1 gun daha sabret hem zamanda gecmis olur yarin alirsinBelirtim hiç yok 3 gün kaldı ve bir tane eczane bulamadım test yapamadım sabah ya
2 gün kalmış olacak yarın negatifse dönmez demi 28 mayısta pik olmuştu ovulasyon1 gun daha sabret hem zamanda gecmis olur yarin alirsin
İmplantasyon geç olduysa pozitife dönebilirmiş. Ben de aynı durumdayım. Zaten doktor da adet günün gecikirse 1 hafta sonra test yaptır demişti. Allahtan umut kesilmez :))2 gün kalmış olacak yarın negatifse dönmez demi 28 mayısta pik olmuştu ovulasyon
anlıyorum ama sabırlı olmamiz lazım canimPsikolojim bozuldugerçi grupla alakası yok tamamen kendi durumum
Tabi orası öyle , bir ara çok üzülüyorum sonra toparliyorum ama burada negatif olunca hesabı silmeyi hiç anlamıyorum. Bir noktada burası bana iyi geliyor yalnız olmadığımı ve mücadele eden diger kadınları görmek ve özellikle hamile olanları gordukce onlarla mutlu olup benim de yaşayacağıma olan inancımı güçlendiriyor. Herkesin süreci bir olmuyor kimisi ilk aydan hamile kalıyor istediği zaman kimisi 3 yılda hamile kalıyor kimisi 10 yıldaanlıyorum ama sabırlı olmamiz lazım canim
Bugün zaten test bulamadım asla , elim de gitmiyor negatifse diye , bence test yapmayı birakip adet gününün geçmesini bekleyebildigimizde hamile kalacağızİmplantasyon geç olduysa pozitife dönebilirmiş. Ben de aynı durumdayım. Zaten doktor da adet günün gecikirse 1 hafta sonra test yaptır demişti. Allahtan umut kesilmez :))
aynen oyleTabi orası öyle , bir ara çok üzülüyorum sonra toparliyorum ama burada negatif olunca hesabı silmeyi hiç anlamıyorum. Bir noktada burası bana iyi geliyor yalnız olmadığımı ve mücadele eden diger kadınları görmek ve özellikle hamile olanları gordukce onlarla mutlu olup benim de yaşayacağıma olan inancımı güçlendiriyor. Herkesin süreci bir olmuyor kimisi ilk aydan hamile kalıyor istediği zaman kimisi 3 yılda hamile kalıyor kimisi 10 yılda
Dilerim daha uzun sürmez de sağlıklı , hayırlı , iyi huylu evlatlarimiz oluraynen oyle
Ben Haziran'da denemeyecegim bir sakın kafayla memlekete gidicemBenim BAT yarın görünüyor. Ama regl olacakmışım gibi kaşık ağrım var. Napalım kızlar umudu kaybetmeye gerek yok bir sonraki ay beraber takip ederiz yine
Günler aynı elimde test olmayınca ben yapamadım adet günü son kez bir daha baksak belki yerleşme yeni oluyordurBen bugün yine yaptım dayanamayıp ama bir şey çıkmadı 28’inde yumurtlamaydı 29’u çatlama yani bugün tam 11 ya da 12. günü olması lazım olsaydı çıkardı demek ki yok hayırlısı böyleymiş
Tam adet günün ne zaman olarak gösteriyor canım nasıl hesaplıycaz yaniGünler aynı elimde test olmayınca ben yapamadım adet günü son kez bir daha baksak belki yerleşme yeni oluyordur
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor geneldeTam adet günün ne zaman olarak gösteriyor canım nasıl hesaplıycaz yani
Yani iki günümüz daha var hemen hemen allahım bize de bu mutluluğu yaşat kucaklarımıza almayı nasip et amin amin aminYumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor geneldekeşke olmasak ama inan benim de umudum yok çünkü bugün 12.gün artık olsa çıkardı diye düşünüyorum ama genelde 14 gün bekleyin diyorlar burda bakıyorum herkesin 4-5 gün kala testi pozitif çıkmış
Adet belirtim yok biraz sırt ve bel ağrım var açıkçası , inan hamilelik nasıl bir şey nasıl hissediliyor hiç bilmiyorumYani iki günümüz daha var hemen hemen allahım bize de bu mutluluğu yaşat kucaklarımıza almayı nasip et amin amin amin
Bir şey sorcam peki hiç belirtin var mı vücudunda farklı yada adete benzeyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?