- 25 Ekim 2024
- 304
- 211
- 18
Bende yarın vereceğim bakalım ne kadar çıkacakMaşallah güzel artırmış bebeğinsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yarın vereceğim bakalım ne kadar çıkacakMaşallah güzel artırmış bebeğinsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
![]()
İnşallah canımMaşallah güzel artırmış bebeğinsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
![]()
şuan bende bu his varCevap için teşekkür ederim acaba sizde ve benim gibi bebek bekleyenler de hiç çocuğum olmayacak hissi varmı
Ayyy çok heyecanlı yaa kendim için nasıl heyecanlıysam mesajlardada pozitif sonuçlar görmek için heyecanlanıyorumBende yarın vereceğim bakalım ne kadar çıkacak![]()
Çok istek olunca insan ister istemez böyle düşünebiliyor. Daha ben 1 ay olmayınca dedim olmayacak. Yıllarca bekleyenler var ama nasibizin ekmeğini yiyiypruz her zaman pozitif olun lütfenşuan bende bu his varhiçmi hiç umudum yok
![]()
Sırf biraz daha yüksek beta öğrenmek için üç gün sonra gidiyorum :) gebelik testinde maşallah çizgiler bayağı koyu çıktı acaba beta bu koyuluga göre ne kadar çıkacak merak ediyorum açıkçası:)Ayyy çok heyecanlı yaa kendim için nasıl heyecanlıysam mesajlardada pozitif sonuçlar görmek için heyecanlanıyorum![]()
Bende acaba beklesemiydim diye düşündüm. Şimdide kese görmeyi bekleme süreci sonra kalp atışı derken hep bir bekleyiş aslında ne kadar geç öğrenirsek o kadar rahat oluyormuşSırf biraz daha yüksek beta öğrenmek için üç gün sonra gidiyorum :) gebelik testinde maşallah çizgiler bayağı koyu çıktı acaba beta bu koyuluga göre ne kadar çıkacak merak ediyorum açıkçası:)
Gebe olduğumu öğrendim şükür gerisi için acele etmiyorum doktor kontrolü için 25 hazirana randevu aldım o zamana kadar kese görünür inşallah. Sadece beta takibi yapacağım cuma + pazartesiBende acaba beklesemiydim diye düşündüm. Şimdide kese görmeyi bekleme süreci sonra kalp atışı derken hep bir bekleyiş aslında ne kadar geç öğrenirsek o kadar rahat oluyormuş
Stresten kolumdan çıkanlar da cabasışuan bende bu his varhiçmi hiç umudum yok
![]()
Ah egzama gibi miStresten kolumdan çıkanlar da cabası
Hastaneye gidiyorum doktorum moral veriyor evet olacak diyorum eve geliyorum yine başlıyor üzüntü karamsarlık adete 3 kala awox yaptım negatif bugün de temizlik yaptım yarın adet günüm adet olmadım ama umudum yokAh egzama gibi mimahvettik kendimizi ya valla çok üzülüyorum
Ben de olmadım hep stresten kendimi yedimHastaneye gidiyorum doktorum moral veriyor evet olacak diyorum eve geliyorum yine başlıyor üzüntü karamsarlık adete 3 kala awox yaptım negatif bugün de temizlik yaptım yarın adet günüm adet olmadım ama umudum yok
Yarın kan testi mi versem diyorum belki kimyasal olur farkederim ne bilim düşüncelere bakBen de olmadım hep stresten kendimi yedim
Bende 9 ay oldu ve git gide o kadar umudumu kaybediyorum ki... sanki asla olmayacakmış gibi hissediyorum. Bilmem nedense tükendimÇok istek olunca insan ister istemez böyle düşünebiliyor. Daha ben 1 ay olmayınca dedim olmayacak. Yıllarca bekleyenler var ama nasibizin ekmeğini yiyiypruz her zaman pozitif olun lütfen![]()
Ah ah... insan kendisine hakim olamıyor işte üzülüyor... napsak ki bende bilemiyorum. Benim de kalbimde öyle yaralar varStresten kolumdan çıkanlar da cabası
Aminn çok teşekkür ederim taze anne bizim içinde dua etTabikide istediğin zaman yazabilirsin. Teşekkür ederim. Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş sanada nasip eder inşallah canım![]()
Kafaya nasıl takmayacağız canımArkadaşlar bu kadar stres yapmayın kendinize. Stres yaptıkça daha da kötü olacak. Bir salın gitsin. Sabredin dua edin. 6-7 yıldır uğraşanlarin yerinde olsaydık ne yapardık acaba 2 yıldır uğraşıyorum onca sağlık problemlerine rağmen anca oldu. Çoğunuz en azından düzenli regl oluyor düzenli yumurtlama görüyor ona şükredin. Gerçekten zor ve yıpratıcı bir süreç ama inanın gebelik fikrini ikinci plana atmistim iki ay boyunca kafaya takmicam demiştim hatta diyetisyene gidip diyete başladım Mayıs ayında. Yumurtlamayi bile tesadüfen öğrendim. Biraz bu fikirden uzaklaşın uğraşlar bulun kafayı dağıtın. Bu kadar karamsar olmayın. Ki stres bedeninizi hormonlarinizi daha da kötü yapmasın. İnşallah en kısa zamanda sizlerin de güzel haberlerini alırız ama bir müddet kafaya takmamaya çalışın. Düşünmeyince kafaya takmayinca oluyormuş diyorlardı da inanmıyordum. Aynen de öyle oluyormuş. Kalp ferahlığı diliyorum sizlere![]()