BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Ben de korkuyorum inanın söyle umutla beklerken insan negatif olursa be yaparım diyor
Evet negatif görmek çok yıpratıcı ama hayırlısı diyeceğiz Napalım hemen enseyi karartmayalım, umut hep var🥰🌸 Hep olduğuna inanalım olumlu konuşalım

Ben geçen ay heyecandan erken adetin ertesi günü yapmaya başlamıştım ovulasyon testini. Bu ay adetten 5 gün sonra yapmaya başladım daha stressiz oldu hem de yumurtlamamı yakalamış oldum ☺️☺️ Ve tabi erken gebelik testi yapmıştım psikopatça 😄 Onu da yapmıcam bu ay adet gecikmesini bekleyeceğim 🙏🏼
Ya bende gebelik testi yaptım çekmecem ecza dolabı gibi oldu ama bu ay regl gecikmemi bekleyeceğim 🤣

Kızlar yardım lütfen 🙏🏼 9.testi dün yaptım pik gibi de tam değil gibi de bilemedim. Bugün yaptığım 10. test daha silik. Sizce 9.test pik miydi? Ve bugün çatladı mı? (3 gündür değerlendiriyoruz)

Eklentiler

• IMG_1069.webp
    IMG_1069.webp
    76,8 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar yardım lütfen 🙏🏼 9.testi dün yaptım pik gibi de tam değil gibi de bilemedim. Bugün yaptığım 10. test daha silik. Sizce 9.test pik miydi? Ve bugün çatladı mı? (3 gündür değerlendiriyoruz)
Evet en yakin 14 de olmuş ☺️ umarım tutar

Evet 14. gün pik 15. gün çatlama olmuş gibi gördüm bende. Hayırlısı olsun🌸🥰

Gerçekten tam da 16.gun yumurtlama oldu adet tarihime göre bugün olması lazımdı zaten ☺️

Back
X