• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Bazen doktorlara da sinir oluyorum sanki tüp bebek yapmak için bazı şeyleri eksik yapıyorlar gibi hissediyorum. Hastaneler ticarethane olmuş çünkü 😤
Kesinlikle ya , rahim filmi çekmeden içim rahat etmedi çünkü tüpler kapalıysa boşa deniyor olacaktım . İsterseniz bir çektirin çünkü tıkanıklık varsa genelde açılanlar gene kalıyor benim tüplerim açık çıkmıştı amh da 3.01 aslımda çok iyi ama gel gör gebe olamadık 😂

nryyy nryyy kız kendi anneme geldim geceye kadar oturduk sabah kalkamadım😅😅😅 negatif görürsek üzülmek mod düşürmek yok kızlarr yarın az çok tahmin ediyoruz zaten olursa sürpriz olur akantus akantus yarın senide bekliyoruz😅

Yarın çok heyecanlı olacak. Güzel haberlerinizi bekliyoruz🥹🥹

Göğüslerimdeki acı eğer ki pazar gününe kadar sürerse hamile olma ihtimalim olabilir. Çok acıyor. İlk hamileliğimde de böyleydi. Farklı bir acı bu.

ama ağrılar kesilirse regl olurum diye düşünüyorum.

Bir de çok duygusal hissediyorum ama bunun hamilelikle alakası yok. Geçen ay da öyle olmuştu çünkü.

Yarın çok heyecanlı olacak. Güzel haberlerinizi bekliyoruz🥹🥹

Göğüslerimdeki acı eğer ki pazar gününe kadar sürerse hamile olma ihtimalim olabilir. Çok acıyor. İlk hamileliğimde de böyleydi. Farklı bir acı bu.

ama ağrılar kesilirse regl olurum diye düşünüyorum.

Bir de çok duygusal hissediyorum ama bunun hamilelikle alakası yok. Geçen ay da öyle olmuştu çünkü.
İnşallah hamileliktir ❤️❤️

Back
X