- 2 Mayıs 2025
- 1.900
- 1.045
- 48
- 27
Bunu ben de düşündümYarın kan testi mi versem diyorum belki kimyasal olur farkederim ne bilim düşüncelere bak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu ben de düşündümYarın kan testi mi versem diyorum belki kimyasal olur farkederim ne bilim düşüncelere bak
Aynen sen bir daha bak benden umut yoknryyy acaba sonra yumurtlama gördük de ondan mı gecikiyor ki
ben oldum olcam diyorum gelen giden yok dışarıdayım test de yarın olmazsam yaparım dedim artık
Arkadaşlar adaklar mı adasak ne yapsak konu hakkında bilgisi olan varmı bu ay sonrada yakınlarımın düğünü var kafayı dağıtırım herhalde daha takibe gitmemBunu ben de düşündümçaresizliğimiz
Gerçekten şunu yap olacak deseler yaparım o haldeyimArkadaşlar adaklar mı adasak ne yapsak konu hakkında bilgisi olan varmı bu ay sonrada yakınlarımın düğünü var kafayı dağıtırım herhalde daha takibe gitmem
Kilonvarsa diyetle zayıflama kafasına gir mesela. Ya da değerlerinden biri düşükse takviye al ve değerinin düzelmesini bekle. Ya da ne bileyim hiç bir problem yoksa bile adeti bekle adetliyken içine sinen bir kür uygula onun araştırmasını yap. Kafayı dağıtacak birşeyler bulmak lazım.Kafaya nasıl takmayacağız canım![]()
Çörekotu bal tarçınGerçekten şunu yap olacak deseler yaparım o haldeyim
Merhaba şu an durumunuz nedirSağ ol canımhepimizin gönlüne göre olsun inşallah. Bugün de yaptım test ama hala t çizgisi koyu değil. Biraz belli sadece.
Bu haftayı da değerlendirmem şart yani. Sonra ben de bırakıp beklemeye geçerim artık. Bat 16 haziran. Daha var zamanım![]()
Yine tabiki ben de yaramadıÇörekotu bal tarçınbende işe yaradı diye herkese tavsiye ediyorum valla. Çünkü çoğu kişide ise yaramış Allah'ın izniyle
Bu ay da dene. Ekstra her gün bir kuru incir de çok iyi geliyor yumurtlamaya. Mart ayında kuru incir havuç kürü yaptım 21 gün ama 10 günlük çörekotu Kuru kadar işe yaramadı bende. Bu ay yine dene.Yine tabiki ben de yaramadı![]()
Bu ay bende yapicamÇörekotu bal tarçınbende işe yaradı diye herkese tavsiye ediyorum valla. Çünkü çoğu kişide ise yaramış Allah'ın izniyle
Ne varsa deneyeceğim mecbur …Bu ay da dene. Ekstra her gün bir kuru incir de çok iyi geliyor yumurtlamaya. Mart ayında kuru incir havuç kürü yaptım 21 gün ama 10 günlük çörekotu Kuru kadar işe yaramadı bende. Bu ay yine dene.
Bu kürler hakkında bilgi verir misiniz rica etsem?Bu ay da dene. Ekstra her gün bir kuru incir de çok iyi geliyor yumurtlamaya. Mart ayında kuru incir havuç kürü yaptım 21 gün ama 10 günlük çörekotu Kuru kadar işe yaramadı bende. Bu ay yine dene.
Balım sen adet oldun mu naptınBu kürler hakkında bilgi verir misiniz rica etsem?![]()
Şifa olur inşallahBu ay bende yapicam
Çörekotu bal tarçın kürü.Bu kürler hakkında bilgi verir misiniz rica etsem?![]()
Merhaba 1265 değer çıktığı zaman bebeğiniz kaç hafta kaç günlüktü acaba ? Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.10 haziran 478. 12 haziran 1265 yaklaşık 2.6 kat artmış salı günü de kese görmeye gidicem inşallah
Buna bugün başlıyorumÇörekotu bal tarçın kürü.
Bir yemek kaşığı çörek otu bir yemek kaşığı bal ve bir tatlı kaşığı tarçın hepsini karistir sabah akşam aç karna ye. Corekotunu öğütülmüş şekilde de katabilirsin.
Canım blender da çektir ben öyle yapıyorumBuna bugün başlıyorumçörek otu normal var olur dimi
![]()
Harika fikir canım teşekkür ederimCanım blender da çektir ben öyle yapıyorum