- 2 Mayıs 2025
- 1.990
- 1.095
- 48
- 27
Yumurtlamayı düzenlemek ve yumurta kalitesini artırmak için canımBu inositol ne ise yariyor kizlar benim adetler duzenli gerekli bisey mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlamayı düzenlemek ve yumurta kalitesini artırmak için canımBu inositol ne ise yariyor kizlar benim adetler duzenli gerekli bisey mi?
Rahim filmi falan çekildin mi sen de acaba tüpler mi şey ki yada hormon tahlili falanHep birlikte yenidenbu ay denemiştim gerçekten yumurtlamcok iyi oldu başka sebepten tutmadı demek
Canım benim nasıl moral oldu şu yazı bana var yaİnan bak kendim icin ne kadar istiyorsam hepimiz için istiyorum . Bizi bizden başkası anlamaz gerçekten çok zor beklemek hani şu yazında bile anlıyorum yorgunluğunu . Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah canım benim![]()
Ben de küre bugün başladım çok güzel ve mutlu haberlerle dolu bir ay olsun inşallahHep beraber yeni bir aya başladık. Bu ay diyete de başladım. Henüz yürüyüşlere başlamadım. Çörek otu kürüne devam ediyorum. Elimde kalan ovülasyon testlerime 1 hafta sonra başlayacağım. Herşeye cevap yazamasam da tüm yazışmaları okuyorum buradayım kızçelerBu ay beraber pozitifleneceğiz inanıyorum
![]()
Benim ilk gün çok kötü oluyor inşallah bu ay adet olmayış hiçbirimiz de bebek olurCanım benim nasıl moral oldu şu yazı bana var yakendimden önce senin haberini görürüm inşallah burda
ay bu arada bu ay öyle kötü bi regl haftası geçiriyorum ki anlatamam ya 2 gündür yaşadığım rezilliğin haddi hesabı yok kan sulandırıcılar sağolsun en sonunda bebek bezi takıcam
![]()
Balım ben çizgi göremedim , testler yalanci çıkarmış da olabilirKızlar adetım 2-3gün gecdi kaset test yaptım çok silik cıkdı ama o gün adet oldum ıkı gün sürdü 3.gün cok leeke seklınde geldı bugunde awox yapayım dedim cok silik cıkdı kimyasalmı oldum sizce ben
Evet çekildim canım tüplerim açık amh da bakıldı o da iyi Tsh çok az yüksek çıktı onu kullanıyorum bir de d vitaminiRahim filmi falan çekildin mi sen de acaba tüpler mi şey ki yada hormon tahlili falan
Bu ay olur inşallahKızlar test verdim bugün gecikmemin 3. Günü negatif geldi artık kesinleştiAdette bugün olacağım gibi çok az leke geldi stresten gecikti heralde
Umarım canım güzel bir ay olsun bizim için mucizeler gerçekleşsinBu ay olur inşallah![]()
Canim tsh kac sende. Bende 3.1 cikti.Evet çekildim canım tüplerim açık amh da bakıldı o da iyi Tsh çok az yüksek çıktı onu kullanıyorum bir de d vitamini
3.17 canım benim deCanim tsh kac sende. Bende 3.1 cikti.
İnşallahUmarım canım güzel bir ay olsun bizim için mucizeler gerçekleşsin![]()
Benimde ilaç almam gerekiyor o zaman. Biktim ilaçlardan metforix ve folik asit iciyorum3.17 canım benim de
3.17 canım benim de
Canim tsh kac sende. Bende 3.1 cikti.