• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Yok modumuzu düşürmüyoruz sadece konuşarak biraz rahatlamaya çalışmak istiyorum hani bu nu tek kişi yaşamıyoruz benim gibi bekleyen ve bu mutlu haberi almak için bekleyen insanlar var diyorum belki de aynı anda alıcagız
Evet hep beraber güzel haber bekliyoruz kısa zamanda da alırız inşallah 🤲🏻

2.5 yıllık evliyim başta düşünmemiştik haziranda denemiştik geçen yıl olur diye , sonra işte 2 ay memlekete gittik olmadı denemedik 1 ay rahim filmi çekildi denemedik 2 ayda adet bozuldu derken hepi topu 7 kez falan denemişimdir ama şimdiden bitmiş durumdayım
Sen daha yeni başlamışsın ümidini hemen bitirme Rabbim elbet nasip eder ben evlendim işte Ekim‘de 2 yılım bitiyor ve evlendim evleneli hiç korunmadım hep istedim eşim de istiyordu ben de doktora gittim göründüm rahim filmi çektirdim Hsg çektirdim o içimize sıvı veriyorlar ya hani yumurtalıklar çalışıyor mu çalışmıyor mu diye adını tam hatırlamıyorum şu an onlara girdim Inan o kadar çok kontrole girdim ki hiçbir şey çıkmadı hiçbir şey bulamadılar göbeğim düşmüştür dediler göbeğime gittim çektirdim o ağrı çok kötü bir şey Rabbim kimseye yaşatmasın diyorum ki Rabbimden artık elimden gelen her şeyi yaptım ben Rabbim ne zaman nasipse o zaman nasip edecek diyorum kendimi öyle teselli ediyorum ben sana demek istiyorum ki hemen umutsuzlığa kapılma daha yeni başlamışsın önünde uzun bir zaman var benden bir yaş küçüksün elbet olur ama herkesin en büyük en çok tavsiye ettiği şey stres yapmayın

Kızlar slm yine ben :) ovulasyon testim aynı şekilde pik çıkmaya devam ediyor

Eklentiler

• IMG_20250608_234426.webp
    IMG_20250608_234426.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 10
Beni en çok böyle bu durumu anlatırken işte falancanın 10 yıl olmadı da sonra oldu diye yorum yapanlar sinir ediyor . Bir insanın 10 yıl çocuğu olmaması beni nasıl motive edebilir. Evet sonu güzel bitmiş ama endişeli bir insana böyle bir şey anlatmak bence daha korkutucu . O yüzden burdayım beni anlayan bir sürü insan bar dışarda kimse anlamıyor herkesin çocuğu var takma olur diyor bunu söylerken kucağında evladı var . Evlat kokusunu almış kimse anlayamaz halimi
İşte o yüzden birbirimize destek olmaya çalışıyoruz sizi bilmiyorum ama ben gerçekten biraz konuştukça kafam dagiliyor nasıl diyorsunuz kucağındaki çocuğu olan kadının bana verdiği öğüt beni ne kadar etkiliyor ne kadar kötü etkiliyor değil mi ama şimdi benimle aynı şeyi yaşayan beni daha da etkiliyor hani benle aynı şeyi yaşıyor rahatlıkla ona hissiyatımı anlatabiliyorum o da bana hissiyatını anlatabiliyor birbirimizi anlıyoruz ama yanımızdaki yakınımız akrabamız arkadaşımız öyle olmuyor ben öyle hissediyorum

Sen daha yeni başlamışsın ümidini hemen bitirme Rabbim elbet nasip eder ben evlendim işte Ekim‘de 2 yılım bitiyor ve evlendim evleneli hiç korunmadım hep istedim eşim de istiyordu ben de doktora gittim göründüm rahim filmi çektirdim Hsg çektirdim o içimize sıvı veriyorlar ya hani yumurtalıklar çalışıyor mu çalışmıyor mu diye adını tam hatırlamıyorum şu an onlara girdim Inan o kadar çok kontrole girdim ki hiçbir şey çıkmadı hiçbir şey bulamadılar göbeğim düşmüştür dediler göbeğime gittim çektirdim o ağrı çok kötü bir şey Rabbim kimseye yaşatmasın diyorum ki Rabbimden artık elimden gelen her şeyi yaptım ben Rabbim ne zaman nasipse o zaman nasip edecek diyorum kendimi öyle teselli ediyorum ben sana demek istiyorum ki hemen umutsuzlığa kapılma daha yeni başlamışsın önünde uzun bir zaman var benden bir yaş küçüksün elbet olur ama herkesin en büyük en çok tavsiye ettiği şey stres yapmayın
Ben de çekildim rahim filmi amh da bakıldı 😔 inşallah olur ya en kısa zamanda burda kalın da konuşalım

Ben bu zıkkımdan hiç anlamıyorum her seferinde değişik değerler çıktı gibime geldi 🤷🏼‍♀️
Valla benim bildiğim tek şey ben yumurtlamada boyle pik çıkması için neler neler yaptım kürler vs. En son çörekotu bal tarçın kürü yaptım böyle pik gördüm. Catlamadan sonra yani 5 hazirandan beri böyle pik çıkıyor.

İşte o yüzden birbirimize destek olmaya çalışıyoruz sizi bilmiyorum ama ben gerçekten biraz konuştukça kafam dagiliyor nasıl diyorsunuz kucağındaki çocuğu olan kadının bana verdiği öğüt beni ne kadar etkiliyor ne kadar kötü etkiliyor değil mi ama şimdi benimle aynı şeyi yaşayan beni daha da etkiliyor hani benle aynı şeyi yaşıyor rahatlıkla ona hissiyatımı anlatabiliyorum o da bana hissiyatını anlatabiliyor birbirimizi anlıyoruz ama yanımızdaki yakınımız akrabamız arkadaşımız öyle olmuyor ben öyle hissediyorum
Kesinlikle öyle

Ben de çekildim rahim filmi amh da bakıldı 😔 inşallah olur ya en kısa zamanda burda kalın da konuşalım
Ben buradayım konuşalım bana kimse rahim filmi çekelim demedi 🤔 doktor her şey yolunda normal yollarla gebe kalabilirsin dedi ama triodiö yüksek çıktı onun için de ilaca başladım.

Ben buradayım konuşalım bana kimse rahim filmi çekelim demedi 🤔 doktor her şey yolunda normal yollarla gebe kalabilirsin dedi ama triodiö yüksek çıktı onun için de ilaca başladım.
Aşkım hiçbir sorun olmadığını film çekilmeden göremiyorlar ben özel hastanede çektirdim doktora söyleyip

Kız bana da demedi ben bir sene korunmasız ilişkiye girdim sonra doktora başvurdum hani neden olmuyor diye doktor da bana sırayla bunu yapacağız hormon testi aldılar hsg çektirdiler alttan baktılar yani hepsini sırayla kendi yaptı eşime bile baktılar eşimden yani spermin alındı bütün sıralı aşamaların hepsini tamamladık bir şey çıkmadı elhamdülillah ama hala gelen yok bekliyoruz

Benim bat 11 Haziran bugün uyandığımda kahverengi akıntı gibi lekelenme gibi şeyler oldu. Hala devam ediyor, ya adet oldum ya da bi umut implantasyon kanaması diye düşündüm. Dün erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı yine de 2 gün sonra kan testi yaptıracağım

Back
X