- 2 Mayıs 2025
- 2.010
- 1.106
- 48
- 27
Evet aşkım mutlaka al çünkü gebelik için en fazla 2.5 olmaliymis daha altı olsa daha iyi olur dedi doktorBenimde ilaç almam gerekiyor o zaman. Biktim ilaçlardan metforix ve folik asit iciyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aşkım mutlaka al çünkü gebelik için en fazla 2.5 olmaliymis daha altı olsa daha iyi olur dedi doktorBenimde ilaç almam gerekiyor o zaman. Biktim ilaçlardan metforix ve folik asit iciyorum
TSH evet iyi bizim de o şekilde olması lazım işte digerleirni hiç bilmiyorumKizlar tsh 1.72 cikmis benim normal oluyor herhalde
elime sonuclari verdiler hicbise anlamadim anlayan bi bakabilir mii
TSH evet iyi bizim de o şekilde olması lazım işte digerleirni hiç bilmiyorumne desem yalan olur
2 gun sonra doktor randevum var soyliyim banada yazsin sen hangisinden kullaniyorsun askimEvet aşkım mutlaka al çünkü gebelik için en fazla 2.5 olmaliymis daha altı olsa daha iyi olur dedi doktor
Levotiron diye bir ilaç düşük doz2 gun sonra doktor randevum var soyliyim banada yazsin sen hangisinden kullaniyorsun askim
İnşallahSagol canim chatgbt yine yardimima kostu hepsi normalmis.
Seninki de asiri yuksek degil ama ilacla cok rahat kontrol altina alinabilir rahat ol
Canım baksana bunaBalım ben çizgi göremedim , testler yalanci çıkarmış da olabilir
Evet silik bir cizgi gördüm burda , kan verdiniz miCanım baksana buna
Eşimi beklıyorum gelsın gıdıcemEvet silik bir cizgi gördüm burda , kan verdiniz mi
İnşallah vardır bebişEşimi beklıyorum gelsın gıdıcem
3.günüm bugun kahverengi leke geldı bugun kan yok sadece hafften silince kırmızı cok acık renk geldı
Awox kuruma cızgısı yapıyormu biliyormusunuz?bekledıkden sorna boyle cızgı cıkdı normalde hemen cok cok siliktiEvet silik bir cizgi gördüm burda , kan verdiniz mi
İns canım hayırlısıysa olsunİnşallah vardır bebiş![]()
Kurudukca koyulastiysa Bebek olabilir ama eğer kuruduktan sonra çizgi oluştuysa o kuruma çizgisi oluyor evet bu arada awoxda da bunu yaşayanlar varAwox kuruma cızgısı yapıyormu biliyormusunuz?bekledıkden sorna boyle cızgı cıkdı normalde hemen cok cok silikti
Çok silik vardı buraya attıgımda kamerada netlesmedı sonradn bu sekıl cıkdı çizgiKurudukca koyulastiysa Bebek olabilir ama eğer kuruduktan sonra çizgi oluştuysa o kuruma çizgisi oluyor evet bu arada awoxda da bunu yaşayanlar var
İlk yaptıgımda cok silik böyleydı görünüyormu bilemiyorumKurudukca koyulastiysa Bebek olabilir ama eğer kuruduktan sonra çizgi oluştuysa o kuruma çizgisi oluyor evet bu arada awoxda da bunu yaşayanlar var
Ben bunda göremiyorum ama çok silikse buraya atınca netlik bozuluyor o yuzden olabilirİlk yaptıgımda cok silik böyleydı görünüyormu bilemiyorum
Göremedin miBen bunda göremiyorum ama çok silikse buraya atınca netlik bozuluyor o yuzden olabilirgüzel haberlerini bekliyorum