- 9 Haziran 2025
- 35
- 28
- 3
- 27
Duygusal maymuş gibiyim çok teşekkür ederimİnşallah adet olmazsında bebişin seninledir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duygusal maymuş gibiyim çok teşekkür ederimİnşallah adet olmazsında bebişin seninledir![]()
Güzel haberlerini bizimle de paylaşDuygusal maymuş gibiyim çok teşekkür ederim![]()
Hepimiz alalım güzel haberleri dua edeceğim hepimiz içinGüzel haberlerini bizimle de paylaş![]()
Lh testi denedin mi pekiBenim sol kasık ağrısı oldu üstüne yatamıyordum kaç gündür birde adetime yakın iki kasığım ağrırdı bu dikkatimi çekti. Göğüs uçlarım çok hassas dokunamıyorum acıyor. Bacak ağrılarım oldu sık sık idrara çıkmaya başladım bilmiyorum aklıma gelmiyor şimdi ama akıntı benim yalnızca şeffaf akıntım oluyor kahverengi lekelenmem yok. Birde adete 4 gün kala verdim çok erken dediler ama dayanamadım 0.72 çıktı 2 gün kala verdim <0.6 geldi yinede Allahtan ümit kesilmez geç döllenme olursa anca adet gününden sonra belli olur ama sanki adet olacağım gibi :)
Öbür aya olur belkinryyy benimde bir gün gecikse yarın işte bakalım yarın olmazsam test yaparım ama aşırı kötü sancılarım var
bende lekelenme olmuyor sabaha karşı olurum bide hep nedense şaşmaz
Denemedim kesin sonuç verir mi? Çünkü daha kanda yoksa idrara geçmiş olur muLh testi denedin mi peki
Gebelik varken pik veya baya koyu çıkyormuş çogu insanda öyle öğrenmiş bi dene ben denedim koyuyduDenemedim kesin sonuç verir mi? Çünkü daha kanda yoksa idrara geçmiş olur mu
Canım ben 26’sında yumurtlama 27 çatlama gördüm regl oldum 2 gün önce. Gebe değilsen senin de eli kulağındadır29 Mayıs yumurtlama görüp henüz regl olmayan var mı ?
İnşallah hamilesindir de gerek kalmaz kuzumakantus 10 haziranda test negatifti bidaha da yapmadım açıkçası ağrılarım var ama yumurtlama üzerine 14. Gün bugün. Yarın olurum gibi geliyor ama gecikme olunca da insan acaba mı diyor
bende hemen deneyeceğim bu ay dediğiniz kürü inşallah etkisini görürüm
Öbür aya olur belkiadet olunca umutsuzluğum gitti anlamsızca
![]()
Gebelik varken pik veya baya koyu çıkyormuş çogu insanda öyle öğrenmiş bi dene ben denedim koyuydu
Öyleyse bende yok gözüyor :)Gebelik varken pik veya baya koyu çıkyormuş çogu insanda öyle öğrenmiş bi dene ben denedim koyuydu
Buna göre bakma canım sen yine de adet gününde gebelik testi yapÖyleyse bende yok gözüyor :)
Kesinlikle bir daha ben de bunu kendime yapmıycam adetimi bekliycem ya gereksiz kendimi yedim bitirdim resmen , ha çok ciddi belirti olur o zaman belki ama bizde zaten belirti yol hamile olmadığımı bildiğim halde inatla kaç kere test yapıp boşa üzüldüm . Adeti görmek negatif testi görmekten daha kolay vallaBir daha adet olmadan test yapip adeti beklemicem. Bende de aynisi oldu 3 gun berbattim adet olunca birden modum degisti. Yeni aya hazirlanma psikolojisi sanirim
Uyanınca bir daha yapakantus 10 haziranda test negatifti bidaha da yapmadım açıkçası ağrılarım var ama yumurtlama üzerine 14. Gün bugün. Yarın olurum gibi geliyor ama gecikme olunca da insan acaba mı diyor
bende hemen deneyeceğim bu ay dediğiniz kürü inşallah etkisini görürüm