BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

anlıyorum ama sabırlı olmamiz lazım canim
Tabi orası öyle , bir ara çok üzülüyorum sonra toparliyorum ama burada negatif olunca hesabı silmeyi hiç anlamıyorum. Bir noktada burası bana iyi geliyor yalnız olmadığımı ve mücadele eden diger kadınları görmek ve özellikle hamile olanları gordukce onlarla mutlu olup benim de yaşayacağıma olan inancımı güçlendiriyor. Herkesin süreci bir olmuyor kimisi ilk aydan hamile kalıyor istediği zaman kimisi 3 yılda hamile kalıyor kimisi 10 yılda

İmplantasyon geç olduysa pozitife dönebilirmiş. Ben de aynı durumdayım. Zaten doktor da adet günün gecikirse 1 hafta sonra test yaptır demişti. Allahtan umut kesilmez :))
Bugün zaten test bulamadım asla , elim de gitmiyor negatifse diye , bence test yapmayı birakip adet gününün geçmesini bekleyebildigimizde hamile kalacağız akışına bırakmayı ogrenmedikce daha çok bekleyeceğiz

aynen oyle

Benim BAT yarın görünüyor. Ama regl olacakmışım gibi kaşık ağrım var. Napalım kızlar umudu kaybetmeye gerek yok bir sonraki ay beraber takip ederiz yine

Ben bugün yine yaptım dayanamayıp ama bir şey çıkmadı 28’inde yumurtlamaydı 29’u çatlama yani bugün tam 11 ya da 12. günü olması lazım olsaydı çıkardı demek ki yok hayırlısı böyleymiş

Günler aynı elimde test olmayınca ben yapamadım adet günü son kez bir daha baksak belki yerleşme yeni oluyordur

Tam adet günün ne zaman olarak gösteriyor canım nasıl hesaplıycaz yani
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor genelde keşke olmasak ama inan benim de umudum yok çünkü bugün 12.gün artık olsa çıkardı diye düşünüyorum ama genelde 14 gün bekleyin diyorlar burda bakıyorum herkesin 4-5 gün kala testi pozitif çıkmış

Yani iki günümüz daha var hemen hemen allahım bize de bu mutluluğu yaşat kucaklarımıza almayı nasip et amin amin amin
Bir şey sorcam peki hiç belirtin var mı vücudunda farklı yada adete benzeyen

Yani iki günümüz daha var hemen hemen allahım bize de bu mutluluğu yaşat kucaklarımıza almayı nasip et amin amin amin
Bir şey sorcam peki hiç belirtin var mı vücudunda farklı yada adete benzeyen
Adet belirtim yok biraz sırt ve bel ağrım var açıkçası , inan hamilelik nasıl bir şey nasıl hissediliyor hiç bilmiyorum

Benimde reglime 4-5 gün kaldı ara ara karın ağrım var göğüslerimde hafif ağrıyor ama bu sefer farklı olarak koltuk altımda ağrı var bilemedim hamile olup böyle bir şey yaşayan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…