• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Var mı acaba ya ❤️
Bişey dicem bılmem sızdede olıyor mu ben bı ara fitil kullanmıstım reglıme yakın vermıstı doktor ve vajınam hem kuru hemde serti ben intim yıkama jeli kullanıyorum vajinanın pH dengesini korumak için yumusacıktı hamur gibi hiç regl olcak gibi degıldı

Benimde 13 Haziran ☺️ kızlar birde sorum olucak yumurtlamadan beri devam eden göğüs hassasiyetim vardı ara ara kasık batmalarım oluyor özellikle sağ kasığımda kaşık batmam devam ediyor ama göğüs hassasiyetim yok denecek kadar azaldı test yapmaya korkar oldum negatif görümcem diye
Benım Bat yarın benımds göğüslerimi sadece dokununca agrıyo batma hıssı bende de var

İnşallah güzel haberler alırız benim göğüs hassasiyetim tamamen geçti bile diyebilirim sanırım bu ayda olmadı
Benım bu ay göğsğm sadece dokununca agrıdı şişti ama bıde ucunun yanınd beyaz kabarcıklar vardı ama normal regl olcagım zaman taş gıbu olur ve yürürken bıle agrırdı bu ay ya ben delırdım yada hamıleyım bilmiyorum

Bişey dicem bılmem sızdede olıyor mu ben bı ara fitil kullanmıstım reglıme yakın vermıstı doktor ve vajınam hem kuru hemde serti ben intim yıkama jeli kullanıyorum vajinanın pH dengesini korumak için yumusacıktı hamur gibi hiç regl olcak gibi degıldı
Hiç bilmiyorum canım

Back
X