• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Bende kendimden emin değilim 😂😂
Bugün test yaptım silik gibimsi var gibiydi bir kaç saat geçmiş böyle gözüküyor bilmiyorum görebilirmisiniz buraya atınca o silik görüntü görebiliyormusunuz kızlar 🙏😂 yok gibi de
Bende silik bişeyler gördüm ama bilemedim. Yeni yerleşmiş olabilir testi tekrarla bence canım

Yaaa çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısı sağlıklısı ile yerini doldursun inşallah en hayırlı yakın zamanda kolaylıkla 🤲🏻😌 yani olacağı varsa cidden oluyor ya benim de tam yumurtlama olmamıştı testte görmedim yani Ağustos ayında ve tek ilişki koca ayda hamile kalmışım çok şaşırdım tabi dış gebelikti oda ama beklemezdim asla şimdi diyorum olacağı varsa hani cidden oluyor 😅
Kesinlikle öyle nasipte varsa gerisi teferruat 😊 güzel dualarınız için de çok teşekkür ederim aynı şekilde sizde, hepimiz hayırlısı ve kolaylıkla kucağımıza alalım bebişleri inşallah 🙏🏼

Benim bugun adet olmam gerekıyo test yaptım öğlen 4gıbı cok silik cizgi gibi bısey var ama bılemedim ya

Koenzim kullanmaya basladim ben de bir de omega-3 zaten folik asit kullaniyordum bu ucluden gidiyorum. Dun verdigim kanda tiroid falan nasil cikacak bakacagim duruma gore. Bu ay olsun yaaaa
Bende bu 3lü 1 aydır kullanıyorum 😍
Folik ve magnezyum orzax oceon
Koenzim solgar

Şimdilik bişey farketmedim ama takipteyim bakalım işe yarayacak mı🙏

Back
X