Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende test yaptım kocaman bi negatifEvet bu ay olmadı adet bekliyorum bekliyorum canım çok yoruldum düşünmekten biraz ara vereceğim
Öbür aya beraber yine denerizBende test yaptım kocaman bi negatif![]()
Ben yaklaşık 31-32 günde oluyorum , bence de ben ovulasyon testini anlamsız buluyorum zaten çocuk isterken düzenli ilişki oluyor e yumurtlama da bariz anlaşılıyor test gereksiz strese sokuyor yok pik mi yok su içme sıvı tüketme ben almayacağım onu artıknryyy ben 25 günde bir adet olduğum için yumurtlama erken olabiliyor bakalım takip edicem bu ay da sonrasında ovilasyon almayacağım
![]()
Evet daha bakılabilir tabii amh vitaminler falanKızlar hormon testi bunları verdim en nabızda bunlar gözüküyor en önemli hormonlar bunlar mı hormon testi yaptıran var mı aranızda
Evet detaylı hormon testi demiştim sadece bunları işaretlemiş progesteron falan onları merak etmiştim sadece bunlara bakmış bklm bunlar ne çıkacakEvet daha bakılabilir tabii amh vitaminler falan
Benı bu testin sonucu böyle çıkmış sence nasıl yüksek mi korktum bi an daha hepsi çıkamdığı için doktora da gidemiyorumEvet daha bakılabilir tabii amh vitaminler falan