- 28 Ağustos 2013
- 239
- 143
- 303
Olmazsın da bebek seninledir inşallah kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmazsın da bebek seninledir inşallah kuzum
Evet bildiğimiz :) ama adetin 3. Günü baslamaniz lazımBuna bugün başlıyorumçörek otu normal var olur dimi
![]()
O silik çizgi vucuttu bulunan Lh hormonundan kaynaklı yani doğal olarak çıkıyor. Herhangi bir sıkıntı yok.Kızlarım bişey sorabilir miyim ya bugün regl üzerinden 14 gün geçti, yumurtlama üzerinden de 6 gün geçti bugün yaptığım ovü testinde silik çıktı, acaba neden olur benim kafa basmıyor şuan çizgi beklemiyordum
Bi yorumlayın ya![]()
Hala deneme yapmalı mıyım peki ya ben gebe şansım düşük diye salmıştım denesem mi tutma ihtimali var mıO silik çizgi vucuttu bulunan Lh hormonundan kaynaklı yani doğal olarak çıkıyor. Herhangi bir sıkıntı yok.
İhtimal az çünkü çatlamaniz olmuş. Yumurtlama uz rinden 6 gün geçmiş dediğiniz gibi. Yumurtlamanın pik olduğu ve o pik olan yumurtanin çatladıgi günü değerlendirmeniz lazımHala deneme yapmalı mıyım peki ya ben gebe şansım düşük diye salmıştım denesem mi tutma ihtimali var mı![]()
KeşkeOlmazsın da bebek seninledir inşallah kuzum![]()
Evet dün öğlen oldum yazmıştım buraya ama arada kaynamış olabilirBalım sen adet oldun mu naptın
Bu günlük olarak mı hazırlanacak? Yani her sabah 1 yk çörekotu, 1 yk bal ve 1 tk tarçın gibi mi?Çörekotu bal tarçın kürü.
Bir yemek kaşığı çörek otu bir yemek kaşığı bal ve bir tatlı kaşığı tarçın hepsini karistir sabah akşam aç karna ye. Corekotunu öğütülmüş şekilde de katabilirsin.
Tamam yarın 3. günü yarın başlayayım. Peki kaç gün kullanılıyor?Evet bildiğimiz :) ama adetin 3. Günü baslamaniz lazım
Ben de olmak üzereyimEvet dün öğlen oldum yazmıştım buraya ama arada kaynamış olabilir![]()
Ben 10 günlük hazırlayıp kavanoza koymuştum ordan yedim her gün hazırlamaktansaBu günlük olarak mı hazırlanacak? Yani her sabah 1 yk çörekotu, 1 yk bal ve 1 tk tarçın gibi mi?
10 canım yumurtlamaya kadar işte yaklaşıkTamam yarın 3. günü yarın başlayayım. Peki kaç gün kullanılıyor?
Hayırlısı olsun canım beraber yeniden başlarız inşallahBen de olmak üzereyim![]()
Tamamdır başlayayım yarın şifa olsun10 canım yumurtlamaya kadar işte yaklaşık
Evet günlük canım. Bir de bir tatli kaşığı yiyeceksin unuttum yazmayıBu günlük olarak mı hazırlanacak? Yani her sabah 1 yk çörekotu, 1 yk bal ve 1 tk tarçın gibi mi?
10 gün canımTamam yarın 3. günü yarın başlayayım. Peki kaç gün kullanılıyor?
Son sorumEvet günlük canım. Bir de bir tatli kaşığı yiyeceksin unuttum yazmayı
Hem sabah hem akşam günde iki öğün aç karna canımSon sorumSadece sabah mı yoksa akşamda mı içilecek
![]()