- 25 Eylül 2024
- 1.404
- 701
- 38
- 29
Hemen bize de at testiniİnşallah canım yaaa tekrarlarım yarın allahım tez zamanda güzel haberler alalım hepimiz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen bize de at testiniİnşallah canım yaaa tekrarlarım yarın allahım tez zamanda güzel haberler alalım hepimiz![]()
Olur beraber yapalım valla ben de 3-4 kilo daha versem iyi olcakDiyete bende okeyim. Kilom 68 5-6 kilo verebilsem süper olur gerçekten
Anladım inşallah bu ay olmuş olur7-8 aydır deniyoruz diyebilirim
Tam bklm canım sende yaparsan attHemen bize de at testini
Bende silik bişeyler gördüm ama bilemedim. Yeni yerleşmiş olabilir testi tekrarla bence canımBende kendimden emin değilim
Bugün test yaptım silik gibimsi var gibiydi bir kaç saat geçmiş böyle gözüküyor bilmiyorum görebilirmisiniz buraya atınca o silik görüntü görebiliyormusunuz kızlaryok gibi de
Yürüyüşün çok faydası varmış rahim sağlığı ve gebelik için. Aslında yumurtlama dönemide dahil düzenli yürüyebiliriz.Olur beraber yapalım valla ben de 3-4 kilo daha versem iyi olcak
Ay inşallah canım ya elimde test yok eğer alırsam yarın sabah ilk idrar ile tekrar edicemBende silik bişeyler gördüm ama bilemedim. Yeni yerleşmiş olabilir testi tekrarla bence canım
Ayyy gerçekten yaEşimle bende Konya AkşehirHemşeri çıktık
![]()
Kesinlikle öyle nasipte varsa gerisi teferruatYaaa çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısı sağlıklısı ile yerini doldursun inşallah en hayırlı yakın zamanda kolaylıklayani olacağı varsa cidden oluyor ya benim de tam yumurtlama olmamıştı testte görmedim yani Ağustos ayında ve tek ilişki koca ayda hamile kalmışım çok şaşırdım tabi dış gebelikti oda ama beklemezdim asla şimdi diyorum olacağı varsa hani cidden oluyor
![]()
Ben yine biraz ara vereceğim canım ya temmuz belki AğustosAnladım inşallah bu ay olmuş olur![]()
BakiyimmmmBenim bugun adet olmam gerekıyo test yaptım öğlen 4gıbı cok silik cizgi gibi bısey var ama bılemedim ya
Bende bu 3lü 1 aydır kullanıyorumKoenzim kullanmaya basladim ben de bir de omega-3 zaten folik asit kullaniyordum bu ucluden gidiyorum. Dun verdigim kanda tiroid falan nasil cikacak bakacagim duruma gore. Bu ay olsun yaaaa
nryyy benimde belirtiler başladı yine ama gelen giden yok senin aslında bugün olman lazımdı bir gün önce yumurtladın benden
neyse gecikme de güzel işarett
Bizim rahme düştüğü gibi yakalarız![]()
Hala bir umut var mi dersinKızlar ikinizden reglim gecikti kan vermeye gidiyorum yazınızı bekliyorum![]()
Ben yarın regl olcam normalde, olmazsam cuma yaparım aşkımTam bklm canım sende yaparsan att
Valla ben 1 aydır düzenli yürüyorum hayatım günlük min 10bin max 17bin adım atıyorum artıkYürüyüşün çok faydası varmış rahim sağlığı ve gebelik için. Aslında yumurtlama dönemide dahil düzenli yürüyebiliriz.
Sende belirti falan var mı ya, benim arada kasıkta kramp gibi batma gibi oluyo bi de göğüslerim sızlıyor anlık acıyo böyle uçlara doğruTam bklm canım sende yaparsan att
Var tabi ya dur yarın bi test yapın olmadı bi kan verin yaHala bir umut var mi dersin![]()
Tamam canım inşallah reglin gelmezBen yarın regl olcam normalde, olmazsam cuma yaparım aşkım