• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kittycattt Kittycattt benim eşim askeri personel nöbetleri falan oluyor pik çıkarsa eve kaçıyor yarım saatcik😅 o yüzden alıyorum nryyy nryyy evet bende anlıyordum ama bu ay hep akıntım oldu o yüzden bilemedim hatta erken oldu daha geç olması gerekirken.. bu ay da düğün vs var bizimde zor ama olsun ben takip edeyim diyorum 😋

Kızlar selam bende çok tecrübeli değilim bu konuda geçen ay reglıme 4 gün kala test yapmıştım belırtılerım regl agrısından farklıydı bıraz 3 testımde pozitif cıkmıştı kendı doktoruma aynı hafta randevum olduğu için hastaneye gitmedim ama gittiğim gün kanamam baslamıstı ama normal regl gibi degıl fazla agrılı ve parçalı kanamam oldu 5 gün sürerdi reglim bu defa 8 gün falan sürdü doktorum kimyasal dedi bu femara başlattı kullandım ama çatlatma iğnesi vurmadım ovükasyonla takıp ettım ve degerlendırdık yaklasık yumurtlama dan üç beş gün sonra kasıklarıma ince ince sızılar girdi normaldir dedim şimdi yarın regl günüm normalde ama Yumrtlamsdan beri devam eden akıntım var sureklı regl oldum sanmıyorum ama gelen gıden yok beş gün önce test yaptım silik çizgi çıktı üç gün önce tekrarladım artımed markaydı onda bişey çıkmadı dün akşam çok şiddetli mide agrısı yanması çekiyorum ve belırtılerım başladığı günden beri sürekli uyumak ıstıyom ara ara çok hafıf mide bulantım var acaba kist mi oldu yada başka bısey mı bılemıyorum yardımcı olur musunuz banada bıraz uzun oldu ama teşekkürler

Kittycattt Kittycattt benim eşim askeri personel nöbetleri falan oluyor pik çıkarsa eve kaçıyor yarım saatcik😅 o yüzden alıyorum nryyy nryyy evet bende anlıyordum ama bu ay hep akıntım oldu o yüzden bilemedim hatta erken oldu daha geç olması gerekirken.. bu ay da düğün vs var bizimde zor ama olsun ben takip edeyim diyorum 😋
1 ayda 2 kez yumurtlamada olabiliyor yani karisik isler o yuzden hic girmedim ben o islere :))

Z Zeyzeyyyy30300 evet haklısın ama insan duramıyor işte geçen ay o kadar şok test parası verdim ki artık son kez sipariş edip oturcam oturduğum yere
Valla durmak zor. Normalde dün akşam test almak için eşimle eczane önüne bile gidip son anda vazgeçtim. Kesin bir sekilde Perşembe yapacağım dedim eğer çıkarsa Cuma kan vereceğim. İki günde bir artması lazım ya HCG cuma kan veririm araya haftasonu gitsin pazartesj tekrar kan verip değeri takio edeceğim

Kittycattt Kittycattt valla bazen erken oluyor bazen geç oluyor yumurta çatlıyor mu çatlamıyor mu o açıdan iyi bence ilk kullandığım zaman gebe kaldım ilk aydan tabi sonuç hüsran oldu ama şuan tekrar bi bakalım neler olacak kaçıncı ayda

Kizlar bende normalde kasik agrim baslar ve adet sokulunceye kadar agrim devam ederdi. Simdi kasik aglarilarim gelip gelip gidiyor. Sabah dedim kesin adet oldum gene kesildi kasik agrim. Ilk gebeligimde tek belirtim adet olucakmis kasik agrisiydi baska hicbir belirti yoktu.

Benimde 12 Haziran. Peki ne bu acelemiz :)) Perşembe ye kadar sabredebiliriz bence. Baksanıza adet iki üç gün geçince bile anca silik çıkıyormus
Aynen canım ben iki gebeliği mi de 4 gün gecikmeyle öğrendim testler acayip silikti. Muhtemelen adetin ilk günü bile yapsam çıkmayacaktı.

Kızlar selam bende çok tecrübeli değilim bu konuda geçen ay reglıme 4 gün kala test yapmıştım belırtılerım regl agrısından farklıydı bıraz 3 testımde pozitif cıkmıştı kendı doktoruma aynı hafta randevum olduğu için hastaneye gitmedim ama gittiğim gün kanamam baslamıstı ama normal regl gibi degıl fazla agrılı ve parçalı kanamam oldu 5 gün sürerdi reglim bu defa 8 gün falan sürdü doktorum kimyasal dedi bu femara başlattı kullandım ama çatlatma iğnesi vurmadım ovükasyonla takıp ettım ve degerlendırdık yaklasık yumurtlama dan üç beş gün sonra kasıklarıma ince ince sızılar girdi normaldir dedim şimdi yarın regl günüm normalde ama Yumrtlamsdan beri devam eden akıntım var sureklı regl oldum sanmıyorum ama gelen gıden yok beş gün önce test yaptım silik çizgi çıktı üç gün önce tekrarladım artımed markaydı onda bişey çıkmadı dün akşam çok şiddetli mide agrısı yanması çekiyorum ve belırtılerım başladığı günden beri sürekli uyumak ıstıyom ara ara çok hafıf mide bulantım var acaba kist mi oldu yada başka bısey mı bılemıyorum yardımcı olur musunuz banada bıraz uzun oldu ama teşekkürler

Belirtiler regl belirtisi de olabilir gebelik de o hiç belli olmaz.
yarın ya da ertesi gün test yaparsınız. Pozitif görürseniz kan verirsiniz. Çok az kalmış sonucu öğrenmenize. 🥰

Z Zeyzeyyyy30300 senin yüksek ihtimal var tebrik ederim şimdiden💐
Eger Allah nasip ettiyse yani yerleşmesi bile çok sancılı. Kasık ve alt karın yani rahim kismina öyle sancılar giriyor ki resmen kivrandiriyor. Sol tarafında sürekli bir şey batıyor. Gece boyunca fark ediyorum sanki bir seyler varda ben döndükçe baskı yapıyor gibi

Back
X