- 2 Mayıs 2025
- 1.948
- 1.072
- 48
- 27
Ya şu test işini unutup temizlik yapayım dedim süpürgenin şarjı yok evren teste zorluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya şu test işini unutup temizlik yapayım dedim süpürgenin şarjı yok evren teste zorluyor
Beni bugün ateşler basıyor ama hava sıcak ondan galiba yaBenim de ayaklarım çok üşüyor genel olarak 1 haftadır üşüme var hatta
Kız ben diğer ay denemiycem diyorum yaV venusunannesi senin ne kadar kalmıştı
nryyy diğer ay için 10lu laboquick sipariş verdim kaset testi. 10 betayı bile algılıyor diyorlar eczaneler pahalı satıyor Trendyoldan getirt diğer ay
Cnm valla ben ovulasyon falan hic yapmadim ya bilemiyorum o yuzden biz direkt allah ne verdiyse giristik qhahahahahaha2 gün kalmış olacak yarın negatifse dönmez demi 28 mayısta pik olmuştu ovulasyon
Takvimde görünen 10 Haziran yarın olmam gerekiyor normalde ama olacakta gibiyim belim falan ağrıyor bayaV venusunannesi senin ne kadar kalmıştı
nryyy diğer ay için 10lu laboquick sipariş verdim kaset testi. 10 betayı bile algılıyor diyorlar eczaneler pahalı satıyor Trendyoldan getirt diğer ay
Cnm valla ben ovulasyon falan hic yapmadim ya bilemiyorum o yuzden biz direkt allah ne verdiyse giristik qhahahahahaha
Kesin bi sonuc istiyorsan adet gecikmesjnden 2 gun sonra kan testi ver ben ilk gebeligimde hic idrar testi yapmadim 2 gun gecikince gittim kan verdim beta 65 cikmistiYarın için test alcam ama gidip eczaneden çünkü ilk idrarla yapmak istiyorum yarın yoksa yoktur dimi
Kız valla hiç umudum yok biliyor musun çünkü her ay aynı şeyi yaşıyorum. Geçen ay farklı olarak bacaklarım eklem ağrılarım çok oldu o kadar halsizdim ki kesin dedim bu ay oldu. Sonra adet oldumBahar7777 ben regl belirtisi erken başlarsa umut var diyorum benim yumurtlamadan beri sadece akıntım var normalde regl öncesi başlardı veya yumurtlama günü olurdu başka da bir şey yok
ilk gebelik yaşadığımda koku ve göğüs hassasiyeti bel ağrısı her türlü şey vardı kaybım oldu tabi ama bakalım şuan tekrardan çok istiyorum inşallah hepimiz güzel haber alırız
Bu işler çok karışık. Bazen olduğu halde adet gecikmesinden birkaç gün sonra anca çıkıyor.Yarın için test alcam ama gidip eczaneden çünkü ilk idrarla yapmak istiyorum yarın yoksa yoktur dimi
Hic bosa stres kaynagi oda ne gerek var :)en doğrusu bu bence ovulasyon yapsak noluyor sanki
Demek ki anca iki gün kala yapsam aşırı silik bir şeyle öğrenirdinKesin bi sonuc istiyorsan adet gecikmesjnden 2 gun sonra kan testi ver ben ilk gebeligimde hic idrar testi yapmadim 2 gun gecikince gittim kan verdim beta 65 cikmisti
Bence de ben almıycam artık ya insan anlıyor zaten yumurtladığınuHic bosa stres kaynagi oda ne gerek var :)
Yumurtlama zamanında olsa bile erken görünmeme ihtimali var mı yaniBu işler çok karışık. Bazen olduğu halde adet gecikmesinden birkaç gün sonra anca çıkıyor.
Idrar testleri beta 25 uzeri ise gosteriyor yazmisti biri.Demek ki anca iki gün kala yapsam aşırı silik bir şeyle öğrenirdin
Evet evet senin gibi olmuş olsam şimdi de yarın da çıkmama ihtimali bile var demek kiIdrar testleri beta 25 uzeri ise gosteriyor yazmisti biri.
Batın ne zaman?Yumurtlama zamanında olsa bile erken görünmeme ihtimali var mı yani
12 Haziran canımBatın ne zaman?