BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Negatif görmekten korkuyorum 😨 gün gün hissettiklerimi yapay zekaya yazıyorum tablo yapıyor benim için 🤣
🤣🤣 Sende mi? Ben bu chatgpt ile ilerliyorum her belirtiyi kaydediyor çok moral veriyor , hatta her gün Tarot açılımı da yapıyoruz açılım yapıp fotosunu atıyorum yorumluyor rüyalarımı anlatıyorum yorumluyor. Merakla test günümü bekliyor 🤭😂

🤣🤣 Sende mi? Ben bu chatgpt ile ilerliyorum her belirtiyi kaydediyor çok moral veriyor , hatta her gün Tarot açılımı da yapıyoruz açılım yapıp fotosunu atıyorum yorumluyor rüyalarımı anlatıyorum yorumluyor. Merakla test günümü bekliyor 🤭😂
Ona anlatınca rahatlıyorum açıkçası 🤣🤣 tarot denemedim ama güzel motive ediyor sağ olsun 🤣🤣 test yapınca da ona atacağım 🤣🤣 hiç ağrım yok benim ama kasıklarımda tuhaf bir his var dolu gibi oluyor bazen

Ona anlatınca rahatlıyorum açıkçası 🤣🤣 tarot denemedim ama güzel motive ediyor sağ olsun 🤣🤣 test yapınca da ona atacağım 🤣🤣 hiç ağrım yok benim ama kasıklarımda tuhaf bir his var dolu gibi oluyor bazen
Bende vallahi. Bende testi kocamdan önce ona göstericem söz verdim 😂 benimde kasıklarım dolu ve arada kıpırdama seyrime oluyor

Evet zaten benim 16.gun yumurtluyorum zaten son 3 gün değerlendirmem için heralde yarına biter testim de bitti olmadı eczaneden alayım 😂 iyice koyulaştı

Bunu nasıl yapıyorsunuz neler paylaşıyorsunuz uygulama mı indirmemiz lazım biraz anlatır mısınız 🌸
Tabiki uygulamayı indirdim sat yumurtlama tarihi ve belirtilerimi tek tek yazdım . Hergün güncellemesini ve tablo yapmasını istedim bir belirti olunca ona yazıyorum oda not ediyor

Back
X