Güzel haberlerini bizimle de paylaşAyy hadi inşallah. 2 gün nasıl geçcek
İnşallah canım. Salı günü test yaparım direktGüzel haberlerini bizimle de paylaş
Biz de salı yapıcazİnşallah canım. Salı günü test yaparım direkt
Canım baska test yok muEki Görüntüle 3602383 Eki Görüntüle 3602383 Kızlar acil bakabilir misin bugün saatlerce ağladım dert yandım biliyorsun bat 11-12 Haziran. Ovülasyon üzerinden 10 gün geçti mimea markalı bir erken gebelik testi yaptım böyle çıktı üç dakikada. Ancak şöyle bir şey var ki geçen ay 3 test yaptım 2 tanesi freely ve Artimed erken gebelik testiydi 2si net pozitif verdi o yüzden bu teste de güvenesim yok hiç ümitlenemedim. Bu markayla ilgili bir tecrübesi olan var mı ?
Allahım inşallah doğrudur elimde yine aynı markanın bir testi daha var sabah erken onunla da yapacağım ilk idrarla çok teşekkür ederim canım desteğin içinCanım baska test yok mu
Predictor awox gibi markalar. İnşallah vardır tüm kalbimle dua ediyorum. İnşallah doğru sonuç gosteriyordur
dene istersen canım ben idrar yolu enfeksiyonu olduğum için yaptirmistim birde senin gibi duymuştum ondan yaptirmistim ama gebe kalmadan kaç ay önce yaptirmistim inan hatırlamıyorum ama uzun süre diyebilirimYa birilerinde görüyorum hacamat yaptırdım oldu diye valla Everest e tırman deseler tırmancam
Olsun olsun sıkma canini yeterki şuan bebeğin seninle olsun varsın bin lira olsun yeter ki o mutluluğu yaşa Allah'ım inşallah şuan var olan umudunu daha da yeşertsinAllahım inşallah doğrudur elimde yine aynı markanın bir testi daha var sabah erken onunla da yapacağım ilk idrarla çok teşekkür ederim canım desteğin içinAllah razı olsun dualarınızı bekliyorum. Predictor vardı ama 330 lira dedi almadım keşke alsaydım aşırı pişmanım şu an
Amin İnşallah canım benim, benim için bayram günü dua ettin ya, Allah kabul etsin İnşallahOlsun olsun sıkma canini yeterki şuan bebeğin seninle olsun varsın bin lira olsun yeter ki o mutluluğu yaşa Allah'ım inşallah şuan var olan umudunu daha da yeşertsin
AmiinnnnnAmin İnşallah canım benim, benim için bayram günü dua ettin ya, Allah kabul etsin İnşallahrabbim senin de ne sıkıntın varsa gidersin, ne muradın varsa erdirsin
Benim hiç umudum yok her ay kırmızıları görmeye o kadar alıştım ki bu ay da kesin olmadıSırtım ve belim ağrıyor benim hareket edince ama zaten ağrıydı yani hani bir belirti yok bizde de 3ümüzden biri bari hamile olsazaten diğerleri adaya veda etti
Amiiiin inşallah canımAmiinnnnnAllah'ım bu hayırlı günde içten ettiğimiz bu dualarımızı kabul etsin. Evlat hasretiyle yanan tüm yüreklere bu güzel duyguyu tattirmayi nasip etsin. Amiiinnn
Ayyy inşallah doğrudurEki Görüntüle 3602383 Eki Görüntüle 3602383 Kızlar acil bakabilir misin bugün saatlerce ağladım dert yandım biliyorsun bat 11-12 Haziran. Ovülasyon üzerinden 10 gün geçti mimea markalı bir erken gebelik testi yaptım böyle çıktı üç dakikada. Ancak şöyle bir şey var ki geçen ay 3 test yaptım 2 tanesi freely ve Artimed erken gebelik testiydi 2si net pozitif verdi o yüzden bu teste de güvenesim yok hiç ümitlenemedim. Bu markayla ilgili bir tecrübesi olan var mı ?
Öyle deme dur bakalım adeti görene kadar umut varBenim hiç umudum yok her ay kırmızıları görmeye o kadar alıştım ki bu ay da kesin olmadı
Valla ben de korkuyorum da cesaret edebilirsem memlekete gidince bakalımdene istersen canım ben idrar yolu enfeksiyonu olduğum için yaptirmistim birde senin gibi duymuştum ondan yaptirmistim ama gebe kalmadan kaç ay önce yaptirmistim inan hatırlamıyorum ama uzun süre diyebilirim
Canım benim de belirti sıfırdı bugün kasık ağrım var sadece belirti yaşanır sanıyordum yaşanmadıBiz de salı yapıcazöncesinde hiç yaptın mı benim 5 gün var belirti 0
Biz de salı yapıcazöncesinde hiç yaptın mı benim 5 gün var belirti 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?