• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kızlar bu arada ben ilk idrar meselesine pek inanmıyorum daha önce akşam yaptıklarım silik sabah yaptıklarım hep negatifti regl sonrası pozitife dönmüştü😅😅 hatta Artimed negatif çıkarıyordu 😅😅

Evet işte yaşım 27 diye ona takılıyorum geç değil ama etrafımda hamileler hep benden küçük deli gibi doğuruyor millet ya

Canım nasıl bir etraf o öyle. Ben atandığımda 25 yaşındaydım. Üniversite, sonra iş hayatı, sonra yüksek lisans, gezme tozma takılma derken yıllar geçiyor. Gecikiyor bu işler günümüzde.

Ben 34te doğurdum. Çevremdekiler de hep 30 ve üstünde anne oldular. 3.,4.çocuklarını da 40ından sonra yapanlar oldu bir sürü. Yani yaşa asla takılma. Çok ama çok gençsin.

Kızlar bu arada ben ilk idrar meselesine pek inanmıyorum daha önce akşam yaptıklarım silik sabah yaptıklarım hep negatifti regl sonrası pozitife dönmüştü😅😅 hatta Artimed negatif çıkarıyordu 😅😅

Ben de ilk idrar değil akşam idrarla öğrenmiştim mesela. Takılmamak lazım kesinlikle.

Canım nasıl bir etraf o öyle. Ben atandığımda 25 yaşındaydım. Üniversite, sonra iş hayatı, sonra yüksek lisans, gezme tozma takılma derken yıllar geçiyor. Gecikiyor bu işler günümüzde.

Ben 34te doğurdum. Çevremdekiler de hep 30 ve üstünde anne oldular. 3.,4.çocuklarını da 40ından sonra yapanlar oldu bir sürü. Yani yaşa asla takılma. Çok ama çok gençsin.
Ay bunlar okumayan tayfa aşkım zaten

Artımed ve bebetime bende de negatıf çıkardı ama şu bir gebenin günlüğü sayfasından ovilasyon almıstım onun yanında gelen gebelik testı silik çizgi çıkmıştı bende hıc bısey anlamadım hangısı doğru şimdi

Back
X