• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Valla benim bildiğim tek şey ben yumurtlamada boyle pik çıkması için neler neler yaptım kürler vs. En son çörekotu bal tarçın kürü yaptım böyle pik gördüm. Catlamadan sonra yani 5 hazirandan beri böyle pik çıkıyor.
İnşallah gebeliktir canım😇

Valla ben büyük hissediyorum ovulasyon da böyle pik çıkınca. Önceden de dedim yılda kendiliğinden ilaçsız en fazla bir iki defa ya adet olurum ya olmam. Olduğum zaman da simdikiler gibi asla ağrım olmazdı. Belirtiler çok çok farklı adet olacakmisim gibi kivrandiran sancılar var göğüsler hala dokunulacak gibi değil. Gece ayak tabanı yanmaları hat safhada. İnan aylar önce içimde bir his kalacaksam da Haziran'da gebe kalırım diyordu bana Perşembe hislerimin yaniltip yaniltmadini gorcem:)
Umutlandırmak istemiyorum ama çooook yüksek ihtimal sen gebesin ❤️❤️

Yarın için test alcam ama gidip eczaneden çünkü ilk idrarla yapmak istiyorum yarın yoksa yoktur dimi
Kuzum yarın bir yap testini, birde adetin çok gecikirse öyle yaparsın. Çünkü yumurtlama belli 14 gün sonra regl olman gerekiyor. Birkaç gün gecikirse pozitiflik ihtimaline karşı bakarsın💕

Kuzum yarın bir yap testini, birde adetin çok gecikirse öyle yaparsın. Çünkü yumurtlama belli 14 gün sonra regl olman gerekiyor. Birkaç gün gecikirse pozitiflik ihtimaline karşı bakarsın💕
Düzenli adet olayım hiç değilse çünkü korunmayı bıraktıktan sonra düzenim altüst oldu

İşte en büyük umudum o. Düşünsene ben pcosluyum çok nadir yumurtlama görürüm. Yumurtlama bozukluğu var. Ama ovulasyonym 5 hazirandan beri pik :)) ben çok heyecanliyim ama eşim gayet normal karşılıyor😃
Erkekler anlamıyor 😂bende de pco görünümü var 🥹

Evet hani öyle uzun zaman adet olamama gibi şeyler yaşamıyorum
Ne güzel :))
Test yapmak için acele etme ama belirtilerin olmaması biraz düşündürücü fakat hiç belirti olmadan hamile olduğunu fark eden çok kişi var. Olurda gebe degilsen dediğim gibi küre devam et. Vitaminlerin eksikse mutlaka takviye al bende de d vit. Bayağı düşüktü ilaç alıyordum. Tabi test yapmadan insan bilemez. Adet gecikmesinden birkaç gün sonra anca teste çıkan kadınlar da çok. Bekleyelim

Ne güzel :))
Test yapmak için acele etme ama belirtilerin olmaması biraz düşündürücü fakat hiç belirti olmadan hamile olduğunu fark eden çok kişi var. Olurda gebe degilsen dediğim gibi küre devam et. Vitaminlerin eksikse mutlaka takviye al bende de d vit. Bayağı düşüktü ilaç alıyordum. Tabi test yapmadan insan bilemez. Adet gecikmesinden birkaç gün sonra anca teste çıkan kadınlar da çok. Bekleyelim
Evet zaten olduğunu sanmıyorum temmuzda inşallah ❤️

Back
X