BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kızlar acil bakabilir misin bugün saatlerce ağladım dert yandım biliyorsun bat 11-12 Haziran. Ovülasyon üzerinden 10 gün geçti mimea markalı bir erken gebelik testi yaptım böyle çıktı üç dakikada. Ancak şöyle bir şey var ki geçen ay 3 test yaptım 2 tanesi freely ve Artimed erken gebelik testiydi 2si net pozitif verdi o yüzden bu teste de güvenesim yok hiç ümitlenemedim. Bu markayla ilgili bir tecrübesi olan var mı ?

Canım baska test yok mu
Predictor awox gibi markalar. İnşallah vardır tüm kalbimle dua ediyorum. İnşallah doğru sonuç gosteriyordur

Canım baska test yok mu
Predictor awox gibi markalar. İnşallah vardır tüm kalbimle dua ediyorum. İnşallah doğru sonuç gosteriyordur
Allahım inşallah doğrudur elimde yine aynı markanın bir testi daha var sabah erken onunla da yapacağım ilk idrarla çok teşekkür ederim canım desteğin için Allah razı olsun dualarınızı bekliyorum. Predictor vardı ama 330 lira dedi almadım keşke alsaydım aşırı pişmanım şu an

Ya birilerinde görüyorum hacamat yaptırdım oldu diye valla Everest e tırman deseler tırmancam
dene istersen canım ben idrar yolu enfeksiyonu olduğum için yaptirmistim birde senin gibi duymuştum ondan yaptirmistim ama gebe kalmadan kaç ay önce yaptirmistim inan hatırlamıyorum ama uzun süre diyebilirim

Olsun olsun sıkma canini yeterki şuan bebeğin seninle olsun varsın bin lira olsun yeter ki o mutluluğu yaşa Allah'ım inşallah şuan var olan umudunu daha da yeşertsin

Olsun olsun sıkma canini yeterki şuan bebeğin seninle olsun varsın bin lira olsun yeter ki o mutluluğu yaşa Allah'ım inşallah şuan var olan umudunu daha da yeşertsin
Amin İnşallah canım benim, benim için bayram günü dua ettin ya, Allah kabul etsin İnşallah rabbim senin de ne sıkıntın varsa gidersin, ne muradın varsa erdirsin

Amin İnşallah canım benim, benim için bayram günü dua ettin ya, Allah kabul etsin İnşallah rabbim senin de ne sıkıntın varsa gidersin, ne muradın varsa erdirsin
Amiinnnnn Allah'ım bu hayırlı günde içten ettiğimiz bu dualarımızı kabul etsin. Evlat hasretiyle yanan tüm yüreklere bu güzel duyguyu tattirmayi nasip etsin. Amiiinnn

Sırtım ve belim ağrıyor benim hareket edince ama zaten ağrıydı yani hani bir belirti yok bizde de 3ümüzden biri bari hamile olsa zaten diğerleri adaya veda etti
Benim hiç umudum yok her ay kırmızıları görmeye o kadar alıştım ki bu ay da kesin olmadı

Ayyy inşallah doğrudur baya pozitif duruyor

dene istersen canım ben idrar yolu enfeksiyonu olduğum için yaptirmistim birde senin gibi duymuştum ondan yaptirmistim ama gebe kalmadan kaç ay önce yaptirmistim inan hatırlamıyorum ama uzun süre diyebilirim
Valla ben de korkuyorum da cesaret edebilirsem memlekete gidince bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…