BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Ben de bilmiyorum belki bir gün bizde yaşarız umarım uzun bir zaman sonra olmaz
Adet belirtim yok biraz sırt ve bel ağrım var açıkçası , inan hamilelik nasıl bir şey nasıl hissediliyor hiç bilmiyorum
Ben de bilmiyorum belki bir gün bizde yaşarız umarım en kısa zamanda bize de nasip olur benim de aynı bel ağrım var arada kasıklarıma batma oluyor normal adet olacağım zaman da bunlar oluyor benim normalde adet olacağım zaman göğüslerim hafif sızı ben de ayırt edemiyorum ki anlamıyorum

Umarım bu ay çok istemiştim babalar gününde süpriz yapmak

Benimde reglime 4-5 gün kaldı ara ara karın ağrım var göğüslerimde hafif ağrıyor ama bu sefer farklı olarak koltuk altımda ağrı var bilemedim hamile olup böyle bir şey yaşayan var mı acaba
Bilmiyorum ki canım herkes farklı bi belirti yaşıyor kimimiz psikolojik diyorlar ama ben de adet olacağım zaman lar ara da vuruyor koluma ağrı her zaman olmuyor

Benimde reglime 4-5 gün kaldı ara ara karın ağrım var göğüslerimde hafif ağrıyor ama bu sefer farklı olarak koltuk altımda ağrı var bilemedim hamile olup böyle bir şey yaşayan var mı acaba
Buranın geneli hamile kalamadı bu ay maalesef size net cevap verecek biri çok yok , ama daha önce hamile kalmış arkadaşlar var belki onlar yorum yapar

Bazen konuşmak bile rahatlatıyor senin le aynı şeyleri yaşayıp hisseden insanlarla eğer olsaydı ben de söylemeyecektim hani öğrendikten birkaç gün sonra babalar günü ya babalar günü söylemek istiyordum hepimizin niyeti aynı aslında ama nasiplerini bekliyor evlatlarımız

2.5 yıllık evliyim başta düşünmemiştik haziranda denemiştik geçen yıl olur diye , sonra işte 2 ay memlekete gittik olmadı denemedik 1 ay rahim filmi çekildi denemedik 2 ayda adet bozuldu derken hepi topu 7 kez falan denemişimdir ama şimdiden bitmiş durumdayım

Öyle tabiki eşime testlerimin negatif olduğunu söylerken içim parçalanıyor

Kızlar ben 37 yaşındayım benim bile umudum var hemen modunuzu düşürmeyin lütfen nasipte varsa 45inde hamile kalıyor kadınlar. Psikolojik olarak kendinizi düşürüyorsunuz yapmayın
Yok modumuzu düşürmüyoruz sadece konuşarak biraz rahatlamaya çalışmak istiyorum hani bu nu tek kişi yaşamıyoruz benim gibi bekleyen ve bu mutlu haberi almak için bekleyen insanlar var diyorum belki de aynı anda alıcagız

Hayır evlenmeyi düşünmüyordum ben eşimle tanışınca çok sevdim onu daha evleneli 1 yıl olmadı iki aydır deniyoruz biz de
Benim görümcem 37 yaşında doğum yaptı yani 37 yaş da anne olmak için gayet normal zaten şu an evlilik yaşı 30dan başlıyor gibi bir şey Rabbim tez zamanda aratmadan versin

Beni en çok böyle bu durumu anlatırken işte falancanın 10 yıl olmadı da sonra oldu diye yorum yapanlar sinir ediyor . Bir insanın 10 yıl çocuğu olmaması beni nasıl motive edebilir. Evet sonu güzel bitmiş ama endişeli bir insana böyle bir şey anlatmak bence daha korkutucu . O yüzden burdayım beni anlayan bir sürü insan bar dışarda kimse anlamıyor herkesin çocuğu var takma olur diyor bunu söylerken kucağında evladı var . Evlat kokusunu almış kimse anlayamaz halimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…