• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kizlar ne durumdasinizz test yapan var mi ne zaman yapacaksinizz… negatifi goren gitmesin lutfen ya daha onumuzdeki aylar var bu ya hamileyiz biz bence
Yarın test yapıcam adete 2 gün kalmış oluyor sonra da artık yapmam adeti beklerim , eğer biz gitmezseniz ben buradayım valla 🥹

Herkese selam. Bu ay çocuk denedik ama ovu testi falan olmadan takvime göre. 28-31 mayıs arası yumurtlama olmalı. 14-15 haziran da regl olmalı. Bayramda cenazemiz vardı stresli ve yorucuydu. Dün sabah keskin bi kasık ağrısıyla uyandım ve kasıklarımdan yukarı siyah düz bi çizgi oluşmuş eşim farketti ben kıvranırken. Bu çok nadir erken çıkarmış ama Gebelik belirtisi olabilir mi? Kasık ağrısını ben strese bağlamıştım ama çizgi kafamı karıştırdı, Erken gebelik testi alsam 5-6 gün kala çıkar mı? Hangi marka alınır hiç fikrim yok bu konularda.

Herkese selam. Bu ay çocuk denedik ama ovu testi falan olmadan takvime göre. 28-31 mayıs arası yumurtlama olmalı. 14-15 haziran da regl olmalı. Bayramda cenazemiz vardı stresli ve yorucuydu. Dün sabah keskin bi kasık ağrısıyla uyandım ve kasıklarımdan yukarı siyah düz bi çizgi oluşmuş eşim farketti ben kıvranırken. Bu çok nadir erken çıkarmış ama Gebelik belirtisi olabilir mi? Kasık ağrısını ben strese bağlamıştım ama çizgi kafamı karıştırdı, Erken gebelik testi alsam 5-6 gün kala çıkar mı? Hangi marka alınır hiç fikrim yok bu konularda.
Predictor early ve awox alabilirsin canım

Kizlar ne durumdasinizz test yapan var mi ne zaman yapacaksinizz… negatifi goren gitmesin lutfen ya daha onumuzdeki aylar var bu ya hamileyiz biz bence
Bata 7 gün var kasık ağrılarım var bacaklarım göğüslerim ağrıyor saçma sapan yerlerinde sivilceler çıkmaya başladı. Yani reglim yolda ben geliyorum diyor hiç umudum yok

Merhabalar
Benimde bat 11 haziran 2 gün var yani hiç sivilce çıkarmadım normalde her reglimde çıkar ve tatlı çekmiyor canım normalde çeker sağ kasığımda arada belli belirsiz sancı gibi çekilme gibi birşeyler oluyor bugun de ara ara baş dönmesi oluyor yer altımdan kayıyor gibi göğüs hassasiyetim de önceki günlerde daha fazlaydı bugun azaldı ama ucundaki sivilce gibi şeyler çok belirginleşti.
Erken gebelik testi yapsam çıkar mı hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum yada böyle olup gebe olduğunu öğrenen var mı yardımcı olur musunuz?🙏🏻

Back
X