yazmışsın Allah razı olsun biraz olsun içimi açtın sabrediyorum canım Allahin bildiği vardır diyorum ama işte bazen oluyo böyle depresif zamanlarım inş en kısa zamanda anne oluruz canımAmin tatlım tez vakitte güzel haberler veririz birbirimize inşallah. Umutsuzluğa kapılma. Benim bir arkadaşım 3 sene uğraştı tedaviler gördü vs olmadı. Tedaviyi bıraktı. 2 tane peş peşe nur topu gibi kızları oldu. Biri daha emerken 2.ye hamile kaldı. Her şeyin zamanı var. Rabbim kararlamıştır zamanını. Sen kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Kayınvalideni falan takma. Eski kafalı oluyorlar genelde. Evlilik ertesi çocuk yaptınız mı diye soran var yani. Tedavi olabilirsin. Ya da zamana bırakabilirsin ama Allahtan ümidi kesme sakın ! Bende eylülde 3 sene olacak evliliğim ama ilk çocuk denememdi. Doğum kontrol hapı falan içmedim. Eşim korunuyordu. Bakalım hayırlısı gülüm. Bak ne güzel profilinde de yazıyor. Allah nasip ettirmeyeceği şeyi hayal ettirmez. Unutma sakın tamam mı gülüm?
Teşekkür ederim canım çok güzel yazmışsın Allah razı olsun biraz olsun içimi açtın sabrediyorum canım Allahin bildiği vardır diyorum ama işte bazen oluyo böyle depresif zamanlarım inş en kısa zamanda anne oluruz canım
Ayyyyyyyyyyyyyy inşallah canımmmmmmmm ya :)Kızlaaar limon testi doğru sonuç veriyormuş biraz önce okudum bir topikte hamile olduğunu öğrenmiş limonu denedikten sonra
Limonu yaptım şimdi 2 kere 2 sinde de dibe çöktü ama ne kadar doğru bilemem :) yarımında yarısını yaptım ben nette yazıyorduNette gördüm bu sabah... Bir kabın içerisine idrarını yapıyorsun üstüne yarım limonu sıkıyorsun. Limon tortuları dibe çökerse hamileymişsin. Üstte kalırsa hamile değilsin. Ben inandığımdan değil merakımdan yaptım. Yapanlarla dalga geçerim normal de :)))
Bende yapsammmı ki bilemedimAyyyyyyyyyyyyyy inşallah canımmmmmmmm ya :)
Allah iyiliğini versin canım bende şimdi denedim dibe çöktü hayırlısı artık 2 gündür kalça kemiğim bel bölgeö çok agrıyor ilk bebeğimde de 5. Aylarında böyle agrım oluyordu inşallah hamişimdir allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinKızlaaar limon testi doğru sonuç veriyormuş biraz önce okudum bir topikte hamile olduğunu öğrenmiş limonu denedikten sonra
İnşallah canım bakalım bende denicem hamile olmayan biri denese tam emin olurduk bakalım hayırlısı rabbim büyükAllah iyiliğini versin canım bende şimdi denedim dibe çöktü hayırlısı artık 2 gündür kalça kemiğim bel bölgeö çok agrıyor ilk bebeğimde de 5. Aylarında böyle agrım oluyordu inşallah hamişimdir allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Bencede canım bende çok merak ediyorum hamile olmadıgından emin biri deneseİnşallah canım bakalım bende denicem hamile olmayan biri denese tam emin olurduk bakalım hayırlısı rabbim büyük
Bakalım birisi dener inşallah bizede söylerBencede canım bende çok merak ediyorum hamile olmadıgından emin biri denese
Canim olabilir. Benim bat 15 mayis ve iliski gununden beri ayni agrilari yasiyorum.. insallah hamisizdir ☺Merhaba kızlar
Bat tarihi 19 mayıs yani 9 gün var
Dünden beri sol bacağıma kramp girmiş gibi ağrı var yürürken falan bayağı rahatsız edici yine sol tarafımdan belime inceden inceye ağrı dokunup dokunup gidiyogöğüslerimde ağrı bugün başladı
Sanki hamile olacakmışım gibi hissediyorum.
Sizce bu saydıklarım hamilelik belirtisi olabilir mi özelliklede bacağa kramp girmesi cevap beklyrm
Canım göğüs belirtisi hariç herşeyimiz aynı benim batda 18Merhaba kızlar
Dünden beri sol bacağıma kramp girmiş gibi ağrı var yürürken falan bayağı rahatsız edici yine sol tarafımdan belime inceden inceye ağrı dokunup dokunup gidiyogöğüslerimde ağrı bugün başladı
Sizce bu saydıklarım hamilelik belirtisi olabilir mi özelliklede bacağa kramp girmesi cevap beklyrm
Benimde sağ bacağıma iğne batırıyorlar sanki pazardan beri ateş basıyor vücuduma vücut ısım yükseldi süreklide bişey yiyesin varMerhaba kızlar
İlk gebeliğinde tam nasıl oldu ne zaman belirtilerin başladı ?Benimde sağ bacağıma iğne batırıyorlar sanki pazardan beri ateş basıyor vücuduma vücut ısım yükseldi süreklide bişey yiyesin var
Kasıklardaki ağrıda çok değil onlarda batıyor ovulasyondan 5-6 gün geçti kasık batması başladı sanki döllenme işareti gibi geldi bana geçen hamileliğimde yine döllenmeden 5-6 gün sonra bulantı ve fenalaşma olmuştu kasıklarda batma ve ovulasyondan 5-6 gün geçince olması işkillendirdi beni inşallah çocuğum yerleşiyordur
Ayy inşallah yaaCanim olabilir. Benim bat 15 mayis ve iliski gununden beri ayni agrilari yasiyorum.. insallah hamisizdir ☺
İnşallah bu kez olmuştur canım belirtilerimizde aynı bat tarihimizde yakın beraber bekleyelim hamişizdir inşallahCanım göğüs belirtisi hariç herşeyimiz aynı benim batda 18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?