Anladım canım bakalım 9 günüm kaldı bata inşallah yapabilme fırsatım olurBahar7777 bende ordan alıyorum ovilasyon testslerini. Gebelik de yolluyorlar kuruma olmadı bende hiç ama siteye sormak lazım bi yinede
Valla hiç yapmadım canım yaŞimdi elimde birgebeningünlüğü nün gebelik testi var. Gynoseed jel almıştım onla birlikte geldi daha önce hiç o markanın testini kullanmadım sizce güvenilir midir
Bende şimdiden kasık batmaları başladı birde gögüs ucum azcık acıyor ama benim regl olmadan önce de böyle oluyor zatenBahar7777 inşallahhhhhh. Bizimde bat mı 12 Haziran bakalım neler olacak
Geçsin işte kız daha iyi daha net sonuç alırsın ☺☺Ama bana gelene kadar 3-4 güm geçer
Bence erken değilçünkü 5 gün kala görmüş herkes ya
Sırtım ve belim ağrıyor benim hareket edince ama zaten ağrıydı yani hani bir belirti yok bizde de 3ümüzden biri bari hamile olsaZaten ufaktan belirtiler başladı benim 1 hafta önceden başlıyor belirtiler bu ayda gol değil galiba
Evet neden olmasınKızlar benim krem rengi akıntı gelmeye başladı. Hiç adet belirtim de yok. 2 gün var reglime. Bu gebelik belirtisi olabilir mi?
Ayy hadi inşallah. 2 gün nasıl geçcekEvet neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?