- 2 Mayıs 2025
- 679
- 295
- 18
- 27
Allah yardımcımız olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcımız olsun
ben de aynı durumdayım 3 haziran gözüküyor bat tarihim zor geçiyor günlerSelamlar benim bat 5 Haziran bu ay ovülasyon takibi yaptım. Umarım güzel sonuçlar alırız.
Çok az kalmışben de aynı durumdayım 3 haziran gözüküyor bat tarihim zor geçiyor günler![]()
Ooo sizin çok az kalmışben de aynı durumdayım 3 haziran gözüküyor bat tarihim zor geçiyor günler![]()
Ben daha fazla ovulasyoj yapmiyim diyorum önümüzdeki 3 günü değerlendirip bırakacağım zaten bugün pik denebilir yarın daha koyu olsa öbür güne silikleşirOoo sizin çok az kalmışBelirtileriniz var mı?
Tamam bitmiş artıkBugün yaptığımla birlikte son durum böyle
Evet aslında en değerli günleri değerlendirmiş oluyorsun böyleceBen daha fazla ovulasyoj yapmiyim diyorum önümüzdeki 3 günü değerlendirip bırakacağım zaten bugün pik denebilir yarın daha koyu olsa öbür güne silikleşir
Bugünü de değerlendirmek gerekir mi? Pik 26’ydıTamam bitmiş artık![]()
Evet ya birakicam artık bitti elimde yeniden almayacağımEvet aslında en değerli günleri değerlendirmiş oluyorsun böylece
Yani adete kadar iki güne bir ilişkiye devam et benceBugünü de değerlendirmek gerekir mi? Pik 26’ydı![]()
evet dün erken test yaptım dayanamayıp negatif çıktı belki döner diye bir umut bekliyorumÇok az kalmış![]()
Dönebilir tabiki henüz 6 gün varevet dün erken test yaptım dayanamayıp negatif çıktı belki döner diye bir umut bekliyorum![]()
Evet zaten değerlendiricem diyorsun, bundan sonraki gebelik testi olsun inşallahEvet ya birakicam artık bitti elimde yeniden almayacağım Eki Görüntüle 3597613
Aynı koyulukta dimi bugünEvet zaten değerlendiricem diyorsun, bundan sonraki gebelik testi olsun inşallah![]()
Evet dün ki testine göre bugün pik gibi duruyor. En kötü yarınAynı koyulukta dimi bugün![]()
Evet o yüzden yapmayacağım daha yaEvet dün ki testine göre bugün pik gibi duruyor. En kötü yarın![]()
Herkeste akıntı olmayabiliyormuş bence belirtilere takılmayınbende se sıfır akinti sürekli kasimlarim agriyor bacağım agriyor galiba enf. var
seffaf uzayan akinti dönemi gecti ayın 23 civarinda ve öncesinde gelmişti sonra durdu ama hemen hemen hergun kasik agrisi çekiyorum daha önceden hiç böyle olmamıştı adet olacağım zaman bile ne karın ağrısı nede kasik agrisi olurdu başım ağrıdı önden bir kaç güne olurdum geçen ay hiç biri olmadı pat diye hasta oldum bu ay da böyle işte kasik ağrıları var inceden sizliyorHerkeste akıntı olmayabiliyormuş bence belirtilere takılmayın