Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.35 kötü değil ama inşallah düşmemiştir, bende dahiliyeye gidiyorum sabah
Fsh lh e2 falan regl ikinci günü bakılması lazım . Ama amh her zaman bakıyorlar mutlaka git baktır balımElizabethBennettt ben o değerlere hiç baktırmadım reglken mi gidiliyor yoksa normalde de bakılıyor mu
Bence regl olabildiğimiz için bile çok şanslıyızKızlarr ben de bat bugündü ve az önce regl başladı. 37 yaşındayım 1 yıldır tedavi görüyorum. Ben hepimizle gurur duyuyorumzor bir yolu yürüyoruz. Lütfen enerjimizi ve moralimizi yüksek tutalım
Hiçbir şey bizden ve hayallerimizden kıymetli değil
Ay yappppp belki güzel haber alırız bat kaç kaldıAcaba yarın test yapsam mı![]()
Sabah erken gidince sıra veriliyro ya , ya da özele git şimdi adet olunca ben öyle yaptım ama kanları devlette verdim özele ssadece muayene ücreti ödedim kan tahlillerine para vermemek için istediği testlerin resmini çekip devlette verdimnryyy baktırmak istiyorum desem regl ikinci günü kabul ederler mi ama nasıl randevu denk getireceksem
Bakılabilir evet ama 2.gun istiyolar geneldeBen hormonlarıma adetin 4. Günü baktırdım ilk beş gün bakılabiliyor dedi doktorum
Valla bizim 3 kaldı olmadı galiba hiçbir yorumum yokMrblar kızlar benimde bat 6 gün var yumurtlama 3 haz oldu ama hiç bi belirtim yok.Belirti için henüz erken mi acaba?
İnşallah bu sessizlik hayra alamettirValla bizim 3 kaldı olmadı galiba hiçbir yorumum yok![]()