BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Bneimde oyle oldu 7 8 gun yogun gelir 2 gungeldi bir daha gelmedi test yaptım yinede ama cikmadi

İnşallah birtanem evet ben de stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum Allahım hepimize nasip etsin
Amiiin amiiiin amiiin inşallah bu aya hepimiz güzel haber alırız temmuza yani bakalım çörek otu bal tarçın ve ekstra vitaminler ile devam yola

Bende kullanıyorum yapmaya başladım yani bi yan etki olmadı ben Hayıt suyu da kullanıyorum ekstra yani bu ay biraz fazla tuşlara basıyorum ama bir şey olmadı şükür

Gecikmenin 4. Günü test yaptım negatifti hala olmadım çok ince kanama bile olmayan peçeteye gelen bir şey oldu dün ve bugün pede bile bulaşmadı. Bugün 11. Gün. Diyorum olsa kanda çıkardı bir yandan da acaba geç döllenme mi oldu diye umut etmek istemiyorum.

Birgebeningünlüğünde hiç yanılma duymadım açıkçası
2 aydır bir gebenin günlüğü testini yapıyorum açık renk olan geçen ayki paketten son kalan koyu olansa yeni açtığım bu ayki paketten bugün yaptım sabah bu testi ve sonuç şok etti şimdi kafamda deli sorular bundan ne anlamalıyım

Eklentiler

• IMG_2728.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 30
yarına pik olur muhtemelen değerlendirin canım

Merhaba kızlar. BAT 12 haziran civarı olanlar birlikte bekleyelim mi? 1,5 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum inşAllah bu ay olur. Sizin BAT ne zaman hadi yorumlarda buluşalım
Benimde 10 bat kuzum 14 ü pil gördüm ilk defa ve 5 gün sürdü hala dağa rengi kırmızı çıkıyor anlamadım bişe 4 gün değerlendirdim sadece

yarına pik olur muhtemelen değerlendirin canım
Kuzum pil 14 ünde gördüm beş gün sürdü baksana tuhaf olan aynı markanın testinin iki ayrı paketinin farklı sonuç vermesi

Eklentiler

• IMG_2542.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 27
Ayyy o zaman çok koyu çıkmış gerçekten ya döllenme mi oldu acaba
Canım 5 gün pil görmek normal mi ? Hala koyu hiç açılmadı çok hafif yarım ton bekle bak atıyorum ama nasıl olurda aynı markanın ovülasyon testi böyle çıkar biri koyu biri açık açık olan geçen ayki paket koyu yeni paket şimdi ne düşüneceğim ben

Eklentiler

• IMG_2534.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_2728.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 18
Acaba ilk silik çıkanı yaparken ilk idrar mı kullandınız ya da sıvı mı aldınız ondan mı oldu ki ElizabethBennettt da yaklaşık 5 gün pik gördü bugün çatlama oldu sanırım

Acaba ilk silik çıkanı yaparken ilk idrar mı kullandınız ya da sıvı mı aldınız ondan mı oldu ki ElizabethBennettt da yaklaşık 5 gün pik gördü bugün çatlama oldu sanırım
Her gün saat 2 de yeme içmeyi kesip dörtle test yaparım asla şaşmaz ve sıvı alımı yeme içme kesinlikle olmaz yani canım hiç anlamadım

İki testi ayni gun mi yaptin canim? Sivi alimindan biri daha silik cikmistir. Ama son yaptigin silikse dususe gecmis demektir lh. Diger 5 gundur yaptiklarini da at istersen bakalim

İki testi ayni gun mi yaptin canim? Sivi alimindan biri daha silik cikmistir. Ama son yaptigin silikse dususe gecmis demektir lh. Diger 5 gundur yaptiklarini da at istersen bakalim
Kuzum bak bu 5 gün lük bunlar her gün aynı saatte 2 de yeme içmeyi kesip 4 de test yaparım asla şaşmaz şimdi Şam’a diğer günleri de atacagım bak

Eklentiler

• IMG_1926.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_1925.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_1928.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_1930.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_1927.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 14
Buda bugün aynı markanın testiyle yine sıvı lamına dikkat ederek geçen ay biten pakette son kalan testle yeni paketin testi şu elimde tuttugum ikili olanda Dünkü testim yine aynı markanın iki ayrı paketinin testi bir gebenin günlüğü testler

Eklentiler

• IMG_2727.webp
    25 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_2594.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 21

Tamam evet yolladiklarin hep pik cikmis guzel yumurtlamissin benimkiler de bu ay oyleydi 4 gun tam pik gordum 5. gun yine koyuydu ama siliniyordu ancak bu sabah silik cikti tamamen. Bence senin son yolladiklarin da silinmeye baslamis catlama oldu muhtemelen. İki ayni marka farkli sonuc verebilir takilma buna serisi farklidir vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…