- 18 Aralık 2024
- 48
- 29
- 3
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim bazen diyorki delirttin KADINIEvet her gün konuşuyoruz![]()
Ben bebişimi çizdirdim ona geçen günEşim bazen diyorki delirttin KADINIbir kadinla konuştuğumu zannediyor:)
Ayy Allah'ım
Evet yapıyor ya çok tatlıAyy Allah'ımonuda mi yapıyor dur bende denicem
![]()
Belki yerleşmedirEwet çalistigim için sürekli lavaboya gidemıyorum tutuyorum kendımı az önce gıttıgımde acık kahve rengınde leke gördüm de
Ben şimdi test almaya gidiyorum , yarın yapmak için kaset yapıcaz dimiYarın gelsin biran önceeeee
Çok haklısın kuzum bende evde olsam denerdim testleri bence, bayram tatilinde olmak kafamı dağıttıHep o evdeki testler yüzünden olduboşu boşuna yine para vercem şimdi
Sen ne durumdasın belirti falan var mıÇok haklısın kuzum bende evde olsam denerdim testleri bence, bayram tatilinde olmak kafamı dağıttı
Evet kuzum kaset al ben öyle yapcam. Ovülasyonların yanında gelen laboquickler varBen şimdi test almaya gidiyorum , yarın yapmak için kaset yapıcaz dimi
İnşallah adam akıllı bir marka vardır burda yaEvet kuzum kaset al ben öyle yapcam. Ovülasyonların yanında gelen laboquickler var
Yok yavrum ya belirti falan olmadı. Yani bir miktar akıntı (yumurtlama sonrası 2-3 gün civarı), bel ağrısı (bel fıtığım var ona yoruyorum hep ağrıyor zaten), kasık ağrısı, koku hassasiyeti, uyku hali vs hiç bişey yok. Dünden beri de akıntım gelmeye başladı. Regl öncesi çoğalan akıntı olduğunu düşünüyorum. Yarın yumurtlamaya göre bat zaten bakalım hayırlısı olsunSen ne durumdasın belirti falan var mı
Evet yapıyor ya çok tatlı![]()
Eğer bat ay yakinsa ve birkaç belirti varsa yerleşme olabilir devam edip etmediğine bak canım bir de yoğunluğunaEwet çalistigim için sürekli lavaboya gidemıyorum tutuyorum kendımı az önce gıttıgımde acık kahve rengınde leke gördüm de
Ayy valla arefe günü yalvara yakara dua ettim hepimiz için. Yine mübarek günler Rabbim en kısa zamanda mümkünse birkaç gün içinde bize hayırlı güzel mutluluktan havaya ucacagimjz sağlıklı gebelik haberlerini almayı nasip etsin amiiinnn