- 25 Ekim 2024
- 302
- 207
- 18
Tam hayalimdeki gibiAşırı tatlı ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam hayalimdeki gibiAşırı tatlı ya![]()
Umarım yarın Bat bakalım nolcakBelki yerleşmedir![]()
Eve gıdınce artık bakabilirim ama kasığıma iğne gibi bısey batıyo uff umarım regl değildir yaEğer bat ay yakinsa ve birkaç belirti varsa yerleşme olabilir devam edip etmediğine bak canım bir de yoğunluğuna
Evet işte yaşım 27 diye ona takılıyorum geç değil ama etrafımda hamileler hep benden küçük deli gibi doğuruyor millet ya
Kızlar bu arada ben ilk idrar meselesine pek inanmıyorum daha önce akşam yaptıklarım silik sabah yaptıklarım hep negatifti regl sonrası pozitife dönmüştühatta Artimed negatif çıkarıyordu
![]()
Ben üç gün önce yapmıştım o testle negatif çıkmıştıBir tek bebetime vardı nöbetçi eczanede![]()
İşte o yüzdem bir tane aldım eğer silik çıkarsa öğlen dahiliyede kan verir kurtulurum ya başka yoktu mecbur aldımBitane mi aldınnryyy bebe time de yalancı verebiliyor 2 tane alsaydın
Ben üç gün önce yapmıştım o testle negatif çıkmıştı![]()
Ay bunlar okumayan tayfa aşkım zatenCanım nasıl bir etraf o öyle. Ben atandığımda 25 yaşındaydım. Üniversite, sonra iş hayatı, sonra yüksek lisans, gezme tozma takılma derken yıllar geçiyor. Gecikiyor bu işler günümüzde.
Ben 34te doğurdum. Çevremdekiler de hep 30 ve üstünde anne oldular. 3.,4.çocuklarını da 40ından sonra yapanlar oldu bir sürü. Yani yaşa asla takılma. Çok ama çok gençsin.
Artımed ve bebetime bende de negatıf çıkardı ama şu bir gebenin günlüğü sayfasından ovilasyon almıstım onun yanında gelen gebelik testı silik çizgi çıkmıştı bende hıc bısey anlamadım hangısı doğru şimdiKızlar bu arada ben ilk idrar meselesine pek inanmıyorum daha önce akşam yaptıklarım silik sabah yaptıklarım hep negatifti regl sonrası pozitife dönmüştühatta Artimed negatif çıkarıyordu
![]()