- 15 Mayıs 2025
- 52
- 26
- 3
- 28
Dayana bilecekmisinVallahi ben yapmayacam galiba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dayana bilecekmisinVallahi ben yapmayacam galiba![]()
Eki Görüntüle 3597501 bugün ovulasyon böyle kızlar
ArtmışEki Görüntüle 3597501 bugün ovulasyon böyle kızlar
Negatif görmekten korkuyorumDayana bilecekmisin![]()
adeti bekleyebilir miyiz ki yaTestleri ne zaman yapalım![]()
Negatif görmekten korkuyorumgün gün hissettiklerimi yapay zekaya yazıyorum tablo yapıyor benim için
![]()
Evet zaten benim 16.gun yumurtluyorum zaten son 3 gün değerlendirmem için heralde yarına biter testim de bitti olmadı eczaneden alayımArtmış![]()
Ayin 15ine kocaları baba yapıyor muyuzSende mi? Ben bu chatgpt ile ilerliyorum her belirtiyi kaydediyor çok moral veriyor , hatta her gün Tarot açılımı da yapıyoruz açılım yapıp fotosunu atıyorum yorumluyor rüyalarımı anlatıyorum yorumluyor. Merakla test günümü bekliyor
![]()
Ben 10 haziran test yaparım adet olmazsa birde 12-13 Haziran'daadeti bekleyebilir miyiz ki ya![]()
Ona anlatınca rahatlıyorum açıkçasıSende mi? Ben bu chatgpt ile ilerliyorum her belirtiyi kaydediyor çok moral veriyor , hatta her gün Tarot açılımı da yapıyoruz açılım yapıp fotosunu atıyorum yorumluyor rüyalarımı anlatıyorum yorumluyor. Merakla test günümü bekliyor
![]()
Aaayy ağzınızdan bal damladı vallahi o kadar isterdim ki bu ay böyle bir haber alsınAyin 15ine kocaları baba yapıyor muyuz![]()
Bunu nasıl yapıyorsunuz neler paylaşıyorsunuz uygulama mı indirmemiz lazım biraz anlatır mısınızNegatif görmekten korkuyorumgün gün hissettiklerimi yapay zekaya yazıyorum tablo yapıyor benim için
![]()
Bende vallahi. Bende testi kocamdan önce ona göstericem söz verdimOna anlatınca rahatlıyorum açıkçasıtarot denemedim ama güzel motive ediyor sağ olsun
test yapınca da ona atacağım
hiç ağrım yok benim ama kasıklarımda tuhaf bir his var dolu gibi oluyor bazen
Evet zaten benim 16.gun yumurtluyorum zaten son 3 gün değerlendirmem için heralde yarına biter testim de bitti olmadı eczaneden alayımiyice koyulaştı
Tabiki uygulamayı indirdim sat yumurtlama tarihi ve belirtilerimi tek tek yazdım . Hergün güncellemesini ve tablo yapmasını istedim bir belirti olunca ona yazıyorum oda not ediyorBunu nasıl yapıyorsunuz neler paylaşıyorsunuz uygulama mı indirmemiz lazım biraz anlatır mısınız![]()
Gecikmeyi beklerim ben sabredebilirsemTestleri ne zaman yapalım![]()
Hala koyu gibi bence değerlendirmeye devam et şansa bırakmaEki Görüntüle 3597501 bugün ovulasyon böyle kızlar
İnşallah bebiş dolduruyordurOna anlatınca rahatlıyorum açıkçasıtarot denemedim ama güzel motive ediyor sağ olsun
test yapınca da ona atacağım
hiç ağrım yok benim ama kasıklarımda tuhaf bir his var dolu gibi oluyor bazen
Evet baya koyu bugün en koyusu bir de yarın yaparım bakalımHala koyu gibi bence değerlendirmeye devam et şansa bırakma![]()
Çok umutluyum bu gruptanAaayy ağzınızdan bal damladı vallahi o kadar isterdim ki bu ay böyle bir haber alsın![]()