BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Evet aynen öyle kuzum. En başta anlaşmıştık 10 Haziranda yapacağız diye Patır patır yapmaya başladınız erkenden Bende de belirti yok ama negatif görmek için de günümü beklemek istiyorum. Yoksa yoktur diyip hayırlısını dileyeceğim

Hep o evdeki testler yüzünden oldu boşu boşuna yine para vercem şimdi

Kürü sadece bu ay denedim adetten hemen sonra çok güzel yumurtlama gördüm onu yapmaya devam edicem herkese de öneririm gerçekten süper bir şey . Acaba diyorum benim d vitamini ve demir çok düşük çıktı bunlar de gebeliği engelliyor ondan mu tutmadı

Sen hiç dinleme onu , inşallah bebeğin şeyinledir olmadıysa da yakında olacak güzel düşün
Umarım çünkü insanların yanıdnakı bebegı görünce içimizin nasıl gittiğini en ıyı bız anlarız yakınımıza bıle bazen bıseyleru anlatamıyoruz burda hıc tanımadığımız insanlara anlatmak az da olsa içimizi rahatlatıyo o yüzden ıyıkı varsınız allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Tabi bu vitaminler de çok etkiliyor. Mutlaka takviye al canım
Genelde hislerime yanilmam. Ama olacak yakın zamanda :)

Aslında çok sıkıntı yapılacak bir zaman dilimi değil bir yıl olmaması bile normal. Etrafımda o kadar insan var ki 2.3. yılında olan
Evet işte yaşım 27 diye ona takılıyorum geç değil ama etrafımda hamileler hep benden küçük deli gibi doğuruyor millet ya

Tabi bu vitaminler de çok etkiliyor. Mutlaka takviye al canım
Genelde hislerime yanilmam. Ama olacak yakın zamanda :)
Ayyyy ağzından bal damlıyor inşallah aşkım ya sen de bu ay bize hamileliğini müjdele de şu gruptan bu ay güzle bir haber çıksın

Sizler de iyiki varsınız evet çok zor bir durum başa çıkılmıyor bazen

Ayyyy ağzından bal damlıyor inşallah aşkım ya sen de bu ay bize hamileliğini müjdele de şu gruptan bu ay güzle bir haber çıksın
Valla ben büyük hissediyorum ovulasyon da böyle pik çıkınca. Önceden de dedim yılda kendiliğinden ilaçsız en fazla bir iki defa ya adet olurum ya olmam. Olduğum zaman da simdikiler gibi asla ağrım olmazdı. Belirtiler çok çok farklı adet olacakmisim gibi kivrandiran sancılar var göğüsler hala dokunulacak gibi değil. Gece ayak tabanı yanmaları hat safhada. İnan aylar önce içimde bir his kalacaksam da Haziran'da gebe kalırım diyordu bana Perşembe hislerimin yaniltip yaniltmadini gorcem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…