• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kızlar adetım 2-3gün gecdi kaset test yaptım çok silik cıkdı ama o gün adet oldum ıkı gün sürdü 3.gün cok leeke seklınde geldı bugunde awox yapayım dedim cok silik cıkdı kimyasalmı oldum sizce ben

Eklentiler

• BBFD230C-A0AA-4AE8-9E1F-C38D8FF7DE64.webp
    BBFD230C-A0AA-4AE8-9E1F-C38D8FF7DE64.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 9
İnan bak kendim icin ne kadar istiyorsam hepimiz için istiyorum . Bizi bizden başkası anlamaz gerçekten çok zor beklemek hani şu yazında bile anlıyorum yorgunluğunu . Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah canım benim ❤️
Canım benim nasıl moral oldu şu yazı bana var ya 🥰 kendimden önce senin haberini görürüm inşallah burda 😊 ay bu arada bu ay öyle kötü bi regl haftası geçiriyorum ki anlatamam ya 2 gündür yaşadığım rezilliğin haddi hesabı yok kan sulandırıcılar sağolsun en sonunda bebek bezi takıcam 🤣🤣

Kızlar test verdim bugün gecikmemin 3. Günü negatif geldi artık kesinleşti 🥹 Adette bugün olacağım gibi çok az leke geldi stresten gecikti heralde

Hep beraber yeni bir aya başladık. Bu ay diyete de başladım. Henüz yürüyüşlere başlamadım. Çörek otu kürüne devam ediyorum. Elimde kalan ovülasyon testlerime 1 hafta sonra başlayacağım. Herşeye cevap yazamasam da tüm yazışmaları okuyorum buradayım kızçeler💕 Bu ay beraber pozitifleneceğiz inanıyorum🥳

Hep beraber yeni bir aya başladık. Bu ay diyete de başladım. Henüz yürüyüşlere başlamadım. Çörek otu kürüne devam ediyorum. Elimde kalan ovülasyon testlerime 1 hafta sonra başlayacağım. Herşeye cevap yazamasam da tüm yazışmaları okuyorum buradayım kızçeler💕 Bu ay beraber pozitifleneceğiz inanıyorum🥳
Ben de küre bugün başladım çok güzel ve mutlu haberlerle dolu bir ay olsun inşallah ❤️

Canım benim nasıl moral oldu şu yazı bana var ya 🥰 kendimden önce senin haberini görürüm inşallah burda 😊 ay bu arada bu ay öyle kötü bi regl haftası geçiriyorum ki anlatamam ya 2 gündür yaşadığım rezilliğin haddi hesabı yok kan sulandırıcılar sağolsun en sonunda bebek bezi takıcam 🤣🤣
Benim ilk gün çok kötü oluyor inşallah bu ay adet olmayış hiçbirimiz de bebek olur 😂❤️ yaa çok teşekkür ederim iyiki varsınız 🥹🥹❤️❤️❤️

Kızlar adetım 2-3gün gecdi kaset test yaptım çok silik cıkdı ama o gün adet oldum ıkı gün sürdü 3.gün cok leeke seklınde geldı bugunde awox yapayım dedim cok silik cıkdı kimyasalmı oldum sizce ben
Balım ben çizgi göremedim , testler yalanci çıkarmış da olabilir

Back
X