• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Arkadaşlar adaklar mı adasak ne yapsak konu hakkında bilgisi olan varmı bu ay sonrada yakınlarımın düğünü var kafayı dağıtırım herhalde daha takibe gitmem
Gerçekten şunu yap olacak deseler yaparım o haldeyim

Kafaya nasıl takmayacağız canım 🥹
Kilonvarsa diyetle zayıflama kafasına gir mesela. Ya da değerlerinden biri düşükse takviye al ve değerinin düzelmesini bekle. Ya da ne bileyim hiç bir problem yoksa bile adeti bekle adetliyken içine sinen bir kür uygula onun araştırmasını yap. Kafayı dağıtacak birşeyler bulmak lazım.
Burası da çok strese sokuyor bence.

Sağ ol canım❤️ hepimizin gönlüne göre olsun inşallah. Bugün de yaptım test ama hala t çizgisi koyu değil. Biraz belli sadece.
Bu haftayı da değerlendirmem şart yani. Sonra ben de bırakıp beklemeye geçerim artık. Bat 16 haziran. Daha var zamanım🥰
Merhaba şu an durumunuz nedir

Bu ay da dene. Ekstra her gün bir kuru incir de çok iyi geliyor yumurtlamaya. Mart ayında kuru incir havuç kürü yaptım 21 gün ama 10 günlük çörekotu Kuru kadar işe yaramadı bende. Bu ay yine dene.
Ne varsa deneyeceğim mecbur …

Bu ay da dene. Ekstra her gün bir kuru incir de çok iyi geliyor yumurtlamaya. Mart ayında kuru incir havuç kürü yaptım 21 gün ama 10 günlük çörekotu Kuru kadar işe yaramadı bende. Bu ay yine dene.
Bu kürler hakkında bilgi verir misiniz rica etsem? 💕

Bu kürler hakkında bilgi verir misiniz rica etsem? 💕
Çörekotu bal tarçın kürü.
Bir yemek kaşığı çörek otu bir yemek kaşığı bal ve bir tatlı kaşığı tarçın hepsini karistir sabah akşam aç karna ye. Corekotunu öğütülmüş şekilde de katabilirsin.

Çörekotu bal tarçın kürü.
Bir yemek kaşığı çörek otu bir yemek kaşığı bal ve bir tatlı kaşığı tarçın hepsini karistir sabah akşam aç karna ye. Corekotunu öğütülmüş şekilde de katabilirsin.
Buna bugün başlıyorum 🥰 çörek otu normal var olur dimi🤔🤗

A aydk ben adet olacağım sanırım çok ağrı girdi birden leke var hafif sabaha kesin olurum

Back
X