• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

nryyy nryyy ben 10 11 gibi kalkarım sanırım o zaman yaparım zaten dediğim gibi sonuç belli de gözüm görsün diye yapcam😅😅

Kızlarr ben de bat bugündü ve az önce regl başladı. 37 yaşındayım 1 yıldır tedavi görüyorum. Ben hepimizle gurur duyuyorum🥹 zor bir yolu yürüyoruz. Lütfen enerjimizi ve moralimizi yüksek tutalım❤️☺️ Hiçbir şey bizden ve hayallerimizden kıymetli değil
Bence regl olabildiğimiz için bile çok şanslıyız ❤️ hepimizin çok güzel anne olacağından eminim bu ay benim da büyük ihtimal başarısız ama neden sonraki ay olmasın ❤️❤️☺️☺️

nryyy nryyy baktırmak istiyorum desem regl ikinci günü kabul ederler mi ama nasıl randevu denk getireceksem
Sabah erken gidince sıra veriliyro ya , ya da özele git şimdi adet olunca ben öyle yaptım ama kanları devlette verdim özele ssadece muayene ücreti ödedim kan tahlillerine para vermemek için istediği testlerin resmini çekip devlette verdim 😂

Back
X