• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Sagol canim chatgbt yine yardimima kostu hepsi normalmis.
Seninki de asiri yuksek degil ama ilacla cok rahat kontrol altina alinabilir rahat ol
İnşallah 🌸🌸 E2 benim 26 çıkmıştı iki doktor da normal dedi biraz sinir ama her ay yumurtlamaya göre değişiklik gösteriyormus normal dedikleri için takilmadim 😂

Eklentiler

• E7B3E96C-3DB0-42D2-8D69-42B37F07F1C6.webp
    E7B3E96C-3DB0-42D2-8D69-42B37F07F1C6.webp
    100,3 KB · Görüntüleme: 12
Awox kuruma cızgısı yapıyormu biliyormusunuz?bekledıkden sorna boyle cızgı cıkdı normalde hemen cok cok silikti
Kurudukca koyulastiysa Bebek olabilir ama eğer kuruduktan sonra çizgi oluştuysa o kuruma çizgisi oluyor evet bu arada awoxda da bunu yaşayanlar var

• Beğen
Reactions: etf
Kurudukca koyulastiysa Bebek olabilir ama eğer kuruduktan sonra çizgi oluştuysa o kuruma çizgisi oluyor evet bu arada awoxda da bunu yaşayanlar var
Çok silik vardı buraya attıgımda kamerada netlesmedı sonradn bu sekıl cıkdı çizgi

İlk yaptıgımda cok silik böyleydı görünüyormu bilemiyorum

Eklentiler

• IMG_5790.webp
    IMG_5790.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 12
Back
X